czech lifestyle blog

pondělí 11. srpna 2014

5.8.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulé úterý bylo perfektní. Nejdříve jsem se sešla na kávu s mými nejmilovanějšími sestřenicemi, se kterými jsme také nafotily outfit (opravdu potřebuji na kurz, kde mě naučí, jak se tvářit na fotkách:D) a k večeru jsem si šla sednout s kamarádkami do jednoho moc příjemného baru, o kterém se brzy na blogu objeví článek. Pak jsme ještě skočily do Zary, kde už je nová kolekce na podzim/zimu a v ní opravdu krásné kousky!

Na sobě mám novou bundo-košili ze slev ze Zary, top z asosu, jeany Topshop a boty Stradivarius 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
10596155_10203481899226544_1094552773_n

mějte se krásně
xx
SHARE:

64 komentářů

  1. woooow ty jsi kočka! Hrozně moc ti to sluší♥ A máš to skvěle sladěné:) Už se moc těším, až se do Zary na novou kolekci také kouknu, už nějak začínám být naladěná na podzim:D A moc se těším, až nám napíšeš o tom super místu:))

    OdpovědětVymazat
  2. Já nevím. Na to, že jsi módní blogerka, na to, že máš drahé a kvalitní oblečení, tak bych se za tebou nikdy na ulici neotočila :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nevadí, nepotřebuji, aby se za mnou lidé otáčeli :)

      Vymazat
    2. Tak to já bych se určitě otočila-už jen kvůli fakt suprový postavě a přebombovanejch vlasech <3.. Vždycky se raději otočim za někdym, kdo je sexy aniž by odhalovat 99% svýho těla.. A co kecáš Veru s tím tvářením na fotkách? Vždyť se tváříš dobře... <3

      Vymazat
    3. já vás miluju<3 moc děkuji!

      Vymazat
  3. to jídlo vypadá úplně božsky

    OdpovědětVymazat
  4. Mne se to moc libi :). Nevim proc, ale vzdy me moc potesi, kdyz pridas takovyto outfit nafoceny venku :).
    O tom, ze ti to slusi a vypadas velmi pekne, neni treba mluvit :).
    A ze by se za tebou anonym neotocil? Ja ano, protoze jsi hrozne moc zajimava a vis co nosis, co ti slusi a vypada to perfektne :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se také outfity focené venku líbí víc :) A jsi moc hodná Jitunko, děkuju <3

      Vymazat
  5. střihni roztřepené konečky a bude to bomba!;)

    OdpovědětVymazat
  6. ja bych se za tebou teda otocila! jsi krasna a oblikas se nadherne, minimalisticky, zajimave... :) super! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Náhodou ti to hrozně sluší, máš nejkrásnější vlasy, vždycky ti je závidím :).

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi botky a jídlo vypadá luxusně :) Mňam
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jsi prostě kráska, Verunko :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mne se to teda libi moc! Slusi ti to a ta kosile je skvela <3
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  11. Veroniko, ten tvůj denní režim bych opravdu chtěla mít :-))... Tebe naplňuje jenom kafíčkovat a nakupovat ? Děláš i zajímavější věci, třeba co se týče školy, rozvíjí tvoje myšlení apod? Děkuji za odpověd. Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DD mám prázdniny, to mám sedět celý den nad učebnicemi?
      a abych odpověděla na tvou otázku, ano, dělám i jiné věci než nakupování a kafíčkování, každopádně trávení času s přáteli mi přijde jako nejlepší možné trávení času ;)

      Vymazat
    2. To je komický tohle, jak si někteří myslí, že to, že s námi sdílíš pár fotek a nějaké info-hned o tobě vědí úplně vše..

      Vymazat
    3. Ja veroniky blog sleduju uz dlouho a nad tim, ze neco jako pracovat tady opravdu nehrozi :D kafickovani a straveny cas s prateli je urcite dobre straveny cas a s tim s tebou souhlasim, ale my smrtelnici, co u vejsky stihame i part time, cvicit a vypadat super a ano napisu to tady, vypadam lip nez ty a udrzovaneji a i moje kamaradky, co stihaji vsechno, co ja. Tohle je proste, ze Verca proste do worku nemusi, polozka praxe v CV? Na tom prece nezalezi.
      Poprosim te neber tohle jako kritiku, nejsem clovek, co te tu bude chvalit jen proto, abys byla stastna, pisu svuj nazor a tvuj blog ctu, nekdy se mi nelibi outfit a nekdy ano

      Vymazat
    4. máš pravdu, psaní o práci tady na blogu opravdu nehrozí, protože pro mě je to osobní věc a nehodlám ji tu zmiňovat ;) a jestli chceš poslat nějaký diplom za to, co vše zvládáš, napiš mi jméno a adresu

      Vymazat
    5. Nechápu... jak můžeš vědět, že do práce nemusí/nechodí? Veronika celkově nikdy nepsala o svém soukromém životě, ostatně nevím ani, proč by měla, je to lifestylový blog, ne deníček o jejím životě. Tohle je fakt vtipný prostě. Nikdo ji neznáme, tak ani nemůžeme přeci soudit z pár fotek, co dělá a nedělá, natožpak jaká je. To je fajn, že děláš vejšku, pracuješ, cvičíš a vypadáš super, to jako smekám, ale proč to psát někomu, o kom nic nevíš a jen si něco myslíš? ;)

      Vymazat
    6. Promiň, ale upřímně se ti směju.. Vážně.. A pěkně upřímně od srdce.. V každým tvým slovu křičí ba dokonce přímo řve, jaká jsi zapšklá slepice.. Nezlob se, ale to jestli Verča pracuje nebo ne není vůbec věc, kterou ty máš právo řešit!!!!! Po celým světě to je daný stejně.. Někdo holt maká a přesto stále nemá peníze, někdo na světě hladoví a umírá na podvýživu a někdo má peníze a snadnější život- třeba ale proto, že rozumí svojí práci líp než ostatní, nebo proto, že byl ve správný čas na správným místě, je inteligentní, podnikavý etc.... Ale jen proto, že se někdo nemá tak šťastně nemusíš bagatelizovat život a problémy Veroniky.. Mimo to, sice Verču osobně neznám, ale stejně jako ty jí sleduju už vážně dlouhoooo, a z toho jsem stihla vypozorovat, že to není žádná povrchní husa a mimochodem o nějaké brigádě už pokud vím párkrát psala!! Možná by nebylo od věci si uvědomit, že jsi na !!!!!MÓDNÍM!!!!! blogu - čiže není důvod, proč by tu V. měla rozebírat svůj život.. Zajímavý je, že jsi TAK ÚÚDĚSNĚ zaneprázdněná a úúúžasnáá a přesto máš čas psát tu tak dlouhý a pitomý vzkazy..

      Vymazat
    7. strašně moc vám holky děkuji za reakce, doufám, že si slečna uvědomí, co za hloupost napsala :)

      Vymazat
    8. Prosím anonymko, pošli nám svou fotku, nebo aspoň jméno, ať konečně vidíme, jak vypadá krásná a "udržovaná" emancipovaná žena xD takový pěstěný ego bych opravdu chtěla vidět O.o
      Btw, taky studuju VŠ, mám stipendium, práci, dělám instriktorku cvičení..... no a co proboha...
      Míša

      Vymazat
    9. Souhlasím s prvním anonymem, to je sice fajn, že máš tenhle blog, ale zkus někdy místo kafičkování vytvářet i jiné věci, které třeba společnost někam posunou, zajímat se i o jiné věci a třeba je dávat také na blog. Za nějaký čas tohle nikoho zajímat už nebude.

      Vymazat
    10. Koukni na fb stranky Myraspberrylife, neodpovedela bych ti lepe nez me ctenarky:)) a poradjak by tedy podle tebe idealne vypadal clanek, ktery "posune spolecnost vpred" ?

      Vymazat
    11. 100% Anonym 13.8.2014 18:16 JE TEN SAMEJ CO PSAL TEN PRVNÍ KOMENTÁŘ-JDE To poznat ze stylu vyjadřování... Trošku trapas,ne? :-D Přestaň se tu ztrapňovat :-))))(ještě, že to je anonymní-jinak bejt tebou bych se za sebe asi fakt styděla...)

      Vymazat
  12. a mne se libi, jak se tvaris - je to trosku akward, a proto mi to prijde strasne prirozeny a rozomily :) je to o dost hezci, nez kdy blogerka otevira radoby bohemsky pusu nebo ji ma naopak radoby sexy naspulenou :) jinak mas strasne hezky nohy! muzu se zeptat, kolik meris? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha, awkward výraz, to se mi líbí :D moc děkuju:)) měřím 167 cm

      Vymazat
  13. Sluší ti to moc!
    Jídlo vypadá moc dobře, a ta košile by se mi hodila - pro někoho, kdo se pokaždé něčím polije by to bylo paktické :D

    No a kurz jak se tvářit na fotkách? Jednu přihlášku i pro mě, prosím!:D

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to sluší,jen nikdy nepochopim,jak můžeš nosit ve vedru dlouhé kalhoty...já jsem vždycky spařená i v kraťasech...:D

    OdpovědětVymazat
  15. Mě vždycky pobaví ty řeči, proč něco děláš tak nebo jinak. :D Fotky skvělý, ty taky :*

    ANYTHING ELSE

    OdpovědětVymazat
  16. Sluší ti to a taky si myslim, že se tváříš dobře!

    OdpovědětVymazat
  17. Tak bundičko-košile je skvělá. A vypadáš na těch fotkách skvěle :)
    Jen nějak nemůžu přijít na chuť té kabelce,ale jenom můj názor,žádný hejt :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi nelíbí, mám pocit, že celý outfit nějak zkazila :/

      Vymazat
    2. nevadí, děkuju za názor :)

      Vymazat
  18. jeej konecne tvar Veronika :) kocka si!

    OdpovědětVymazat
  19. Jeee jsi muj blogger crush fakt :D hrozna kocka!

    OdpovědětVymazat
  20. Některé anonymy mě tu po ránu docela pobavily teda =D práce má většina lidí plné zuby na to aby o ní ještě psali. Moc ti to sluší, takové jednoduché outfity mám celkově moc ráda :) a ty botky vypadají parádně :) mají je ještě na krámě, nevíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak:)) moc děkuju! botky už jsem ale bohužel v obchodě neviděla:(

      Vymazat
  21. Ahoj Veru, sleduji Tě už celkem dlouho...3 roky...možná déle, ještě z období původního blogu, mimo blogspot:) Tvůj blog je opravdu krásný a není to žádné slepé konstatování. Máš velmi dobrý vkus a líbí se mi Tvé jednoduché a přesto osobité kombinace. Ale nikdy jsem netušila, že jsi tak pěkná:) Měj hezký den...L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj L., moc ti děkuju za tak milý komentář, měj se krásně!

      Vymazat
  22. Ta bundo-košile je opravdu skvělá a vypadáš hrozně roztomile na fotkách :)

    OdpovědětVymazat
  23. A já bych se za tebou taky otočila!!! ♥♥

    OdpovědětVymazat
  24. vetsinou se mi tvé outfity líbí, ale ta košile vypadá jak kdybys ji vzala malíři. jinak je to hezké, jen bych tu kosili musela mit "cistou" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to už jsem si taky vyslechla:D ale mně se to tak právě líbí:) děkuji za komentář!

      Vymazat
  25. já s outfitem nemám sebemenší problém <3 tu bundičku už jsem obdivovala v předchozím článku, je boží :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig