czech lifestyle blog

pátek 14. března 2014

13.3.

Včera jsme s kamarádkou vyrazily na výstavu do (dle mého názoru) nejkrásnější secesní budovy v Praze - Obecního domu.

Vystavované kousky jsou krásné. Mě zaujaly především plakáty (Lautrec!) a šperky. Bohužel exponátů mi přišlo docela málo, ale pokud také milujete období secese, rozhodně si na výstavu zajděte. Probíhá až do konce roku 2015 ;)

kožená bunda ZARA/jeany Topshop/boty Converse/triko Mango/kabelka LV

A co vy, na jaké výstavě jste byli naposledy?

xxx
SHARE:

15 komentářů

  1. Tady v ČR to naposledy byla loňská výstava Andyho Warhola v Hluboké nad Vltavou, což už je teda hodně dlouho :) Jinak nejkrásnější výstavy jsme s přítelkyní navštívili v Paříži - Palais de Tokyo, Muzeum moderního umění, Espace Dalí...V obecním domě to vypadá podle fotek moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na toho Warhola jsem také chtěla, ale bohužel nějak nebyl čas.. Děkuju za komentář, do Paříže bych jela hned :)

      Vymazat
    2. ta výstava Warhola nebyla nic moc, takže si vůbec o nic nepřišla, ale zato tahle v Obecním domě je moc povedená :-)

      Vymazat
  2. "Lotrec"? Myslíš de Toulouse-Lautrec? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Byla jsem na výstavě YellowKorner v Žižkovské věži a docela mě to zklamalo.. Do Obecního domu se chystám v blízké době taky :)

    OdpovědětVymazat
  4. naposledy jsem byla na podzim na world (nebo czech, mam v tom zmatek:D) press photo. kazdopadne se ale chystam na vystavu Tima Burtona v Praze, kterou si proste nemuzu nechat ujit))

    - V.

    OdpovědětVymazat
  5. Já byla na Only the good ones a Cake and lemon eaters v Rudolfinu a libila se mi hlavne ta prvni, Rusove uz byli trochu prilis:) Do Obecniho planujem se spoluzaky taky zajit.

    OdpovědětVymazat
  6. Budova je naozaj nádherná! a páči sa mi aj tvoj outfit, ako vždy :DD :))

    OdpovědětVymazat
  7. Naposledy jsem byla v Obecním domě na Blanca Matragi, úžasná výstava! Jinak na tu secesi budeme muset také s kamarádkou zajít, secese je nádherné období :)

    OdpovědětVymazat
  8. krásná budova, na secesní památky je vždycky radost pohledět :) a do roku 2015 bych to snad stihnout měla :D

    Naposledy jsem byla na výstavě ještě ve Vídni, v Albertině a předtím na Warholovi s Basquitem (nejlepší!), což už je ale nějaký ten pátek, měla bych se stydět :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já byla taky v Obecním na Blance Matragi, pro kterou máme s mamkou velkou slabost a musím říct, že výstava je skvostná! Pokud tě tohle zajímá, rozhodně doporučuju navštívit, stojí to za to. :) Jinak se na tuhle výstavu také chystám a musím ti dát jen a jen za pravdu, Obecní dům je opravdu nejkrásnější! :)

    OdpovědětVymazat
  10. já snad už odjakživa miluju Muchu a jeho nádherné plakáty. mám je sice trochu spojené s kýčem, protože jsou obecně tyhle motivy hodně profláknutý, ale stejně mám pro ně slabost :) o Klimtovi ani nemluvě - jeho obraz bych chtěla jednou mít v obýváku.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig