czech lifestyle blog

čtvrtek 29. srpna 2013

new in: cosmetics


Dlouho předlouho se tu neobjevil žádný "new in" článek a jelikož poslední dobou dávám přednost nákupům kosmetiky před oblečením (i přesto že má koupelna je kosmetikou přeplněna), řekla jsem si, že všechny produkty které do mé kosmetické sbírky poslední dobou přibyly nacpu do jednoho velkého new in článku:)

Nejdříve začnu s nákupem z feelunique. Přišel mi email s kódem na 15%, tak jsem toho využila a objednala jsem si tolik vychvalovanou Glamglow super-mud masku a Yes to cucumbers ubrousky.

Maska Glamglow toho slibuje opravdu hodně a já musím říct, že ještě předčila má očekávání. Pleť mám po ní nádherně jemnou, rozzářenou, zklidněnou a póry vyčištěné. Balení je bohužel dost malé, ale prý vydrží až na 17 použití, tak jsem zvědavá.



Ubrousky Yes to cucumbers. Balení obsahuje 30 ubrousků, které krásně voní a pleť odlíčí během minuty, což oceňuji hlavně před/po cvičení a také pokud přijdu k ránu domů a nemám náladu a sílu na zdlouhavější odličování pomocí vatiček a pleťové vody.

A u Yes to cucumbers zůstaneme.
Minulý týden jsem zašla po delší době do Sephory, kde ještě probíhaly velké slevy a to právě i na značku Yes to.. vybrala jsem si dva produkty.
Zklidňující oční gel, který používám ráno. Gel příjemně chladí a po chvilce je oční okolí hezky rozjasněné a fresh


A čistící gel na pleť, který používám při čištění Clarionicem. Pleť zbaví všech nečistot a hezky ji zklidní.

Přesuneme se k Ziaje.
Prvním produktem je enzymatický peeling, který patří k jedním z mých nejoblíbenějších Ziaja produktů, více si o něm přečtěte např. u Lili . Druhým produktem je krém pod oči, který by měl vyhlazovat a redukovat jemné vrásky (prevence, prevence..no jo, už mi není -náct ;D). Používám ho večer před spaním. Velmi rychle se do pleti vsákne a zanechá ji nádherně hebkou a hydratovanou.

Dále k produktům, které jsem dostala k vyzkoušení. 3 sprchové gely a 2 tekutá mýdla z nové řady Palmolive Mediterranean Moments. Řada je inspirována nejkrásnějšími letními destinacemi a je obohacena o vzácné ingredience z těchto lokalit, které pokožce poskytují skvělou péči. Například marocký arganový olej.

Nejdříve o sprchových gelech. První obsahuje výtažky z arganového oleje a z mandlového květu. Arganový olej je bohatý na vitamín E,  který má hojivé účinky a také zabraňuje stárnutí pokožky a zanechává ji hydratovanou.
Druhý obsahuje výtažky z broskví a jahod, které obsahují vitamín C, který zanechává pokožku jemnou a rozzářenou. Ve třetím jsou obsažené esenciální oleje z růže a vůně konvalinek.
Všechny tři voní naprosto božsky!

Řada sprchových gelů je doplněna o dvě tekutá mýdla, která pokožku rukou vyživují a hydratují, jelikož také obsahují vitamin E.

Dále trochu instantního sluníčka. Samoopalovací sprej od Matis Paris mám již delší dobu, ale až teď jsem se dokopala k jeho vyzkoušení, Lehce se aplikuje, neflekatí, nebarví oblečení a pokud si ho nanesete večer před spaním, ráno se probudíte opálené skoro jako od moře. Vyzkoušeno.
Bourjois bronzující primer mě zaujal ve videu od Zoelly, kde na něj pěla ódy, a tak jsem ho ještě v Londýně koupila. Nádherně voní, krásně pleť zjemní a zmatní a dodá ji hezký opálený tón.


Uff a teď už poslední produkty. Něco od značky Sol de Janeiro už jsem chtěla vyzkoušet velmi dlouho, ale odrazovala mě cena. Jak už jsem psala výše, v Sephoře ve slevě bylo spoustu produktů a mezi nimi právě i ty od Sol de Janeiro. Já jsem si koupila Osvěžující gel po opalování s chladivými účinky, osvěžující sprej s chladivými účinky, starfruit opalovací krém SPF 15 a k nákupu jsem ještě dostala Acai olej na opalování s SPF 6.


Snad vás tenhle vyčerpávající článek bavil a mě zajímá, jaký kosmetický produkt jste si v poslední době pořidili, nebo plánujete pořídit?
SHARE:

33 komentářů

  1. Krásné a asi i voňavé úlovky!:) Kdepak se dají se ty ubrousky koupit? Prodávají je také v Sephoře? :)

    OdpovědětVymazat
  2. to jsou úžasné věci! Ten primar od Borjois si musím v Londýně koupit:)

    OdpovědětVymazat
  3. já teď používám hydratační krém od garnieru na léto je to ideální a oční krém od ziaji mám též, ale až bude víc zima tak si pořídím něco hutnější, protože je krásně lehounký a to do zimy nestačí a jak říkáš prevence je nejdůležitější

    OdpovědětVymazat
  4. Yes to jsem vždycky chtěla vyzkoušet, tak teď bych se k tomu mohla dokopat, když jsou zlevněné :) Mají snad i šampony, ty tam nemají? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju odličovací ubrousky.. lepší věc nemohl nikdo vymyslet! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Yes to jaksi jeste neznám :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. nevěděla jsem že yes to.. mají v sephoře, mám vyhlédnutých pár věcí na asosu, tak se zajdu podívat tam, skvělej článek :)

    OdpovědětVymazat
  8. zaujalo mě to od bourjois..na to musím kouknout

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  9. Dost ma zaujal ten bronzujuci primer. Teraz som sa vratila od mora, som ako cokolada a ani moj najtmavsi make up mi nestaci :D

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Yes to.. vypadá dobře, už minule jsem si toho všimla v Sephoře :) Jinak jsme na tom stejně, také
    teď raději utrácím ta kosmetiku, než oblečení.

    OdpovědětVymazat
  11. So sprchovým gélom s mandľami a arganovým olejom som sa práve osprchovala a neviem sa tej vône nabažiť! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tu GlamGlow jsem viděla i ve Zlíně v Douglasu a vcelku jsem se pozastavovala nad její velikostí... Teď už 2x tak rozmýšlím, zda si ji koupit... I když ty kladné ohlasy mne opravdu lanaří ke koupi, za 30ml tolik peněz... o,O

    OdpovědětVymazat
  13. Ted jsi me nalakala na tu masku, asi si ji taky nekdy poridim :) ja si naposled koupila druhe baleni cistitka na oblicej od lush a cerstvou masku (je vyyyborna), potom balzam na rty od palmers, ktery je taky skvely. No a ted cekam na tuzku na oci holika holika, kterou jsem si vcera objednala. Posledni dobou jsem si oblibila barevne tuzky na oci misto tekute linky.
    Jinak jsem moc rada, ze posledni dobou pises delsi clanky nez drive.:)) ja nemam prilis rada az moc strucne texty.

    OdpovědětVymazat
  14. mám u tebe moc ráda beauty články :-)a děkuji za tip pro krém na oční okolí :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Teda, dobré slevy jsi vychytala:)
    Láká mě značka Yes to od té bych určitě chtěla něco vyzkoušet, ale musela bych chytnout takovou slevu jako ty:)
    Chtěla bych si koupit od Biotherm noční hydratační péči na obličej a odličovací gel od La Roche Posay:)
    Jinak, od Dermacolu mám úplně skvělý odličovač BB CREAM WASH 8in1, určitě doporučuju, teď mi došel a určitě si ho koupím znovu:)

    OdpovědětVymazat
  16. Obrusky od Yes to chcem skusit aj ja, pocula som uz na ne chvalu od par ludi. Inak aj ja to tak mavam, niekedy nakupujem omnoho viac kozmetiky ako oblecenia. ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Ta maska mě láká !:) A s těmi sprcháči od Palmolive souhlasím ! Vonní nádherně <3

    OdpovědětVymazat
  18. Veru, promin, ze ti pisu sem, ale nevim, kde se mam zeptat :)
    Jde mi o ten camel kabatek ze slev z Manga, takový ten delsi krivak. Jestli jsi s nim spokojena a jestli mas velikost S? :)
    Chci si ho objednat, tak bys mi moc pomohla :)

    OdpovědětVymazat
  19. Víc takových článků!! :) Taky mě teď spíš láká kosmetika a pokukuju právě po masce GLAMGLOW, takže můj další nákup bude asi ona. :))

    OdpovědětVymazat
  20. Značka Yes to... vypadá dobře, líbí se mi i ty obaly :)
    a sakra, asi bych už taky měla používat krémy proti vráskám :D

    OdpovědětVymazat
  21. Jsem tímhle článkem nadšená! Na glamglow slyším všude samou chválu a sama bych jej taky chtěla zkusit, stejně tak značku sol de janeiro, na ni jsem narazila v Brazílii. Ten krém na oči od ziaji mám taky, ale bohužel mám na tuhle značku nějakou alergii :/ A zalíbil se mi ten primer od Bourjois :)

    OdpovědětVymazat
  22. Super článek! Ziaja kosmetiku mam ráda a jejich oční krémy především.

    http://michaelasynkova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ta maska vypadá super! :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovědětVymazat
  24. prosim vyfot svou plet, at se muzeme podivat na vysledky

    OdpovědětVymazat
  25. Zaujala me ta Glamglow maska, mám tenhle typ moc rada :)

    OdpovědětVymazat
  26. OO ta maska vypadá hodně moc dobře a chtěla bych vyzkoušet ten samoopalovací sprej :-)

    OdpovědětVymazat
  27. kosmetika YES to mě láká, snad ji časem vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  28. Tak tedy musím říct, dle fota mne bílá maska Glamglow zaujala. Já si bohužel pořídila tu černou a zázrak se nekonal :(, ta oční je docela fajn, ale čím déle ji používám, tím více mne pálí...
    Kosmetiku Yes To jsem si také pořídila v těch velkých slevách, přesně to, co vidím u tebe, čistící gel, oční gel a tělové mléko :), úplně na větvi z toho nejsem, asi bych si znovu produkty za standardní cenu nekoupila. Co ale miluji je Yes to Carrots - Mint balzám na rty, ten je fakt božskýýý :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig