czech lifestyle blog

neděle 7. prosince 2014

Empties

DSC_0468
DSC_0470
  • Dr. Bronner's mandlové universální mýdlo ALL-ONE - Toto tekuté mýdlo jsem kupovala na biooo a je úžasné! Je vyrobené z kombinace kokosového, olivového, jojobového a konopného oleje. Mýdlo jemně pění, krásně voní po mandlích a neobsahuje žádné syntetické pěnící složky, ztužovadla ani konzervanty. Toto mýdlo má navíc až 18 různých způsobů použítí, např. jako mýdlo na ruce, šampon, pěna do koupele, pěna na holení, mýdlo na intimní hygienu, zubní pasta, ústní voda, vegiwash (zbavení nečistot a parafínu z ovoce),..
DSC_0472
  • Bumble and Bumble mending shampoo - Jeden z nejlepších šamponů, který jsem kdy používala. Objednávala jsem ho už docela dávno z Anglie, ale už je k sehnání i v Sephoře. Je dost drahý, stejně jako všechny B&B produkty, ale vážně skvělý. Vlasy jsou po něm krásně jemné, lesklé a už na pohled mnohem zdravější.
DSC_0473
  • Origins A perfect world antioxidant cleanser - Vzoreček tohoto čistícího gelu jsem dostala k nákupu Origins produktů v Berlíně a určitě si pořídím velké balení. Používala jsem ho s Clarisonicem a skvěle pleť vyčistí a rozjasní a na dotek je příjemně jemná.
DSC_0474
  • Schwarzkopf Oil Miracle rose oil hair&scalp shampoo - Dalši vypotřebovaný vzoreček. Zamilovala jsem si jeho krásnou květinovou vůni. Vlasy jsou po něm hezky lesklé, jemné a navíc hydratuje i vlasovou pokožku.
DSC_0476
DSC_0477
  • Neutrogena daily scrubPárkrát do týdne používám peeling a tento od Neutrogeny rozhodně patří mezi mé nejoblíbenější. Pleť krásně vyčistí a nevysuší, jako to dělají jiné peelingy a já si ho rozhodně pořídím znovu.
DSC_0478
  • Clinique liquid facal soap - Můj nejoblíbenější produkt na čištění obličeje, který používám spolu s Clarisonicem, hezky napění, pleť je po něm skvěle vyčištěná od všech nečistot, ale bohužel pleť je po něm lehce sušší, takže hydratační krém je nutností.
SHARE:

8 komentářů

  1. Normálně kosmetiku neřeším, ale Dr. Bronner's ALL-ONE vzbudilo mou pozornost, protože jsem si ho už jednou sama chtěla koupit. Chci se zptat, na které všechny způsoby jsi ho vyzkoušela? Jak funguje při mytí vlasů? Jak chtná jako zumbí pasta? Myslím, že by to mohl být ideální společník na cesty, ale raději se zeptám, protože sprchové gely nepoužívám a kdyby to bylo jen na to, nepotřebuju...

    Díky moc za odpověď, Olga

    OdpovědětVymazat
  2. Všetky produkty vyzerajú úžasne ♥ a ako čítam aj sú :) skvelý článok :)

    Pozývam ťa na moju GA (:
    http://beingasanmonica.blogspot.sk/2014/12/october-november-2014-favorites-another.html

    OdpovědětVymazat
  3. Clinique mě k vyzkoušení hodně láká :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na neutrogenu nedám dopusti, a najlepšie bolo keď ju mali v Anglicku vo výpredajoch za 2-3 libry, to boli len nákupy :D už sa teším ako doplním zásoby vo februári :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavé produkty, spoustu z nich ani neznám :)

    OdpovědětVymazat
  6. Veru, kolik stálo prosím to hadí psaníčko v článku New in cosmetics&stuff ? Hledala jsem ho na Mango stránkách, ale nenašla jsem ho tam :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už ho mám docela dlouho, takže si cenu vůbec nepamatuju :/

      Vymazat
  7. tohle tekuté mýdlo od Clinique mám ve vzorečku a bohužel mi moc nesedí :/ ale ten od Origins bych chtěla vyzkoušet, docela mě štve, jak je tahle značka u nás nedostupná.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig