czech lifestyle blog

pondělí 29. prosince 2014

Hand care

DSC_0413
Na přání jedné ze čtenářek, vám dnes ukáži mé momentálně nejoblíbenější krémy na ruce, které denně používám.

Lush - Karma Kream 
Krém, který používám vždy před spaním, protože balení není moc praktické na nošení v kabelce a také se vstřebává o trošku déle než ostatní, ale ruce mám po něm vždy ráno krásně hebké.

DSC_0415

Ziaja - Kokosový krém
O Ziaja krémech na ruce už jsem zde psala několikrát a stále patří mezi mé nejoblíbenější. Rychle se vstřebávají, krásně voní a stojí pár korun.

DSC_0417

Crabtree&Evelyn 
Malá balení, která zase ráda nosím po kabelkách. A mají nejkrásnější vůně!

DSC_0423

Bioderma - Atoderm
Na zimu nejlepší krém, který je určený na velmi suchou pokožku. Já ho používám především na horách, kde pokožka v zimě dostává opravdu zabrat.

DSC_0420

Burt's Bees 
Medový krém na ruce jsem našla ve swapu od Mii a hned jsem si ho oblíbila. Krásně voní, Malé balení je praktické a rychle se vstřebává.

DSC_0424

A na závěr ještě dva malé kelímky s výživným změkčujícím máslem na kůžičku kolem nehtů a všechna hrubá místa (super např.na lokty), které v zimě používám také několikrát do týdne.

DSC_0426
Jaké jsou vaše oblíbené krémy na ruce?
SHARE:

6 komentářů

  1. Lush Lemony Flutter mám take ráda. Momentálně používám krém od Loccitace, a v kabelce mám nějaký od Lambre. Mám ale ráda také krémy od Missha. No a v zimě mi přijde super i Excipial z lékárny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Najviac ma zaujal asi ten prvý Lush s názvom Karma :D
    Môj najobľúbenejší je klasická Indulona Nechtíková.. krémov na ruky som mala desiatky, no tento mi vyhovuje najviac :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkujůůůů Verunko za tipy a že jsi článek sepsala! :) Mě momentálně dochází bambucký krém od Loccitane a nyní používám baby krém od Manufaktury s kakaovým máslem a bambuckým :) A ted v lednu jak se naskladní 100% Pure eshop tak si objednám jejich vanilkový krém! a tobě doporučuju mají tam čistý kokos :) krém má 59 ml za 159 kč cca :) takže je to super cena

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy :) K Vánocům jsem dostala nějaké výrobky z Lushe, tak se těším až je vyzkouším :)
    Krémy na ruce jinak používám z Loccitane nebo Yves Rocher :)

    www.sonastorova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. ruce dost zanedbávám, to se přiznám... a to mám doma plnou krabici krémů na ruce :D ničím si je hlavně každodenním mytím nádobí, takže bych jim tu péči měla dopřát dvojnásob. moc mě zaujal ten kokosový krém od Ziajy, měla jsem od nich kozí krém na ruce a byl výborný! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig