czech lifestyle blog

čtvrtek 25. prosince 2014

Hair care

DSC_0388
Dnes mám pro vás dost žádaný článek o produktech, které momentálně používám k péči o vlasy.
U jednotlivých produktů se nebudu moc rozepisovat, všechny mi velmi vyhovují a každý z nich doporučuji.

Začneme šampony.
Hrozně jsem si oblíbila značku Timotei, která je k dostání v DM drogerii a jeden produkt vás vyjde asi na 40 Kč, má oblíbená je řada "pure", která neobsahuje parabeny, silikony ani barviva. Druhým oblíbencem je přírodní kokosový šampon značky desert esence, který nádherně voní a vlasy jsou po něm úžasné, ale bohužel je dost drahý.

DSC_0366
DSC_0367

Po šampónu přichází na řadu kondicionér. Mé oblíbené jsou od stejných značek. Tedy Timotei a desert esence, malinový.

DSC_0369
DSC_0371

Před fénováním vlasům ještě dopřeji pořádnou dávku péče. Nedávno jsem si koupila úžasný invisible oil od značky Bumble and Bumble, který vlasy chrání před teplem a UV zářením. Pokud vím, že si vlasy budu žehlit, tak na ně použiji Bumble and Bumble straight balzám, který je také chrání před teplem, hezky je uhladí a s vlasy se pak mnohem lépe pracuje a nejsou nijak rozlítané a krepaté.

DSC_0374
DSC_0377
DSC_0378

Podobné produkty pak jsou suchý olej od Alterny, který navíc vlasům dodá skvělý lesk a můžete ho použít i na již suché vlasy a ochranný sprej proti teplu od Lee Stafford.

DSC_0380

Když si chci vlasy kulmovat, tak použiji volume boost pěnu od Schwarzkopf a na závěr tužící lak od Toni&Guy pro fixaci a lesk, kterého už mám několikáté balení a jsem s ním nejspokojenější.

DSC_0381
DSC_0382

A jaké jsou vaše "top" produkty k péči o vlasy? 
SHARE:

18 komentářů

  1. Taky ráda používám Timotei. Mám šampon a kondicioner Precious Oils a myslím, že jsou super. Měla jsem je i na dovolené u moře a vlasy to přežily bez nějaké větší újmy. Nad Dessert Essence jsem taky přemýšlela a svým článkem jsi mě na ně zase trošku víc nalákala :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda masku, kterou na mně kdysi použila kadeřnice, je od Schwarzkopf, řada BC Bonacure Fibre Force a na některých eshopech jde ulovit mega výhodné balení 750ml okolo 350Kč :) A ještě tu od Elseve 5v1 a nebo nějak tak :D
    V šamponech nemám žádného konkrétního oblíbence, jen snad když se mi jednou za čas přesuší pokožka a vyskytnou lupy, tak používám pánský šampon na lupy od Balea, který mi slouží stejně dobře jako účinné produkty z lékárny. A poslední dobou hodně používám hennu od Hennécolor, mé oblíbené jsou regenerační a hnědá, které mi vlasy krásně natónují a zregenerují :) Taky se chystám časem podstoupit nějaký Kérastase obřad ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám s Tomotei špatné zkušenosti...měla jsem po něm místo vlasů chemlon co nešel rozčesat :) pro moji hřívu je asi nejlepší Dove...Ale tou péčí před fénováním a žehlením si mě hodně inspirovala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi příjemně mě zaujala ta péče od Bumble and Bumble, něco takového by se mi vážně bodlo, díky za tip :-)
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Ajoooj Veronika. Ja si objednavam Desert Essence z Iherb tam su super ceny... Pa krasne sviatky pekny vecer Sylvia

    OdpovědětVymazat
  6. Verčo a ty už nepoužíváš ten šampon od Balea bez parabenů a barviv? Vyhovují ti více Timotei? Jinak myslíš, že produkty značky Desert Essence stojí za tu cenu (asi tedy ano, když je chválíš)? Ono nějaké 3 stovky za jednu věc není zas taková hrůza, ale jakmile se přidá k šamponu třeba ještě ten kondicionér, tak to už je celkem jiná částka :D Děkuji a přeji pěkný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď ne, ale vyhovují mi oba, jen jsem prostě chtěla zkusit nějaký jiný :) ty desert essence jsou skvělé, určitě doporučuju a jedna slečna psala že na iherb vyjdou levněji :) totobě také hezký den :)

      Vymazat
  7. mně tento Timotei šampon dost vysušoval pokožku hlavy, a to jsem na něj četla hodně chvály :-/ já mám ráda novinku Dove s oleji, objemovou růžovku od Garnieru a Schwarzkopf Profesionnal na barvené vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Doma mám taky ten šampon od Timotei a nemůžu si ho vynachválit :)))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  9. A kolik stojí prosim ten šampon essence:)? Mohu se ještě zeptat, vim, že jsi používala krepovačku na vlasy, měla jsi takový pěkný vlny, nedala bys prosim odkaz nebo název? A obnovíš si ještě někdy ask:)? Měj se krásně. A doufám, že se pochlubíš brzy s dárečky:D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ceny najdeš na biooo.cz, okud jsem ho kupovala já :) značku krepovačky bohužel nevím, je kamarádky, ask obnovím, ale teď je fajn dát si od něj trochu pauzy:) také se měj krásně!

      Vymazat
  10. Já stále zůstávám věrná šamponům, kondicionérum, maskám a všelijakým "vylepšovákům" od Live clean a Nude ( koho by to zajímalo, vše k sehnání na cadimex.cz, tak kdyžtak mrkněte nebo v Tesco My na Národní, kde kupuji já a minule tam měli i větší výběr než v eshopu. Mám vlasy po zadek a od té doby co používám tuto kosmetiku, mi je každý chválí, opravdu jsem spokojená. Jen bohužel nemají šampony pro mastnější typ vlasů, proto se chystám zkusit šampon od desert esence, na který jsi mě nalákala ty, Veru :-) dále používám olej ze Sephory ( složený pouze z olejů, bez chemie :-)), šampony burts bees nebo yes to...zkoušela jsem i timotei, ale pro mě to byla hrůza, bohužel...:-(

    OdpovědětVymazat
  11. iherb je ale americká stránka, co jsem koukala? ceny jsou tam skvělé, ale pokud k tomu bude i clo a dph + poštovné..no nevím.. :-(

    OdpovědětVymazat
  12. k Vánocům jsem dostala malinový šampon a kondicionér od Desert Essence, takže se nemůžu dočkat až je vyzkouším :) B&B mají skvělé produkty, lákalo by mě od nich něco vyzkoušet, ale dostupnost a cena mi moc do karet nehrají :/

    OdpovědětVymazat
  13. Desert essence ( essence se píše s dvěma -s)
    Jinak moc pěkný článek. Olejíček od Alterny mám teď nový, takže budu testovat.

    OdpovědětVymazat
  14. Timotei mám taky oblíbený a byla jsem ráda, když jsem ho objevila i v Portugalsku :-) A pod stromečkem jsem našla set od John Masters Organics, tak jsem zvědavá :-)

    kraskadne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Presne tento Timotei šampón mne osobne vôbec nesadol :/ Ale za to kondicionér s Jericho Rose je skvelý.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig