czech lifestyle blog

pondělí 24. března 2014

Holiday beauty essentials


Dnes vás nebudu provokovat s fotkami od moře, ale připravila jsem článek o produktech, které s sebou mám a nedám na ně dopustit.
Vždy se snažím brát si s sebou kosmetiky co nejméně, ale poslední dobou už to vzdávám a snažím se smířit s faktem, že vždy si ji s sebou zabalím hromadu i když vím, že využiji ani ne polovinu produktů a o makeupu ani nemluvě.. Jak jste na tom s balením kosmetiky na dovolenou vy? Vždy jen to "nejnutnější" nebo to také nezvládáte a pak prskáte jak kvůli tomu máte těžký kufr?:D
First world problems. Já vim.


Co jsem si s sebou tentokrát nebrala bylo tělové mléko. Počítala jsem s tím, že si tu koupím nějaký kokosový olej a tak jsem také udělala. Balijský, 100% organic. Plánuji si koupit ještě jedno litrové balení s sebou zpět do Prahy. Kokosák je prostě láska.


Ještě před odjezdem mi dorazil balíček s několika novinkami od Toni&Guy, které mi udělaly velikou radost. Stick it up gum je super na uhlazení účesu, který pak vydrží celý den. Na "sleek" culíky naprosto perfektní!


Hydratační maska od Origins. Už v Londýně jsem po ní mlsně pokukovala, ale nakonec si ji pořídila až na letišti v Seoulu. A musím říct, že je to ta nejlepší hydratační kosmetická věc ever. Napatlala jsem si ji na xichtík hned poté co jsme přiletěli (24h v klimatizovaném prostředí=nic moc pro pleť), podle návodu ji nechala působit přes noc a ráno se radovala z nejjemnější pleti! Maska obsahuje samé výborné ingredience a patří k nejprodávanějšímu produktu od Origins.


Produkty Sol de Janeiro mě zaujaly už svými krásnými obaly. Pár jsem si jich koupila ve slevách v Sephoře už před nějakou dobou a teď přišel čas na jejich otestování. S sebou jsem si vzala osvěžující hydratační gel po opalování. Gel příjemně chladí, zklidňuje pokožku, hydratuje a do chvilky se vstřebá. Pro extra chladivý efekt ho doporučuji dát na chvíli do ledničky;)


Dále jsem s sebou vzala na vyzkoušení novinku od značky Gabriella Salvete. Jedná se o můj první CC krém vůbec, takže jsem byla zvědavá, jak mi bude vyhovovat a musím říct, že skvěle. Je sice trochu hutnější, takže do něj dávám kapku hydratačního makeupu od stejné značky, ale jinak nemám nic co bych mu vytkla. Nedostatky zakryje, hydratuje a má SPF 30!


CC krém, tvářenka a řasenka jsou v podstatě jediné makeup produkty které u moře používám. Nejlepší jsou samozřejmě řasenky voděodolné. Já sázím na svou oblíbenou Maybelline rocket volume a střídám ji s Lancome Hypnose star.


Tangle teezer. Netřeba slov, rozčeše vše.


Na Egyptian magic už jsem tu ódy pěla. Skvěle poslouží mimo jiné i na namazání spáleného čela. Ehm.


Když se mi nedaří omezit počet kosmetických produktů, které s sebou "nutně" potřebuji, snažím se omezit alespoň jejich velikost. Před delší dobou jsem dostala spoustu vorečků os Clarins, takže jsem jich několik pobrala (hlavně těch hlásajících "hydra") a jsou výborné. Plní to, co slibuj. 

Jaké jsou vaše kosmetické "must haves" při cestování?


SHARE:

11 komentářů

  1. Origins, Soil de Janeiro a Egyptian Magic mě teda hodně zaujaly - kde se vlastně dají koupit? Díky za odpověď:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. píšu to ve článku :) Origins se v čr sehnat bohužel nedá, Soil De Janeiro mám ze Sephory a Egyptian Magic z feelunique :)

      Vymazat
  2. Tangle teezer mám úplně stejný a taky na něj nedám dopustit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, dá se někde sehnat ta maska Origins? :) Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten kokosový olej bych ti nejradši zabavila :D
    Kosmetických produktů používám poměrně málo, ale kufry mám vždycky těžké tak jako tak:D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten TT je hezký! Často přemýšlím, jaký si pořídím, než mi dojde, že ho asi až tak nepotřebuji, kdy vlasy rozčešu hladce s čímkoli ale tenhle bych brala hned! :) Maybelline rocket volume a Hypnose teď používám také, jen ne voděodolné verze :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten tangle je super, škoda, že kdy jsem si kupovala ten svůj cestovní, tak tento design ještě nikde nebyl :/
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. Veru prosímtě jaké jsou ty ostatní masky Origins co sis koupila? pokukuju po všech a strašně ti závidím, žes sehnala ten balíček, nikde jsem ho zatím neviděla.
    Jinak přesně jako ty, všechno co nejvíc hydratační, moje pleť + změna teplot + cestování se nerovná ničemu hezkému.

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem na tom stejně jako ty :D pokud se mi vejde kosmetika do kufru nebo tašky, tak beru vše, co jen jde :D a nakonec použiju jen minimum věcí.

    ANYTHING ELSE

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig