czech lifestyle blog

čtvrtek 30. ledna 2014

Evening cosmetic routine /updated/

DSC_8365.JPG
Už je to skoro rok, co jsem naposledy psala o své péči o pleť. Dnes vám ukáži, jak vypadá ta večerní a v příštích týdnech ještě tu ranní.

Prvním krokem je samozřejmě odlíčení. Červené Biodermě jsem už pár let věrná, občas ji sice na chvilku vyměním za Avéne, ale ta ani zdaleka neodlíčí oči tak dobře, jako právě B. Odličovací vodu teď ale střídám s balzámem od Balm Balm, o kterém jsem psala tu. Balení je bohužel hrozně maličké, a tak si ho dost šetřím.

DSC_8366.JPG

Poté přichází na řadu čištění. Clarisonic jsem si neskutečně oblíbila. Používám ho společně s úžasným mycím gelem od Soap&Glory. Pleť je po něm jemná, rozzářená a krásně čistá. /objednávala jsem ho z ebay, v čr bohužel značka Soap&Glory k dostání není/

DSC_8369.JPG

Občas pleť po vyčištění trochu popráším buď termální vodou od Avéne, nebo Eau Roma Water z Lush.

DSC_8370.JPG

Posledním krokem je krém/olej. Z olejů jsem si v poslední době oblíbila Arganový olej, který sice nemá moc vábnou vůni, ale pleť je po něm neskutečně hebká a Levandulový olej, jehož vůni miluji. Krásně pleť /i vás/ zklidní a má antibakteriální účinky, takže se doporučuje i problematičtější pleti. Pokud chci použít krém, pak sahám po NoStratě, na kterou jsem pěla ódu tu a nebo po Egyptian Magic, který obsahuje samé přírodní složky a pleť je po něm krásně hydratovaná a vyživená.

Dáváte si na večerní péči o pleť záležet? jaké jsou vaše oblíbené produkty?

SHARE:

19 komentářů

  1. Můžu se zeptat, kdes koupila olejíčky a ten egyptian magic? a na kolik to asi vyjde(i olejíčky i krém)
    Zaujaly mě ty olejčky, o tom slyším poprvé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.myraspberrylife.com/2014/01/organic-natural-bio.html ;) olejíčky mám z biooo.cz a z DM drogerie :)

      Vymazat
  2. Já používám nějaký ten odličovač, micelární vodu a krém :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra, dneska jsem se neodlíčila...

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som sa viac zamerala na prirodnu kozmetiku a olejicky a moja plet sa velmi zlepsila. A na termalnu vodu od avene nedam dopustit :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Saloos oleje jsou super! A na Biodermu nic nemá, nechápu, jak jsem bez ní mohla žít :D

    OdpovědětVymazat
  6. pred spaním si vždy vyčistím tvár Biodermou Sensiobio a potom už nanesiem hydratačný krém La Roche Posay + očný krém z Avonu a ide sa spať :) môj každovečerný rituál :) link na voňavú giveaway TU

    OdpovědětVymazat
  7. Ja si davam zalezat pomerne dost, tiez nedam dopustit na ruzovu Biodermu a napriklad aj na 3 kroky od Clinique. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě si na ní dám záležet, bez odlíčení nikdy nejdu spát! A ty oleje vypadají skvěle, nějaký bych si ráda v budoucnu pořídila, vždy jsem se jich bála, ale není proč :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych se právě bála oleje, abych zas neměla pleť přemaštěnou...já používám na odlíčení gel, který použiju už ve sprše i na oči, nerada plácám tamponky a je to taky mnohem rychlejší, pak použiju peeling od Eucerinu, micelární vodu Eucerin a nakonec hydratační krém noční pro červenání taky od Eucerinu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nemohla bych jít spát bez odlíčení. I když se mi náhodou stane, že usnu dřív, než když se odlíčím, tak jsem schopná se v polospánku dokopat do koupelny a tam se ještě odlíčit :-D Odličuji také Biodermou nebo odličovacím olejem od Alverde a potom používám buď kokosový olej, nebo čajovníkový krém od Hadka. Saloos oleje používám na zbytek těla, ale chystám se pořídit si i obličejový, protože jsou super :-)

    http://pietraway.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. mně naopak moc voní arganový olej a moc ne ten levandulový:) Clarisonic by mě lákal!

    OdpovědětVymazat
  12. Večerní čištění pleti je pro mě příjemným každodenním rituálem. Miluji různé čistící balzámy, krémy a miluji také své oleje- momentálně mám nejraději ty od Balance me, Suti a Pai...

    OdpovědětVymazat
  13. Určitě zkusím ten levandulový a teď se snažím sehnat levně ten Egyptian Magic :) ♥

    EJNET

    OdpovědětVymazat
  14. Já to říkám pořád, Bioderma je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  15. Egyptian magic ma 118ml ? Ved to vydrzi dokonca zivota nie ? :O

    OdpovědětVymazat
  16. dříve jsem měla svoji night routine rozsáhlo a vymýšlela kdesi cosi, ted používám už jen čistě přírodní kosmetiku (večer se odličuju saloos hydrofilním odličovačem a vodou) na oči totéž občas to doodlíčím Dr.hausek mlékem (ale to není potřeba jen když mám sušší oční okolí tak aby se promastilo) jinak nepoužívám nic, ted si ségra objednala čistící emulzi a toner tak ho vyzkouším pákrát,ale za mě jednoznačně "méně - je více" plet mám mnohem hezčí, než když jsem používala daugles ubrousky, biodermu na odlíčení a na oči garniér dvoufázový nb dvoufázový od loreal :)

    OdpovědětVymazat
  17. Verco, pouzivas ten levandulovy olej na cely oblicej nebo jen na nektera mista? Dekuji :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig