czech lifestyle blog

středa 20. února 2013

Evening cosmetic routine

Článek o mé ranní péči o pleť jste si mohli přečíst již před nějakou dobu ZDE. Dnes jsem si pro vás připravila článek o produktech, které používám k večerní péči o pleť.

Nejdříve pleť očistím od make-upu a všech nečistot, které se na pleť během dne nachytaly. Používám buď micelární vody od Biodermy (Červená je na citlivou pleť a zelená na pleť smíšenou nebo mastnou. Červená je bez parfemace, zelená voní moc příjemně) nebo Odličovací a čistící micelární vodu od Avéne.

Po odlíčení pleti použiji peeling. Mé nejoblíbenější jsou od značky Neutrogena, protože jsou krémové a díky tomu pleť nevysuší. Další oblíbený je Bioderma peelingový gel, který je krásně jemný a pleť opravdu důkladně očistí. Peelingy jsou skvělými bojovníky proti černým tečkám a suchým šupinkám.

Pak už přichází na řadu krém. O tom hydratačním od Neutrogeny jsem tu už psala vícekrát. Mám už několikáté balení a nehodlám ho měnit. Krásně pleť zjemníhydratujenení mastný, obsahuje léčivé látky, póry neucpává a pomáhá předcházet nedokonalostem pleti. Dalším mým velmi oblíbeným krémem je Krém pro rozjasnění a oživení pokožky Vitality by M. Po pár dnech používání je pleť hydratovaná,jemná a mnohem čistší a rozzářenější.Krém obsahuje vitamin C a má lehkou citrusovou vůni.
A ještě se zmíním o Miracleanu, jedná se o Regenerační zinkovou emulzi, která díky přítomnosti zinku podporuje hojivé procesy při akné, atopických ekzémech, oparech, vyrážkách, popáleninách a povrchových poranění a zvyšuje odolnost pokožky. Já Miraclean jednou za čas použiji na noc na celý obličej, nebo když se mi na obličeji objeví nějaký nežádoucí pupínek a já se ho chci rychle zbavit-stačí na něj nanést malou vrstvičku a Miraclean si s ním do pár hodin poradí;)

A nakonec oční krém Lush. Balení vydrží nekonečně dlouho, protože ho stačí aplikovat jen malinké množství. Krém má příjemnou vůni,je lehounký a hned se vstřebává,hydratuje a zjemňuje oční okolí.

a jak vypadá vaše večerní péče o pleť?
SHARE:

30 komentářů

  1. Od Neutrogeny používám jak čistící emulzi tak krém co máš i ty a musím říct že jsou to vážně skvělé produkty :-) Za pár korun a umí to s pletí vážně dobře. Ale zaujal mě ten Miraclean, protože i mě se čas od času objeví pořádně bolavý pupínek :/ Takže děkuji za typ! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. super clanek :)
    nooo, abych pravdu rekla, moje vecerni pece o plet vypada uplne stejne az na ten krem od Lush :) jen jsem se naucila pouzivat kosmetiku mary kay a taky muzu jen doporucit!!!

    www.wooklook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Mám podobnou rutinu, jen krémy používám teda jiné. Zrovna teď potřebuju trochu hutnější a hydratačnější.. Hm a ten krém od Lush vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám od Neutrogeny ten první peeling a jsem spokojená:)V Ladyboxu jsem měla ještě daily Microfoliant od Dermalogica a ten je fakt super, ale je strašně drahý:(
    Jinak používám na odlíčení dvoufázovou odličovací emulzi Ryor, myslím, že je fakt super, kupuji si ji stále dokola:)
    Pleťovou vodu mám teď od Loreal a jsem taky moc spokojená a krém zase od Ryoru - s měsíčkovým olejem.
    Občas si dám vyživující a hydratační ampulku od Rival de Loop, moc doporučuji:)

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujal mě ten oční krém, půjdu se po něm podívat. :-)

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tu zelenou biodermu používám také :) Jinak chtěla bych se zeptat, kde seženu ten Miraclean?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to na předpis? a kolik přibližně stojí? :)))

      Vymazat
    2. není na předpis a stojí 90,- nebo 132,- Kč, podle velikosti balení :)

      Vymazat
  7. ja mam hlavne od Avene, ale teraz v zime som pouzivala z DM drogerie ich liniu na vysusenu pokozku. zhanam ten peeling od neutrogeny, ale akosi marne

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Neutrogenu vidím, že si každý chválí asi si budu muset taky něco pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tu čistící vodu od Biodermy ze zelené řady také používám, je opravdu skvělá, jinak chci také vyzkoušet ten Bioderma peelingový gel :)

    OdpovědětVymazat
  10. o Biodermě přemýšlím dost dlouho, asi se do té kosmetiky vyplatí investovat:)

    OdpovědětVymazat
  11. Miraclean jsem používala občas čístě na pupínky.. Jinak micerálky jsou klasika, ale dávám přednost růžové vodě a zvlášť odličovači očí. Ten peeling děláš jak často? Veronika

    OdpovědětVymazat
  12. Mohla bych se zeptat na cenu těch micelárních vodiček? :)
    Jinak se článek moc povedl, ráda se inspiruji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stačí kliknout na tučně zvýrazněné písmo pod fotkou a dostaneš se přímo na stránky biodermy, kde jsou ceny napsané :)

      Vymazat
  13. mně ty peelingy od Neutrogeny vůbec nevyhovují. na mě jsou jemné až moc a nic mi s pletí neudělají, bohužel. micelárky od Biodermy používám také a místo Miracleanu mám přímo Zinkovou mast :)

    OdpovědětVymazat
  14. miraclean je z lékárny, že? celkově je v lékárnách k dostání tolik skvělých produktů, které jsou v boji proti akné účinnější než kdejaké drahé krémy a vody. používala jsem tuhle zelenou micelárku, ale nějak už mi neseděla a teď si vystačím s Jarishovo roztokem a micelárkou od Lirene.

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý článek! Veru, myslíš si, že by ten krém od neutrogeny byl vhodný i na ráno pod make-up? :)

    OdpovědětVymazat
  16. skvelý post, taktiež milujem Biodermu, ale povedzme si to otvorene kto by ju nemiloval? :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. Inspirující článek ! :)) mohla bych se zeptat, který z těch peelingů ti přijde nejlepší ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mám radost:) nejlepší je asi ten Bioderma :)

      Vymazat
    2. děkuju pěkně :)) přemýšlím o nich už od doby jsou jsem si to přečetla, a ted asi už vím kam zainvestuji ! :))

      Vymazat
  18. Micelárka od Biodermy je mým skvělým pomocníkem do make-up kufru ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig