czech lifestyle blog

středa 3. září 2014

Empties

DSC_0259
DSC_0260
  • Timotei kondicionér & Balea šampon - Tyto produkty jsem už na blogu zmiňovala.Oba jsou bez parabenů, barviv a silikonů. Mohla bych je už zařadit mezi "forever repurchased" produkty, protože je pravdu kupuji stále dokola a neskutečně mi vyhovují.
  • Gestil wonder regenerační maska - Tuto masku jsem objednávala v balení po čtyřech odsuď  a s veškerou chválou, která na ni byla napsaná, mohu souhlasit. Vlasy se po ní skvěle rozčesávají, konečky jsou zacelené a vlasy krásně lesklé. Jediné, co mi trochu vadí, je jeji vůně, která ale naštěstí po smytí masky zmizí.
DSC_0262
  • Spray&Go vaseline - Bohužel není k dostání v čr. Objednávala jsem ho z Boots. Jedná se v podstatě o hydratační tělové mléko ve spreji, které se vstřebá během vteřiny. Skvěle se hodí když pospíchám a nechce se mi patlat se krémem. Stačí ho trochu stříknout na pokožku, jedním tahem rozetřít a jste ready to go!
  • Ziaja sprchové krémové mýdlo - U sprchových mýdel mi stačí, když příjemně voní a hodně pění. Toto vše splňuje. Navíc obsahuje arganový olej, takže pleť i vyživuje a balení 500ml vám vydrží snad věčnost!
DSC_0267
  • Bettyhula krém na ruce - Antibakteriální krém na ruce s tou nejkrásnější vůní! Objednávala jsem ho z feelunique a objednala bych si ho znovu, ale už ho bohužel nemají.
  • Crabtree&Evelyn krém na ruce - Tyto krémy v tubičce patří mezí mé oblíbené. Skvěle hydratují, rychle se vstřebávají, nádherně voní a vejdou se do každé kabelky.
mějte se krásně!
SHARE:

16 komentářů

  1. Timotei kondicionér jsem měla také a moc mi vyhovoval :). Uvažuji nad tou maskou, všichni ji chválí, jen se trochu bojím té vůně ..

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi balení těch krémů na ruce :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si říkám, že si koupím jen masku na vlasy a už kašlu na olejové zábaly. Na ten pixie cut vážně stačí maska :))

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Spray&Go nutne potrebuju! :-) Crabtree&Evelyn je zase forever repurchased produkt u nas, v koupelne stoji mydlo s kremem s pumpickou a vsude po dome a v aute se povalujou mini kremy :-) uz nahradily i Loccitane. Mej se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tu Vaselinu jsem včera v Boots viděla a zaujala, takže si ji asi pořídím. :) Je hodně parfemovana?

    OdpovědětVymazat
  6. tu masku si už konečně musím taky pořídit =)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten krém na ruce vypadá výborně, škoda, že už ho na feelunique nemají.

    OdpovědětVymazat
  8. Spray&Go vaseline je opravdz skvělá, pro "líné" holky jako dělaná. Některé značky na českém trhu vážně postrádám.

    http://taleofmissa.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  9. Produkty od značky Ziaja miluju, ještě jsem si tam nekoupila nic co by mě zklamalo. Ten šampon i kondicionér bych si asi normálně nekoupila, ale když vidím jak si je vychvaluješ tak je chci určitě vyzkoušet! Timotei se prodává v DM?

    OdpovědětVymazat
  10. tělové mléko ve spreji by se mi hodilo - jsem hrozně líná mazat :D

    OdpovědětVymazat
  11. Kde se dá sehnat Crabtree&Evelyn krém? Zatím sem na něj nenarazila

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig