czech lifestyle blog

sobota 1. března 2014

Spring wishlist

Spring wishlist


Po zimním wishlistu tu mám pro vás přichystaný jarní.


Převažují na něm hlavně boty. Ráda bych si k mým černým converskám ještě koupila bílé, které vždy na jaře a létě unosím ze všech bot snad nejvíce. Dále mé srdce touží po lodičkách s leopardím vzorem a po klasických bílých lodičkách. Oboje by vypadaly skvěle k boyfrind jeanům, které stále hledám v tom správném střihu. U kalhot ještě zůstanu. Bílé jeany se mi nikdy moc nelíbily, asi to bude tím, že většinou je na ostatních vídám dost špatně zkombinované, ale po zhlédnutí spousty streetstyle fotek z letošních fw, se mi v poočítači nahromadilo dost inspirativních outfitů právě s nimi, a tak bych jim ráda dala šanci. Z nové kolekce Zary se mi dost líbí bílé triko s nápisem z modrých flitrů, evokuje ve mě léto a moře.Aye captain! A černé balerínky s pyramidkami, které jsem ale ještě v obchodě neviděla a nejsem si jistá zda budou pohodlné. Z oblečení bych si ráda ještě pořídila klasické černé šaty v midi délce a s delšími rukávy a kostkovanou košili, kterou bych ráda nosila uvázanou kolem pasu, protože to je jeden z mála trendů, který se mi za poslední dobu opravdu líbí. Poslední položkou je malá crossbody kabelka, protože ji využiji opravdu nejvíce a ráda bych měla ještě nějakou kterou budu moci střídat s mou miss sicily.

Co je na vašem jarním "wishlistu" ?

SHARE:

22 komentářů

  1. Já si rozhodně letos na jaro musím pořídit blazer a oxfordky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Biele lodičky by som si veľmi rada kúpila aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  3. nemůžu se rozhodnout mezi converskama a vanskama:)

    OdpovědětVymazat
  4. :) Bílé conversky mám taky na listě. :) Ale ještě uvažuju nad alternativou bilé Vansky. :) :D Jinak snad už nic na mém wishlistě ani není. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám na wishlistu zase černé nízké Conversky, bílé už mám :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí tvoje crossbody kabelky!!!

    Já mám svůj wishlist tady :) http://thepuddingtime.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ty leopardí lodičky jsou božské!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-part-2-dorazilo-v-unoru-aneb-na.html

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkný wishlist. :) Já mám na seznamu taktéž bílé conversky, nějaký pěkný cardigan na jaro a šálu z Pietra Filipi. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  9. já si musím pořídit nějaké tenisky, nebo aspoň něco takového:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  10. Cerne midi saty jsou nadherne. Libi se mi z tvwho vyberu i cerne a nude psanicko. :)

    OdpovědětVymazat
  11. :)) krásne veci :)
    košela,kabelka a šaty su aj moje must have

    OdpovědětVymazat
  12. Conversky bych chtěla :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Ten wishlist mě naprosto uchvátil. Brala bych vše <3 A crossbody kabelku taky hledám už nějaký ten pátek a pokud se v Zaře během jara neukáže nějaká kráska, budu šetřit na MK.

    OdpovědětVymazat
  14. Já strašně moc chci kostkovanou košili :) ale nikde u nás jsem ještě nenašla takovou jaká by se mi líbila a zároveň mi seděla ..vlastně jo asi tak před pět/ šesti měsíci v kiku, ale v té době mě košile ještě tak moc nebraly, pak se mi už líbily ale neměla jsem peníze a teďka mám, ale oni zase nemají moji velikost ... no tak si tak říkám že ještě se podívám do pár obchodů v dámském oddělení a pak se už asi půjdu dívat do pánského oddělení nebo do obchodu s pánskými košilemi :D

    lucysworlds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. ty tasky jsou skvele. jinak vsechny veci jsou pekne:)

    OdpovědětVymazat
  16. Ach jo, mně se tak líbí kabelky od Rebeccy Minkoff, ale vůbec netuším, kde bych ji mohla v ČR nebo v Německu sehnat. Moc hezký wishlist. Sedí mi k tvému stylu. Bílá se mi také začala více líbit a ani láska k leopardímu vzoru mě neopouští (ale jasně, že se to musí umět nosit). Krásný zbytek víkendu Veru!<3

    OdpovědětVymazat
  17. z tvého wishistu spoustu věcí mám a to je takové pěkné =))

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné věci :) Já se nemůžu dočkat, až si koupím nové bílé Conversky :) A malá kabelka by se mi také hodila :)

    OdpovědětVymazat
  19. Na tu červenou crossbody už jsem se divala na forever21, mají ji tam ve spoustu barvách ♥ ale nevím, jestli to není nějaký inspired by .. :)

    Krásný wishlist :)

    OdpovědětVymazat
  20. Naprosto super wishlist, pod každý kousek bych se také podepsala:) Já bych teda ještě brala nějaké dobře padnoucí červené krajkové šaty:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig