czech lifestyle blog

pátek 1. listopadu 2013

Mixturam

Když mi v emailu přišla nabídka, zda si nechci namixovat své vlastní vitamíny na míru, velmi ráda jsem souhlasila. A o co tedy jde?

Na stránce mixturam.cz si můžete vybrat z několika surovin podle toho, co vás trápí, či co byste případně rádi zlepšili.

Já jsem si vybrala do své tobolky aktivovaný ječmen (dodává tělu energii a vytrvalost, posiluje imunitu), Acai (antioxidační účinky), Lecitin (detox, paměť), Kolagen (pohyblivost a pružnost, posiluje nehty a vlasy), DMAE (paměť, soustředění)  a beta karoten (zdroj vitaminu A).
Pokud si nejste jisti, co by ve vaší tabletce nemělo chybět, můžete si nechat poradit, co namíchat a to pomocí vyplnění malého dotazníku.



Dózička obsahuje 100 tabletek a denní dávka vyjde na 7,90 korun, za balení tedy dáte kolem 800,- a na etiketu si můžete nechat natisknout vlastní název.

ZDE si můžete přečíst zajímavý rozhovor s jedním ze zakladatelů firmy.

PS: Prvních pět z vás, kteří uvažují nad objednáním svého vlastního vitaminového mixu a nechají mi v komentářích svůj email, ode mě obdrží kód, po jehož zadaní na konci objednávky získáte slevu 30 Kč

SHARE:

25 komentářů

  1. Opravdu uvažuji,je to moczajímavé a potřebné, bohužel je to docela nákladné.
    bara.kurdzielova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. uvažuji silně :-)

    flaquitta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle vypadá hodně dobře
    somethingnewbyhelen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Už si míchám svoji pixličku vitamínů... :) Akorát mám hrozný problém, že nevím jaké vitamíny si vybrat... Nejradši bych tam nacpala všechno, protože mi připadá že všechny potřebuju. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem měla možnost vytvořit si "svoji dávku" :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelá vec ! mata.mitrova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. páni, to je super! ale mamka je doktorka, takže já mám všech vitaminů doma i tak dost :) stejně se mi to hodně líbí a je to úžasný nápad :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja teda vitaminom v tabletkach vobec nedoverujem. Treba jest vela zeleniny, ovocia a pit zdrave sypane caje a nie sa dopovat umelinou

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si myslim... přijde mi, že kolem těchto vitamínů je díky blogerkám dost velkej boom a všichni do sebe začnou házet nějaký tabletky. Vždycky jsem byla a vždycky budu toho názoru, že dokud člověk neni opravdu nemocnej, tak by žádný chemický rádoby "léky" brát neměl...

      Vymazat
    2. presne, ved ale to je uz znama a potvrdena vec ze umele vitaminy nic telu nedodavaju ze telo ich nevie prijat atd.

      Vymazat
  9. Už dlouho nad tím uvažuji :) Nakonec tedy podlehnu a stejně objednám :))

    danielahudouskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. No nevim, trochu takový chemický koktejl :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Super nápad! Něco nového co můžu vyzkoušet a je to i super dárek k Vánocům. Jdu si namíchat!:-) Jinak bezva příspěvek.

    OdpovědětVymazat
  12. zajímavá věc, bohužel trochu nákladná :D :)

    OdpovědětVymazat
  13. můžu se zeptat, dostala jsi je, anebo sis je zaplatila? Slyšela jsem o nich tak už před 2 měsíci a něco, ale tedka se to rozmohlo a má to každá známější blogerka (viděla jsem to už min. u třech) neodsuzuju jen by mě to zajímalo :)

    OdpovědětVymazat
  14. vyzerá to zaujímavo, ale tabletky neznášam, a duplom také veľké, takže pre mňa určite nie :))

    OdpovědětVymazat
  15. škoda ta cena.. to je podle mě celkem zbytečné, jinak je to samozřejmě zajímavé, nebýt tak drahé, určitě vyzkouším:)
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  16. Už mám objednané :) A bude recenze.
    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Určitě je to dobrej nápad, připomíná mi to mix.it, kde si může člověk namíchat müsli :)
    Ale co mě zaráží- a nic proti tomu- je ta nabídka pro 5 nejrychlejších, kteří získají slevu 30,- :D vzhledem k tomu, že celé balení stojí 800,-, tak sleva 30,- je dost směšná :D nejdřív jsem si myslela, že je to jen překlep a má to být 300,-, ale vzhledem k tomu, že je to už druhej blog, kde se to samé objevilo, tak jsem dost šokovaná... no nic :D

    OdpovědětVymazat
  18. Svoji vitaminovou krabičku už jsem také obdržela a zatím stále zkouším. Jsem zvědavá, jak se mi nakonec bude zamlouvat. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig