czech lifestyle blog

čtvrtek 4. prosince 2014

New in cosmetics&stuff

DSC_0329

Dnes mám pro vás článek, který já osobně mám na jiných blozích moc ráda, ale sama ho moc často nepřidávám. Původně jsem chtěla natočit video, ale s tím, jaké je venku počasí a brzy tma, to nešlo, takže jsem vám vše nafotila a popíšu to tady. Jedná se o několik kosmetických produktů a pár ostatních věcí, které jsem si pořídila za uplynulých pár měsíců..

Na první fotce je svíčka od Diptyque, která už na mém wishlistu byla dlouhou dobu a konečně jsem si ji pořídila v Berlíně v obchodním domě KaDeWe. V Praze je seženete v Ingredients. Vybrala jsem si Baies, která má krásně květinovo-ovocnou vůni."It expresses the irresistible freshness of a bouquet of roses, sweetened with blackcurrant leaves."

DSC_0333

Teď ke kosmetice..

DSC_0334

Sprej na vlasy Salthead od Freshlabels jsem si rychle oblíbila a používám ho velmi často. Jde o rozprašovač s vodou, která je obohacena o sůl, kondicionér, extrakt ze zeleného čaje a mořských řas. Vlasy nevysušuje, ale dodává jim hezky rozcuchanější rebelský look. Já si vždy nejdříve vlasy navlním kulmou, pak do konců nastříkám sprej a vlasy procuchám (je to vůbec slovo?) prsty.

DSC_0335

Dva produkty od mé oblíbené značky Origins, která u nás k sehnání bohužel není, jsem si přivezla také z Berlína. Prvním je United state balancing tonic. Osvěžující toner určený na smíšenou pleť. Skvěle ji vyčistí, ale rozhodně nijak nevysuší. zanechá ji krásně jemnou, svěží a čistou. Druhým produktem je Super spot remover. Stačí maličké množství nanést na pupínek a ten se během pár hodin vysuší, začervenání zmizí a rychle se zahojí.

DSC_0339
DSC_0340

balzám na rty od EOS jsem chtěla vyzkoušet už dlouhou dobu, líbí se mi fakt, že je 100% přírodní, V Amsterdamu jsme si koupila ten s příchutí malina-granátové jablko a jsem z něj nadšená, nádherně voní, ale hlavně rty opravdu skvěle hydratuje! V Lush jsem si koupila scrub na rty, který mě z vánoční kolekce zaujal nejvíce. Rty skvěle "obrousí" a zjemní.

DSC_0342
DSC_0344

Nedávno mi došel matující Dermacol pudr, který jsem používala už dlouho a chtěla jsem zkusit nějaký nový. Zašla jsem se tedy poradit do prodejny MAC a koupila si tento fixační a zároveň matující a rozhodně ho doporučuji.

DSC_0345
DSC_0347

Kiehl's midnight recovery concentrate už byl na mém "beauty wishlistu" také dlouho. Kupovala jsem ho v Kiehl's obchůdku v OC Nový Smíchov, kam si určitě zajděte. Slečny prodavačky jsou neskutečně milé, k nákupu dostanete ručně psaný vzkaz s poděkováním za nákup a kartičku na kterou můžete sbírat razítka za vrácené prázdné lahvičky od produktů a za ně získávat dárky. zatím sérum nepoužívám moc dlouho, abych mohla napsat nějak delší recenzi, ale vždy po něm mám ráno krásně jemnou a vyživenou pleť.

DSC_0349

Knížku How to be Parisien jsem si koupila v Urban Outfitters, ale určitě ji seženete i přes internet. Jsem asi v půlce a hrozně mě baví! Najdete v ní spoustu tipů a rad týkajících se snad všeho. Od módy přes kosmetické tipy až po vztahy.

DSC_0350

perličkové náušnice River Island byla láska na první pohled.

DSC_0353

Černé boty na nízkém klínku jsem objednávala z Bati a jsou super, hodí se skoro ke všemu a jsou pohodlné.

DSC_0354

Tyhle krásky značky Dolce Vita už mám v botníku od léta, ale ještě se na blogu myslím neobjevily. Objednávala jsem je ze shopbop spolu s kabelkou Rebecca Minkoff. Jsou kožené, vypadají skvěle na opálených nohou, neskutečně pohodlné a....byly ve slevě ;)

DSC_0394

Knížka Gone girl

DSC_0395
DSC_0397

Hadí vzor se mi na doplňcích moc líbí a chtěla jsem trochu změnu od mých černých kabelek, takže z této z Manga mám velkou radost. Navíc se po odepnutí popruhu dá nosit i jako psaníčko.

z

A na závěr kosmetická taštička z Berlínského Forever21.

Který kousek se vám nejvíce líbí a čím jste si v poslední době udělali radost?
SHARE:

27 komentářů

  1. Užasný článek!!! Víc takových, prosííím :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny článok. Veľmi sa mi páčia fotky. Čo sa produktov týka, zaujal ma ten scrub na pery. Ešte nikdy som nič od Lush nemala. Čím som si v poslednej dobe urobila radosť...hmmm.. Neviem povedať. No, na narodeniny som dostala blender, ktorý ma hrooozne potešil :) takže asi to. Chcela by som ťa pozvať na Vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :). Stačí splniť pár podmienok :).
    Stronger2gether Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek, více takových! Nejvíce se mi líbí knížky, protože jsem knihomol, kosmetika Origins, protože jí chci tolik zkusit, ale ještě jsem na ni nenarazila a hadí "kabelka" z manga :-) Já si udělala radost sadou na nehty od Sally Hansen :-) Bára

    OdpovědětVymazat
  4. Perličkové náušnice, kosmetická taštička, svíčka na první fotce a černé boty se mi líbí nejvíc :) Pomocníka eosáka mám taky a jsem spokojená
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. EOS forever, FOREVER!! Doporučuju vyzkoušet citrón (hodí se spíš na léto, chutná totiž jako citrónová zmrzka =D) a mint, který má docela chladivý účinek =)

    A fajn článek,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  6. ty malé taštičky jsou roztomilé ! :)


    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  7. To je skvělý článek! Musim jich psát také takových víc. Nalákala jsi mě na víc než půlku věcí! :D :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Miunko, určitě piš, moc mě baví a u tebe budou obzvlášť :)

      Vymazat
  8. To je tak super, že nás teď skoro denně zásobuješ články!! Cením:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozhodla jsem se zkusit blogmas, takže v prosinci článek každý den :))

      Vymazat
  9. miluju svíčky Diptyque!!! a balzámy na rty EOS jsou též super!

    OdpovědětVymazat
  10. Ten sprej do vlasov a scrub na pery vyzerajú zaujímavo :) psaníčko a kozmetická taštička sú krásne :)
    pozývam ťa na môj blog, na ktorom je práve nová recenzia kozmetiky Catrice vs. Essence
    www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. užasný članek ty boty jsou užasné pokud budeš chtít mrkni se na muj blog http://berenike92.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Vzdycky mi prijde usmevne, kdyz tu vidim na ulici drsneho kanadana, chlapa jak horu, patlat si pusu EOSem, ktery vidam na kazdem druhem beauty blogu ;) snad mi prijde, ze tu mezi panskymi zakazniky frci vice nez mezi zenami :)
    Luu Over The Ocean

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkné nákupy :) Moc se mi líbí náušnice :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hezké věci. To sérum od Kiehl's mi zaujalo. Mrknu se po něm. ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Nejvíc se mi líbí hadí psaníčko a kožené hnědé boty. Akorát u Bati bych si už nekoupila ani ponožky. Boty za 3000,- kožené se mi po půl roce nošení reklamace skoro rozpadly na nohách a reklamace nebyla uznána.. takže tak.. :-(

    OdpovědětVymazat
  16. Úžasné věci, do Kiehl's se chci už delší dobu zajít podívat a EOS balzám na rty snad seženu! :-)

    kraskadne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Kolik stálo prosím to hadí psaníčko z Manga?

    OdpovědětVymazat
  18. ty "hadí" kabelka bude skvělý doplněk k jednoduchým outfitům :)) Super Spot Remover mám také v hledáčku!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig