czech lifestyle blog

pátek 27. února 2015

OOTD

IMG_7558.

Jak já už se těším na jaro, až konečně budu moci odložit kabát a šálu! I když musím říct, že kozačky mi budou trochu chybět..
V tomhle outfitu jsem minulý týden vyrazila s kamarádkou do kina na 50 shades of Grey a film mě docela zklamal, za mě nuda a ani z výběru představitelů hlavních rolí nejsem nijak nadšená.. Ať jen nekritizuji, tak musím říct, že miluji soundtrack, např. Haunted od Beyonce a Love me like you do už jsem si poslechla snad stokrát. Co vy, byli jste se na film podívat? Pokud ano, jaký z něj máte dojem?

SHARE:

14 komentářů

  1. Mám stejný dojem, četla jsem knihu a scény z knihy rychle přeskakovali, takže ve výsledku je to slátanina. Navíc si myslím, že měl být film čistě eroticky,ale přitom se tam snažili co nejvíce zasadit děj, který prostě ve 2 hodinách z knihy neuděláte. Avšak musím říct, že silná reklama asi hodně zapůsobila a narvanost kina o tom přesvědčila ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Soundtrack je fasácký, ale film si nechám s klidem ujít ^_^, raději znova kouknu na Saint Laurenta apod.. =)
    Fajn víkend,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se film naopak moc líbil. Lucka

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem na tom uplne stejne, herecké obsazeni zklamalo a dej taky..nicméně soundtrack super:) jinak ti to silene slusi, jako vzdy! Kristy

    OdpovědětVymazat
  5. Mě to hrozně nudilo. Strašně dlouho trvalo, že se aspoň něco začlo dít a když už to něco přišlo, byla to zase nuda :)

    Janina z Blogopisu

    PS: a jelikož poslouchám úplně jinou hudbu, tak mě neuchvátila ani hudba z filmu :/

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct,že i mě se film líbil. A naopak i obsazení herců. Žádné tuctové a okoukané hollywoodské tváře a hvězdičky. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Byla a taky mě ve srovnání s knihou zklamal, ale byl kolem toho takový negativní rozruch, že jsem to čekala :-D Nulová chemie mezi něma. Grey se ještě dal, ale ona? Velice špatný výběr :-D Ale zpracování filmu (zábery) byly podle mě natočené dobře :) i obsahově to hezky poskládali na to, jak byla kniha obsáhlá.

    OdpovědětVymazat
  8. Knizka je samozrejme lepsi, ale ja od filmu nic necekala a ani zklamana jsem nebyla. Obsazeni mi nenadchlo, na Christiana mi sedi Matt Bomer, ktery byl jeden z prvnich adeptu a oba hlavni hrdinove by mohli zapracovat na jiskreni mezi nimi.
    Mimochodem krasne kozacky i kabat. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sluší Ti to Veru :) Já na filmu nebyla, ale aji bych ho ráda viděla
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. Spuhlasím s tebou... Soundtrack je parádní ale film je nic moc... Taky už chci jaro a schovat zimní kabáty a kozačky:):X

    OdpovědětVymazat
  11. též si myslím, že jediné, co je na filmu skvělé, je soundtrack:)...

    OdpovědětVymazat
  12. Soundtrack taky chvalim! Ale ikdyz jsem knihu cetla, film me nijak nezklamal, ale ani nenadchl. Cekala jsem ze to bude neco takoveho. Knizka je skvela a byla jsem schopna ji precist za dva dny, ale nedokazu si predstavit, ze by se zni dal natocit stejne skvely film. V knize je vse hlavne o detailech, proto je pro me kniza tak vyjimecna a to film nikdy nedokaze vystihnout :)

    OdpovědětVymazat
  13. klasická pohádka pro ženský no :D ale soundtrack teda vážně nemá chybu!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig