czech lifestyle blog

pátek 11. července 2014

Summer essentials - cosmetics


DSC_9727

Dnes mám pro vás slibovaný článek o oblíbených kosmetických produktech, které jsou na léto jako dělané.

DSC_9729

Přes léto ráda používám jen lehké hydratační krémy, které pleť nijak nezatíží, hydratují, rychle se vstřebávají a neucpávají póry. To vše splňuje DDML+ od Clinique, na který s mamkou už pár let nedáme dopustit. Jediným mínusem je fakt, že krém neobsahuje SPF.

DSC_9731

Produkty Sol de Janeiro jsem si zamilovala(koupíte v Sephoře), zaujaly mě na první pohled svými krásnými obaly, což je věc, na kterou u kosmetiky dost dám (určitě nejsem jediná!). Opalovací krém snad asi nijak popisovat nemusím, příjemně voní a dobře se roztírá. Druhým produktem je osvěžující hydratační gel po opalování. Gel příjemně chladí, zklidňuje pokožku, hydratuje a do chvilky se vstřebá. Pro extra chladivý efekt ho šoupněte na chvíli do ledničky!


DSC_9732
DSC_9735


MAC Lustre drops jsou boží! Stačí rozetřít malou kapku tohoto zázraku na lícní kosti a hned je máte krásně rozzářené a vypadáte jak po dovolené u moře.

DSC_9736

Avokádový olej je moje momentální obsese. Nejlepší je smíchat ho s trochou kokosového nebo olivového oleje, vetřít do vlasů a několik hodin působit. Skvělý je také na jemnou a citlivou pokožku a problémovou pleť, jelikož urychluje regeneraci a hojení. Také pleť zvláčňuje, vyhlazuje a obnovuje elasticitu. Jo a můžete na něm i smažit, snese i vysoké teploty a je moooc zdravý.

DSC_9738

Termální voda je pro mě v horku nepostradatelná. Skvěle pleť osvěží, má protizánětlivé účinky, perfektně hydratuje, mírní svědění, zarudnutí a podráždění od slunce a uleví i při spáleninách.
Pore refiner se používá na T-zónu před nanesením makeupu. Jedná se o sérum stahující póry, které pokožku zjemní, vyhladí a póry se stáhnou a jsou méně viditelné.

DSC_9740

Značku Balm Balm mám moc ráda, jejich produkty jsou jen z přírodních ingrediencí a nejsou testované na zvířatech. Složení thoto tělového oleje si můžete přečíst na fotce napravo. Olej nádherně svěže voní a pokožka je po něm krásně jemná, provoněná a úplně rozzářená!

DSC_9741

A když už jsme u toho rozzáření.. Miluji tělové krémy Rituals, všechny krásně voní a opravdu pokožku skvěle vyživují. Tento je z limitované kolekce "indické léto" a obsahuje miliony malých třpytivých částeček, takže na sluníčku má super efekt.

DSC_9742

A posledním produktem je už několikrát zde zmiňovaný krém na ruce s kokosovou vůni od značky Ziaja, protože ani v létě byste neměli hydrataci rukou zanedbávat!



SHARE:

18 komentářů

  1. Skvělý článek Verunko, už teď se těším na další.
    - Bára

    OdpovědětVymazat
  2. Verunko, kde prosím kupuješ produkty značky Balm Balm?

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek!!! Mohla bych se zeptat, kde jsi pořídila ten avokádový olej a kolik stojí?:) Hrozně mě zaujal:) a na vlasy bych opravdu něco potřebovala:) a po nanesení a několika hodinách působení ho smíváš?:) Nebo ho na konečcích necháváš?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju :) olej jsem kupovala v Bille a stojí myslím kolem 200,- nechávám ho na vlasech klidně přes noc a pak vlasy umyju šamponem :)

      Vymazat
  4. Ziaja má úžasné výrobky! mám doma kakaové máslo a voní tak že bych byla schopná ho sníst!:D:) a krásný článek :))

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé produkty musím říct, ten krém se třpytečkami se mi mooc líbí a olej od Balm Balm mi přijde taky super.
    Také nedám dopustit na to, že musím kupovat hlavně produkty, které se mi líbí podle designu nebo vůně :)
    Musí mi opravdu příjemně vonět, přes to vlak nejede.
    Krém od Ziaji si asi pořídím, vypadá opravdu zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  6. úžasný článek! něco jako ten hydratační krém od Clinique a Pore Refiner od Biodermy bych přesně potřebovala! díky za skvělé tipy :))

    OdpovědětVymazat
  7. ten Clinique krém mě láká, a avokádový olej si budu muset pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavý článek a produkty, určitě něco vyzkouším :-)
    www.bokattyna.blospot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jsem se dočkala. :D
    Máš teda pěknou sbírečku. ;)

    OdpovědětVymazat
  10. indian summer znamená babí léto ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Ziaja kosmetika je moji nejnovější "závislostí":) Z těch "voňavých" produktů mám nejraději krém s kakaovým máslem:)
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  12. Ziaja kozmetiku mám moc rada a oleje milujem všetky, hlavne kokosový :-)
    Skvelý článok, Veronička, užívaj Barcelonu !

    OdpovědětVymazat
  13. Avokádový olej mám od Saloos a používám na odličování, Biodermu Pore refiner ač je tolik vychvalovaný já pochválit nemůžu, nelze přes to nanést make-up, drolí se, oblast sice na nějaký čas zmatní, ale že by udělala zázrak s póry to říct nemůžu, navíc je to klasické silikonové patlátko.

    OdpovědětVymazat
  14. o avokádovém oleji už jsem několikrát uvažovala, ale nakonec jsem si pořídila sezamový :) až ho vypotřebuji, tak asi vyzkouším právě tento. moc by mě zajímala vůně toho krému od Rituals <3

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig