czech lifestyle blog

pondělí 8. září 2014

Fall wishlist

Fall wishlist

  1. double front helix - do tohoto piercingu jsem se úplně zamilovala, pokud máte tip na studio v Praze, kam bych na něj mohla zajít, budu za něj moc ráda.
  2. ZARA bomer jacket - Bomber jackets se mi  tento podzim začaly hodně líbit, v Zaře mají hezké a líbí se mi i jedna v HM.
  3. Chanel matt lumiere make up - po letech používání drogérkového make upu bych chtěla zainvestovat do nějakého kvalitnějšího, po přečtení spousty a spousty recenzí, si asi pořídím tento Chanel
  4. Kiehls maska na obličej - Přichází podzim a zima, což se rovná studené počasí, které dává pleti dost zabrat. Tato maska by měla pleť hydratovat, zjemnit a vyživit.
  5. Timberland boty - Něco, co byste u mě asi nečekali, ale mně se vážně dost líbí! Hoďte do google např. Khloe Kardashian Timberlands a uvidíte, že můžou vypadat opravdu skvěle!
  6. Antipodes krém na ruce a tělo
  7. Asos boty - abych trochu vyvážila ty Timberlands, ze slev na asosu jsem si objednala tyhle vysoké krásky.
  8. Rebecca Minkoff mini MAC bag - Rozhodla jsem se pořídit si další malou crossbody kabelku, jen stále váhám nad tím, ve které barvě.. Co myslíte, která se více líbí vám? (stejně je všem jasné, že nakonec u mě zvítězí ta černá)
SHARE:

37 komentářů

  1. Timberlandy se mi taky hrozně moc líbí!! Ale snad ještě víc crossbody Rebecca Minkoff♥ v té růžové barvě je uplně úžasná!! Ale asi bych si taky nakonec vybrala tu černou:D aby se mi hodila k více věcem:)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný wishlist, nejvíc mě zaujaly botky :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. :D já sem tedy taky pro tu černou.. :) Jinak se mi taky začaly asi líbit bomer jackets tak uvidím zda na mě nebude vtipný.. Timberlandy jsou fajn , ale pro mě je asi lepší alternativa klasické Dr. Martensky. :) Jinak super wish list :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to máme úplně stejnej vkus na kabelky:) tu béžovou Minkoff mám taky objednanou:))

    OdpovědětVymazat
  5. Po Rebecce Minkoff toužím taky! Takže snad na Vánoce :))

    OdpovědětVymazat
  6. Bomber jacket bych si taky ráda koupila :)

    blog YOKO NGUYEN BLOG


    OdpovědětVymazat
  7. Timberland boty chci taky! Přítel má Bustagrip s motivem New Yorku, tak chci k němu ladit :D. Jinak celý zbytek vypadá moc krásně, hlavně tedy ty bundičky!

    OdpovědětVymazat
  8. ty Timberlands nevim nevim.. taky je mam ale skoro vubec nenosim :) tu kabelku ber pudrovou!!! bombry jsou super, taky bych brala nějaký prošívaný

    OdpovědětVymazat
  9. Ta béžová či staro-růžová(nepoznám to :-)) je parádní.. Já třeba být tebou bych jednou udělala změnu a šla bych do ní-místo té černé.. Když si tak vybavuju tvoje věci a kabelky-určitě by jsi jí unosila a krásně se mi ta barva hodí k tvým vlasům(vím, to zní asi divně :-DD)

    OdpovědětVymazat
  10. Mini MAC mám taky, a jsem moc spokojená. Masku od Kiehl's jsem ted dostala ve vzorku k nákupu, tak pokud bude tak super, jako by měla být, určitě si ji také koupím :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nejlepší salon na piercingy je určitě Hell :) a kabelku černou určitě!

    OdpovědětVymazat
  12. Přesně na ten makeup si taky myslím, slyším a čtu na něj teď spoustu chvály, a nějakou tu masku od Kiehl's bych taky ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  13. ta bundička s kožíškem je skvělá, a o tomto Chanel make-upu také přemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super wishlist :) Piercingy se mi sice nelíbí, ale tohle vypadá skvěle! Do toho bych šla i já :))

    OdpovědětVymazat
  15. Rebecca kabelka je mojim snom už niekoľko rokov, tak snáď raz si ju kúpim aj ja :) Na svojom wishliste mám tiež Timberlandy, ale v chelsea prevedení. A taktiež konečne tú "the one" koženú biker jacket.

    OdpovědětVymazat
  16. Mě se šíleně líbí ty hnědé boty, ale absolutně nevím k čemu bych je nosila a abych nevypadala jako magor :D

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Timberland vyzerajú skvele, ale v prípade, že máš nohu menšiu ako 38 :D Osobne mám číslo topánok 40 a na mojich nohách vyzerajú giganticky. Tá čierna Mini Mac je úplne dokonalá <3 Matt Lumiere mám odskúšaný, používala som ho asi 2 roky, na denné líčenie by som ho asi veľmi neodporúčala, vytvára efekt masky

    OdpovědětVymazat
  18. Tyjo, trend Timberlandů si ještě pamatuju, v Bravu...aneb když už se módní trendy za váš život opakují, stárnete!
    A mini mac je pěkná, ale trošku se mi protiví, jak ti teď má každá blogerka. Malou crossbody kabelku taky sháním, ale zatím jsem tu pravou neobjevila...

    OdpovědětVymazat
  19. ty Timberlandy si na tobě neumím představit, ale určítě to bude ve výsledném efektu super :) úplně jako Khloé ;) a kabelku bych volila světlou, ale černá se hodí zas úplně ke všemu :D těžká volba

    OdpovědětVymazat
  20. Na Rebeccu mám také políčeno a přemýšlím nad barvou. :)

    OdpovědětVymazat
  21. mě se líbí černá akorát kdyby měla zlat detaily

    OdpovědětVymazat
  22. ja by som asi mala podobnú dilemu s tou bielou a čiernou, ale mám taký podobný typ kabelky z h&m a bielu. od marca som ju nedala dolu, skoro všade ju nosím! uplne super vynikne, chod do bielej! a to ti hovorím ja co ciernu milujem najviac :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty vysoký boty jsou překrásný! Timberlandky Ti budou slušet, úplně mi k Tobě sednou.) Co se týče kabeky, udělala bych jednou změnu, ta béžová je super :)

    OdpovědětVymazat
  24. jsem pro tu světlejší kabelku, černých máš dost :D a oživý to celý outfit dle mě!
    Miluju tu tvoji červenou z Zary , já si díky tomu pořídila vínovou a tahám si všude, je super mít něco menšího :)

    OdpovědětVymazat
  25. Nádherný woshlist, líbí se mi všechno obzvlášť ten piercing:))
    Jinak bych tě ráda pozvala na svůj nový blog, který bude hlavně o cvičení a zdravé stravě:))
    fitnessholicc.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ty boty se mi taky líbí! (a sama sobě se divím:D)

    OdpovědětVymazat
  27. Mě se líbí ta tělová :) A Antipodes krém je boží, mám již druhé balení a stále se nemohu nabažit té vůně, nově mám i sérum na obličej, které voní skoro stejně a je to blaho...On vůbec Antipodes je boží značka s fantastickými výrobky

    OdpovědětVymazat
  28. na piercing doporucuju jedine hell.cz , neni lepsiho piercing studia v praze co se tyce piercingu, pece, pristupu i hygieny

    OdpovědětVymazat
  29. No já nevím, jak ten hell.cz...já byla už několikrát v Los Keros nebo Tribu ( mám 9 pierců )...z Hellu právě odešel nejlepší piercer Michael do los keros a od té doby to prý v hellu není co bývalo...sama jsem ovšem na piercing v hellu nebyla, nelíbí se mi už jen ten interiér...ale to je na každém...

    OdpovědětVymazat
  30. Nice bags :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr

    OdpovědětVymazat
  31. Děkuji za inspiraci. Taky si chci pořídit nějaký make-up od Chanel až dodělám ten co mám teď:)

    OdpovědětVymazat
  32. Dobry den
    Neberte prosim jako SPAM, ale delam aplikaci Tomikup.cz a zajimalo by mne, jestli by pro Vas byla uzitecna, nebo jestli Vam v ni neco chybi.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig