czech lifestyle blog

sobota 28. března 2015

Giveaway | PUMA IGNITE TEE

IGNITE LS TEE WN_RUNNING_WOMEN


Ahoj sportovkyně!

Dnes tu mám soutěž o jedno perfektní triko na běh, které mi pro vás laskavě poskytla Puma a já musím říct, že té, která ho vyhraje, dost závidím! 
(a to dokonce tak, že si ho sama nejspíš zajdu koupit :D)

.
Jedná se o běžecké triko z kolekce IGNITE, ve velikosti M 


V kolekci PUMA IGNITE  také najdete například skvělé běžecké boty, k jejichž představení se konala v New Yorku skvělá doprovodná akce, jejíž hlavní hvězdou byl Usain Bolt. Běžci v botách PUMA IGNITE v průběhu dne vytvářeli na běžeckých pásech energii a jakmile bylo dosaženo potřebné energie, objevil se Usain Bolt. Níže se můžete podívat na video z celé akce



A teď zpět k soutěži, poprosím vás o "Like" facebookové stránce blogu, kterou najdete TADY ,v komentářích mi napište svůj email a pár slov o tom, jaký máte vztah k běhání nebo jaký je váš oblíbený sport a já za týden pomocí random.org vyberu jednu z vás, která to super triko získá a ozvu se jí na email!

tak hodně štěstí!
SHARE:

90 komentářů

  1. jsou to tak 3 týdny, co jsem zase začala pravidelně běhat a nechápu, proč jsem vůbec přestala, lepší pocit po doběhnutí neznám:)
    baslerova.denisa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Veru! Vztah k běhání jsem si vytvořila velmi pozitivní, doposud jsem běhala ve fitku a nyní chci začít po zimní pauze i venku. Fb blogu sleduju dlouhodobě :)
    Krásný den

    D.

    dashulka87@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak to je dokonalé! Já jako menší na škole běh nesnášela, protože jsem běhat musela, na to ale člověk přece musí mít náladu a ne říct si, tak a teď běhej! Mezi moje nejoblíbenější sporty určitě patří badminton, který hraju od mala, dále TRX, in-line brusle a v zimě snowboard :)

    FB mám liknutý a můj email je rehakova.natalie@seznam.cz

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. zuzzz16@gmail.com
    K běhání upřímně řečeno moc vřelý vztah nemám, ale jinak sport miluju, hlavně cyklistiku, kde bych využila i tohle skvělé tričko. :)

    OdpovědětVymazat
  5. michaela.cahlova@gmail.com
    Přiznám se, že k běhání zatím moc kladný vztah nemám, několikrát jsem už začínala a taky brzy skončila :D doufám ale, že tento rok už by to konečně mohlo vyjít :-)

    OdpovědětVymazat
  6. nika.skoupa@gmail.com
    Běhání vždycky bylo mým největším nepřítelem :D ale poslední dva roky jsem se snažila s tím něco dělat a docela jsem si ho oblíbila. Je pravda, že vždycky radši zvolím plavání/kolo/nějáká posilka před během, jenže někdy prostě není příležitost tak si jdu zaběhat. Sice po běhu necítím takovou euforii jak všichni popisují, ale aspoň mám ze sebe dobrý pocit a dělá mi radost jak vždycky uběhnu o kousek víc!

    OdpovědětVymazat
  7. Už to bude rok co běhám a je to asi můj nejoblíbenější sport!!! :-)
    zavreloval@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Tričko je super! Já mám k běhání takový vztah, že se k němu pomalu prokousávám. Hlavně je to jediný sport, který baví přítele a tak bych moc ráda běhala s ním, abychom měli společného koníčka :) Jinak mě baví hlavně squash a nebo třeba tae bo :)
    d-q@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Běh jsem nikdy neměla ráda a důvod byl jediný: školní tělocviky :D Pořídila jsem si ale skvělý boty, tak teď na jaře chci zkusit vyběhnou a uvidím, jestli mě to chytne nebo ne:)
    Jinak ale miluji plavání, kolo, badminton, posilování, jógu...Baví mě vlastně skoro vše, jen sporty s míčem nejsou pro mě :D
    reieva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. la.kocianova@seznam.cz
    Sport mám hrozně ráda celkově. Především se dlouhodobě věnuju volejbalu, ale v létě hrozně ráda jezdím na kole a občas si zaběhám.:)

    OdpovědětVymazat
  11. herzigovaanna@seznam.cz

    běhání mě moc baví a tohle tričko by skvěle ladilo k mé fialové větrovce!

    OdpovědětVymazat
  12. momentalne mam love hate relationship s behanim, kdyz se mi chce a mam po tom, tak behani miluji ale jak sem celou zimu nebehala, tak se k tomu nevim dokopat a vravim si ze ja behani nemam ani rada :) ale snad s lepsim pocasim to pujde lip! tricko je krasne!!! max90dnova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Behani moc v lasce nemam, parkrat jsem to zkusila, ale kamaradi zatim nejsme. Jinak sporty miluju posledne jsem zkusila lekci TRX a malem jsem nedosla domu, ale aspon jsem z toho mela pocit, ze jsem se neflakala :) hnizdilova.n@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. to tričko vypadá opravdu dobře :) já příliš neběhám, ale ráda chodím na procházky s hafošem nebo jezdím na kole. Také ráda chodím na zumbu nebo jógu
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Predevcirem jsem byla letos poprve vybehnout ven a hned musim potkat tchora :D trosku jsem se lekla a bezela dal :-) letos mam inspiraci v behu, ze musim zhubnout do sve svatby, kterou mam v srpnu :-)
    Hasalova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Veru,tricko vypada super,tak zkusim sve stesti.Ze sportu mam rada lyzovani,in-liny,plavani a behani.Bohuzel mi ted na tyto aktivity nezbyva moc casu,protoze me zamestnava naplno muj dvoulety syn:).
    Krasny vikend!

    OdpovědětVymazat
  17. Ja som roky behávala ale potom sa mi po sebe narodili dvaja chalani a nemala som nato čas resp. motivaciu a všetko okolo toho a na tvojom blogu som ju zas našla :)
    sonicika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Já zatím k běhání vztah nemám. Každý rok se pokouším, ale nikdy u toho nevydržím. Ale letos se pokusím zase.:) Jinak sport mám ráda velmi, hlavně kolo a brusle.:)
    misacek133@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Krasny slunickovy den!
    Me osobne samotny beh nebavi, avsak mame doma fenecku rhodeskeho ridgebacka a ta miluje beh, takze chodim behat s ni. Je to mnohem zabavnejsi a take toho vice ubehnu. A jeste ten pocit, ze jsem neco udelala nejen pro sve telo, ale take pro naseho pejska, je vazne super. :) Mezi sporty, ktere delam s nadsenim je predevsim tenis a volejbal, oboji jsem hrala zavodne. Tricko je krasne a prave pred tydnem jsem si koupila nove leginy, ktere by s timto trickem tvorilo super set. :)
    E-mail: zuzka.gresova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Zacala jsem behat po porodu, s kocarkem je to fuska, ale po mesici a pul mame s Emickou za sebou prvni desitku a pokracujeme dal :-)
    ungerovav@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. sunemanka@atlas.cz

    Už dvakrát jsem běžela pět kilometrů závod runtour a chtěla bych se zlepšovat, zatím jsem do cíle spíš dolezla, tento rok věřím, že už se konečně dokopu k pravidelnému režimu.

    OdpovědětVymazat
  22. nikdy jsem běhání nemusela ale letos jsem si řekla, že to taky zkusím.. byla jsem běhat zatím asi 6x ale hned mě to docela chytlo! :) ted si plánuju koupit nějaké lepší boty a oblečení by se taky hodilo.. myslim, že je to pak ještě větší motivace běhat v hezkém sportovním :) takže bych byla za výhru strašně ráda :) elkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Loňské léto jsem si běhání oblíbila. Přes zimu se mi ale jít běhat vůbec nechtělo, takže teď doufám, že se brzo dostanu zase do formy. :)
    paola23@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Me behaci tendence vzdy skoncily tak rychle jako zacaly. Ale moc rada zumbuju, jumpinguju a chodim po horach 😊 tricko by bylo mozna i pekne nakopnuti k tomu behani. Simonaryskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. ahooj,
    já běhám hrozně ráda, miluju ten pocit, že jsem ze sebe dostala maximum a něco jsem dokázala! A navíc je to jediný sport, který mi víceméně jde... :D
    karolinka-m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Beh je supr! A kdyz ma navic clovek najake pekne behaci oblecko, jde to mnohem lepe :D
    vorlicm@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Já běhám teda celkem ráda. Kdyz muzu tak jdu.
    Jinak mám ráda brusle, kole a jine sporty
    kiki.obi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Můj vztah k běhání je takovej, že jsem byla párkrát na pásu v posilovně a bavilo mě to mnohem víc než venku, ale poslední dobou si říkám, že přeci jen bych ráda začala běhat i venku, protože už mě to zase nebaví na pásu v posilovně. Teď to teda zní, že jsem fakt běžkyně, ale pravda je taková, že fakt nejsem :D
    navarikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Už na základce jsem běh naprosto nenáviděla, vždycky jsem byla záhadně "nemocná" a podobné výmluvy. Ale pak jsem chtěla hodně zhubnout, jednoho dne si řekla dost a začala jsem běhat sama od sebe, nikdo mě k ničemu nenutil, ve svém tempu. Dneska je to jeden z mých nejoblíbenějších sportů, perfektně si u něj vyčistím hlavu a zvýším sebevědomí nebo nevím, jak to jinak nazvat :) zrovna před chvilkou jsem se vrátila po 8,5 km :)
    tithen@email.cz

    OdpovědětVymazat
  30. K behaniu mám pozitívny vzťah, začala som minulý rok po štvorročnej pauze, celkom ma to baví, a chcem sa v ňom zlepšovať. Najobľúbenejší šport nemám, celkovo sa venujem jumpingu, posilňovaniu, body formingu, chodila som na zumbu, kruhové cvičenie, v lete hrávam tenis a chodím na turistiku..a určite mám v pláne skúsiť dance box ;)
    hlacinova.v@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Běhaní je jeden z mých nejoblíbenějších sportů. Nejradši běhám venku, ale kvůli alergiím to nejde, takže mi musí stačit pás v posilovně.
    no.vakova.ppetra@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Simonkomadel@gmail.com nejlepší sport je gymnastika ale právě ted delam thaibox a box. Beh miluji a nedám na něj dopustit ;-)

    OdpovědětVymazat
  33. Verca.Kovacova@email.cz
    Běh mám moc ráda:) běhám už třetím rokem, a nejraději ráno:). V horším počasí si vždycky zajdu aspoň na nás do fitka:). Zatím nejvíce, co jsem uběhla v kuse je 15,8km:).. Takové tričko by se hodilo :).. Jinak tvůj blog jsem začala sledovat nedávno a hned se dostal do mých oblíbených:) jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  34. Raději než běh mám pěší turistiku, kolečkové brusle nebo koloběžku. A přiznám se, že nevlastním ŽÁDNÉ oblečení na sport. Používám staré věci... takže taková výhra by byla velkým průlomem v mém šatníku:)
    iveta.mlejnska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Pavlina.podolakova@seznam.cz
    Pred lety jsem casto behala a pak jsem prestala, ale minuly mesic jsem opet zacala a hrozne me to bavi. Vzdycky si pri tom vycistim hlavu :) A oblibeny sport tedy nemam, ale uz dva a pul roku pravidelne cvicim a je to ten nejlepsi pocit. A hlavne si moc dobre pamatuji, ze jsem zacala diky tobe :)

    OdpovědětVymazat
  36. Běhání mám moc ráda a hlavně teď na jaře :) jinak ráda chodím na různá skupinová cvičení a z ostatních sportů mě baví golf a taky tenis, ten už jsem si ale bohužel dlouho nezahrála :)
    dvorakovajulie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Můj nejoblíbenější sport je určitě lyžování, ale to zas nedělám moc často, tak si hledám něco, co by mě bavilo po celý rok :) Běhání jsem zkoušela asi před rokem, ale nějak jsem polevila, tak chci znovu začít.
    Veronika
    veronika.dvorakova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  38. kadlecova.zdenka@centrum.cz

    Běhání mám ráda. Sice se k němu příliš často nedostanu, ale když už, tak si při něm parádně provětrám hlavu.
    Oblíbený sport?hmm pokud se počítá i jóga, tak to bude určitě ta!:)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Veronika !!! :)
    milujem beh ale teraz cez zimu sa mu moc nevenujem,môj obľúbený šport je plávanie a cvičienie blogilates :) ...tvoje príspevky ma dosť motivuju hlavne k zdravej strave :) !
    moj mail : sofivazanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Veru, vztah k běhu mám velmi kladný a díky veslování se pro mne stal relaxem - je to pro mě už ,,životní styl" bez kterého nemohu být :) Mej se hezky!
    verca.kristkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Ja mam beh rada aj sa mu snazim venovat len v poslednej dobe mi dost trpeli klby, tak som to zacala striedat s bicyklovanim a nemozem si to vynachvalit :) Skvele nabijanie bateriek a vyvetranie hlavy :)))
    Barcakovap@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. latkova.s@gmail.com

    Ahoj :) Behanie mám rada, ale teraz behám menej, keďže chodím na jumping, plávam a k tomu cvičím v posilke :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahojky, ja mam behani moc rada, chodim 3-4x do tydne:) zatim se drzim 10-15km a letos bych tada zkusila 1/2 maraton. Dnes jsem se byla podivat na Sportisimo 1/2 maratonu a ta atmosfera me nadchla. Priznam se, ze od Pumy asi na behani nic nemam, ale tohle triko je moc pekne a urcite by se v nem behalo samo :D
    Nikuskaaa13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. bara.opletalova at gmail.com

    Běhání miluju! A je to můj nejoblébenější sport, zrovna dneska jsem zaběhla svůj první půlmaraton a to ještě pod 2 hodiny. :)
    Hezký den Veru :)

    OdpovědětVymazat
  45. Já teda moc nebehám, ale je to v pláne!! :D Ale toto tričko by sa mi hodilo aj na iné športy. :)
    paula.kulichova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Mat to triko FAKT zacnem behat! :-) Adika
    svit1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Hrála jsme 10 let závodně volejbal, ale nedávno jsem skončila. Chci začít pravidelně běhat, abych se aspoň nějak udržela v kondici a tohle by byl určitě super impuls k tomu začít běhat. :D :)

    kopalova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Běhání miluji, je to sport, při kterém si krásně vyčistím hlavu:-)
    vitamoderno@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Diky za usporadani giveaway a za moznost neco vyhrat.

    vatulya.anna at gmail.com

    Ja mam k behani hrozne nezny vztah, protoze pres behani jsem se dostala ke sportu jako takovemu, ktery jsem cely zivot nesnasela a ktery jsem nikdy za svych 25 let nedelala vubec. Dnes je behani na pozadi, miluju cross fit a body rock, obcas si ale jdu zabehat kdyz mam naladu, jezdim na kole a planuju osvojit snowboard pristi zimu kdyz to vyjde.

    OdpovědětVymazat
  50. thuyphamtt09@gmail.com

    beham 3-4 do tydne a nebo jak mi cas sovoli, mimo to miluji plavani a vse spojene s vodou. chci se naucit poradne surfovat ted:D a nove veci k sportu je urcite motivacni :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Verčo, já jsem si k běhání našla cestu teprve před nedávnem, ale od té doby si nekupuju nic jiného než věci na běhání :D Nejlepší je běžet a poslouchat nějakou rychlou hudbu, to mě totiž neuvěřitelně motivuje běžet dál a dál :)
    renat.jezkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Jéé to tričko nutně potřebuju!:D Běhám už tři roky a pořád mám co překonávat, což mě neskutečně baví a jinak chodím pravidelně do posilovny a skupinové lekce u čeho se prostě nejvíc vybiju :)
    ivetavoborska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. fb eva richterova
    ervulenka@seznam.cz
    Beh vubec rada nemam, bavi me tenis, cyklistika a plavani

    OdpovědětVymazat
  54. Jeee, to tričko je nádherné, musím jej co nejdříve zkouknout zblízka:) Jinak já běh miluju, dělala jsem atletiku a ted už jen tak pro radost běhám. S prvním sluníčkem mám hned lepší náladu. Alča suksa.suksin@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. začala jsem běhat tak před rokem, ale hodně nepravidelně:) teď cvičím kaylu, tak chodím pravidelně do fitka běhat na pás, příp. ven až se oteplí:)
    karolfurmankova@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Abych pravdu řekla tak běhání sem nikdy moc nemusela, ale teď se do toho chystám jen potřebuju nakoupit nějaký vybavení jako běžecký boty a oblečení =)

    Tereza

    terezaskruzna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Zkusím štěstí, protože bych ráda začala běhat a myslím, že pěkné oblečení je pěkná motivace jak začít. Můj oblíbený sport je ale lyžování a třeba plavání. Celkově moc na sporty nejsem a právě proto musím začít něco dělat. :-)
    Shimka @ seznam . cz

    OdpovědětVymazat
  58. Běhání jsem dlouho dobu nesnášela, za což teda může moje bývala tělocvikářka :D ale teď, když už mě do něj nikdo nenutí, tak jsem se v tom docela našla, chodím 3x týdně a vždycky se na to těším. Do léta jsem si dala cíl 10km, tak jsem zvědavá jestli to překonám. A v takovém tričku by se mi trénovalo ještě o hoodně líp. :)
    martina.halirova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Sleduji jako Klára Odehnalová.
    theclairebiebs@gmail.com
    Já začala běhat teprve nedávno, ale pomalu a jistě se z toho stává životní styl. Sport se stal mou závislostí. BOhužel nemám úplně vymakané oblečení na běhání, což bych chtěla postupem času změnit, toto tričko by se mi určitě hodilo, byla by to jedná část z mé výbavy. Jinak mezi mé další oblíbené sporty patří ježdění na kolečkových bruslích, naprosto miluju fotbal, ráda si zahraju i házenou, basketball nebo florbal. Také miluji fitness, ráda cvičím, chodím do posilovny → Fit drums, piloxing, pilates, fitbox... Naopak mezi mé nejmíň oblíbené sporty patří volejbal, protože ho prostě neumím.

    OdpovědětVymazat
  60. Tričko je krásné, hlavně ty rukávy. Přijde mi ,že v mém okolí začíná běhat stále více lidí, a je to dobře. Já osobně preferuju spíš jízdu na kole nebo dlouhé procházky.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Vždycky jsem měla spíš negativní vztah k běhání. Párkrát jsem se to pokoušela změnit a začít běhat pravidelně, ale bylo to neúspěšné. Nešli mi to a nebavilo mě to. Až tento rok jsem začala běhat s přítelem a cca 2 měsíce už to trvá. Tentokrát jsem si řekla, že nebudu tlačit na pilu, a proto běhám, když je čas - někdy 2x týdně a když mám čas tak 3x. Konečně jsem se naučila respektovat své tempo a lépe dýchat. Jsem strašně překvapená, jak mě to chytlo :-)
    romccca@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Sleduji jako Deni Rožanská
    Neběhám, ale ráda plavu a jezdím na kole:) Triko bych využila na cyklistiku:)
    rozanska.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Behať som začala ešte len na jeseň, cez zimu som nebehala, a pred dvoma týždnami som teda začala znovu, a je to super, a tie rada bicyklujem, takže využijem tričko aj pritom a cvičím aj doma :)
    lubeznablog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj moj komentar asi neposlalo, ja uz mam dlhsie pauzu v cviceni a chystam sa dlho bezat,ale nemozem sa dokopat :) tak toto tricko by mi bolo inspiraciou :) a Veru nedala by si sem playstist pri cviceni/behani? Bolo by to super diana.vazanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Behani miluju, pomohlo mi od poporodnich kil a ted mi pomaha s vycistenim hlavy :) tricko je krasny :)
    aneta.matonova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. FB: Terka Černá
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Dříve jsem běhala s kamarádkou, teď jsem měla pauzu, ale chtěla bych se k tomu vrátit. :)

    OdpovědětVymazat
  67. Běhání mám moc ráda, snažím se běhat alespoň 2x týdně, záleží ale na počasí :). Můj oblíbený sport je pole dance
    n.hamrlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. ocenaskova.lucie@seznam.cz

    Strašně ráda chodím do fitka, nejradši na kruháč a pump nebo naopak na klidou jógu a pilates a zrovna běháním docela nesnáším, ale vždycky se přemluvím..

    OdpovědětVymazat
  69. Nejsem zrovna velký nadšenec do běhání, raději chodím do fitka či cvičím doma, kardio. Moc ráda lyžuji nebo bruslím, také moc ráda plavu, ale už jsem dlouho nebyla ;) :)

    krcovamarketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Za týden to bude přesně rok, co běhám. Alespoň tedy co běhám s Nike+ aplikací :-) Začala jsem už tuším někdy před rokem v březnu, a i když mi na začátku daly zabrat i třeba jen 3km tak to byl super relax! Přes zimu jsem tomu moc nedala, vždy jen se psem kolem 5km, ale pořád mi to moc baví! aprincesna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj Verunko :)
    Zatím běhám jen na páse, ale už jsem si pořídila pořádné boty a chystám se vyběhnout i ven :) Tam mi to moc nejde, V posilce žádný problém a venku mě po dvou minutách píchá v boku, bolí v krku a nevím se ještě. Takže se teprv musim naučit správně běhat :)

    bulik.lusis@seznam.cz

    L.

    OdpovědětVymazat
  73. Nejoblíbenějším sportem je pro mě právě běh a míčové hry. xo
    M.

    l-a-f-e-e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  74. pro mě badminton, stolní tenis a plavání!
    anyss@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj, super soutěž:-) Já mám běhání moc ráda, je skvělé vidět ten progres!!! Dříve jsem uběhla 200 metrů a už jsem nemohla a teď tak po roce, co běhám, si dám klidně 6-8 km:-)
    marushenka.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Beham tak zhruba od podzima a od ty doby si bez toho zivot nedokazu predstavit :) Jinak doplnuju plavanim, cyklistikou, posilovanim, obcas micove sporty, tennis, squash...je toho dost ;)

    OdpovědětVymazat
  77. Běhání je můj nejoblíbenější sport ever. Vítr ve vlasech, adrenalin, když uvidíte volně pobíhajícího psa... Navíc nic moc nestojí, takže je ideální pro chudé studenty ;)

    hdextasyVgmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Veru, skvělá soutež! Běhání jsem vyloženě nesnášela, minulé jaro jsem se do toho tak nějak obula a překonala jsem se.. ale s nástupem zimy jsem zase přestala, tak snad budu teď znovu úspěšná! Jinak z ostatních sportů nedám dopustit na jumping (jupíjej!), pilates, plavání, lyžování a cyklistiku.. Měj se krásně! :)
    polosko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Běhám za klukama,utíkám před prací,v hodně věcech bruslím :o))))
    mnoskova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Můj nejoblíbenější sport je tenis, ten bych mohla opravdu hrát pořád. :)
    kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Tak behat jsem parkrat zkousela, ale zatim me to nejak nechytlo :( ale za to delsi jizdy na kole miluju :) proklinam kazdy kopce :D
    Karinklikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Koukám, že se můj komentář pod účtem Google nezobrazil, tak to zkusím takhle ještě jednou..

    Běhat opět po roce začínám, nicméně můj nejoblíbenější sport a vlastně i život jsou koně. :) Dále mám pak ráda HEAT a in-line.
    carolis@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Pravidelně běhám asi dva roky, tedy skoro pravidelně (nejdu do víc, jak pěti pod nulou a většího deště), to potom zůstanu doma s jógou. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. sanka99@seznam.cz
    vztah k běhání mám kladný, nejsem však zastánce intenzivního běhu ale např. střídání běh/chůze to jsem pro
    oblíbený sport - to je těžké oblíbený, podle toho na co mám chuť třeba jízda na kole, stolní tenis.. takové ty méně náročné :)

    OdpovědětVymazat
  85. zuzankakissova@gmail.com
    Venujem sa 2 formam cvicenia a to je cvicenie doma a behanie. Teraz po zime zacinam behat pravidelne, ale aktualne sa pocasie na Slovensku meni kazdym dnom, no akonahle vyjde slniecko, vytahujem bezecke tenisky :) :)

    OdpovědětVymazat
  86. Angelo.nero@seznam.cz
    Poslední dobou cvičím podle Jillian, která mi hodně vyhovuje a uvažuju i o tom, že začnu chodit na bikram jógu. Ája

    OdpovědětVymazat
  87. Jsem vysloužilá atletka, kecky jsem měla nazuté 5x-6x týdně a rok co rok jsem je měnila roztrhané a vyběhané. S přibývajícími povinnostmi už se běhání věnuji jen rekreačně, a proto mě těší, že i tak ty kecky rok co rok měním. Při běhu totiž uplně vypnu, závodím sama se sebou a přijdu na jiné myšlenky
    Sloupovabarbora@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. nelly.kubeczkova@seznam.cz

    běhání miluju :) a s tímhle trikem? dokonalost sama ;)

    OdpovědětVymazat
  89. bianca7@seznam.cz
    Nejradši mám takové ty taneční sporty, třeba zumbu jsem si hodně oblíbila, pár let jsem taky dělala pinčes, ráda bruslím, jezdím na kole a poslední dobou hodně doma cvičím podle Jillian M. :)
    A běhám poměrně často...na vlak :D Tričko by ale bylo super na kolo :)

    OdpovědětVymazat
  90. Vždy som sa snažila hýbať ale povedala som si, že tento rok začnem s outdoor running. Prvé dni to bolo skôr o prekonávaní sa ale teraz si už namiesto výhovoriek hľadám čas, aby som si naozaj išla zabehať aspoň 3x týždenne. Dúfam, že sa aj počasie umúdri. A momentálne si zháňam v obchodoch aj bežecký look (:D) takže z takéhoto skvelého trička by som mala veľkú radosť. :) acupofblondelife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
Blogger Template Created by pipdig