czech lifestyle blog

pátek 27. března 2015

Hair | tools

DSC02431
Krásný pátek! Dnes tu mám pro vás článek o (nejen) elektronických produktech, které používám k úpravě vlasů a bez kterých bych se neobešla. O kosmetických produktech už jsem psala tady.

Začnu fénem. Už několik let jsem věrná značce Braun. Donedávna jsem používala Braun satin hair 7, který jsem nedávno vystřídala za novější verzi. Fén používám opravdu skoro každý den, takže se snažím vybírat ty nejkvalitnější. Tento má možnost nastavit si vámi preferovanou teplotu, vlasy vysuší opravdu rychle a díky technologii IONTEC je mám krásné jemné, lesklé a nezkrepatí se mi.

DSC02433


Dalším pomocníkem při stylingu vlasů je mi žehlička, kterou už ale nepoužívám tak často jako dříve, protože jsem si teď oblíbila spíše vlnité vlasy. Žehlička je opět Braun a už ji mám pár let a jsem s ní stále spokojená. Je také z řady satin hair a také má technologii IONTEC (zelené iontové trysky uvolní do vlasů při jejich žehlení efektivně miliony saténových iontů) a ze všech žehliček na vlasy, které jsem kdy vyzkoušela, je podle mě opravdu nejlepší. Vlasy skvěle uhladí a jsou krásně jemné a lesklé.

DSC02432

Teď k nejčastější otázce za poslední dobu. Jakou kulmu používám? Jedná se o kulmu na velké volné vlny od značky Remington, přesný název "Remington Ci 9532 Pearl Curl kulma". Dostala jsem ji k Vánocům a nevím pro, začala jsem ji používat až celkem nedávno, ale jsem z ní nadšená. Ze začátku to chce trpělivost než se s ní dobře naučíte a opatrnost, ať si nepopálíte prsty (je k ní pro jistotu i ochranná rukavice).

.
.

Z hřebenů nedám dopustit na Tangle Teezer. Já mám dva, jeden kompaktní do kabelky a jeden na mokré vlasy. Oba jsem objednávala z Asosu, ale už je seženete úplně všude a snad v každém kadeřnictví, jsou totiž opravdu skvělé! Netahají, rozčešou vše, lehce se čistí a jsou lehounké.

DSC02436
DSC02437

A poslední, bez čeho se neobejdu, jsou gumičky. Vlasy venku nosím sice nejčastěji rozpuštěné, ale ve fitku nebo doma je ráda (ve fitku je to nutnost:D) dám do culíku nebo "bobku". Hodně jsem si oblíbila tyhle invisi bobble gumičky, které dobře drží, nezanechávají na vlasech ty přechody jako pevné gumičky a i když se po nějakém čase trochu vytáhnou, nevadí mi to a stále drží dobře.

.

Pokud máte nějaké další otázky, klidně je pište do komentářů :)

pusu

SHARE:

16 komentářů

  1. Tyto gumičky a TT mám taky ráda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, jak to děláš, že i hřeben na tvých fotkách vypadá elegantně :D Jinak vidíš nějak zásadní rozdíl mezi tim hřebenem na mokré a suché vlasy? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten na mokré vlasy má pevnější "štětiny", takže lehce rozčeše i mokré zacuchané vlasy :)

      Vymazat
  3. Já mám většinu produktů značky Remington, ale žehličku jsem dostala jako dárek od Braun tuhle, jen v novější verzi a jsem z ní vedle. :-) Jinak kulmu jsem si vybrala kónickou a vždy když koukám na ty tvé krásné velké vlny, tak lituji, že jsem netoužila po této.

    OdpovědětVymazat
  4. Invisibobbly mam taky hrozne moc rada. Mam hladke jemne vlasy, ale mam jich strasne moc, takze jsou tezke a nic ne nikdy neudrzelo. S invsibobble mi drzi jak drdol, tak culik cely den, to je fakt super vykon. Akorat je vdzy hrozne rychle vytaham, takze musim mit v obehu hodne, aby se stihaly vracet do puvodniho tvaru :)

    A tangle teezer mam nejradsi originalni. Maly cestovni se mi spatne drzi a ten do sprchy je jinak tvarovany nez original, takze se s nim vzdy jako idiot prastim do hlavy :D

    Od urban decay jsou nelepší stíny, revolutionary rtěnky, flushed paletka, a fixacni spreje. Takhle za me. Ke vsemu ostatnimu jsem mela vyhrady a uz ted jsou tady dostupne mnohem lepsi produkty. Ale tesim se, ze vyse vyjmenovane budu moct konecne koupit kdy se mi zachce a jeste poradne pred koupit prohlidnout.

    Nový článek na blogu Small Everyday Joys - skvělá výdrž a úžasná barva od Estee Lauder

    OdpovědětVymazat
  5. Bez Tangle Teezeru už ani ránu :) jen těm spirálkovým gumičkám jsem nějak nepřišla na chuť, více mi vyhovují ty obyčejné :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Veru a kde sehnat ty gumičky prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také je mívají v kadeřnictvích a všech možných eshopech :)

      Vymazat
  7. Zrovna včera jsem si objednala stejnou kulmu, jsem ráda, že na ni nešetříš chválou. Snad se mi s ní povedou tak pěkné vlny, jako máš ty :)) http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Veru prosím tě jak dlouho ti trvá natočit si celou hlavu a na kolik pramenů vlasy zhruba rozděluješ? Já mám tuhle kulmu už asi rok a je sice super, ale strašně se mi nechce se s tou hlavou vždycky dělat, trvá mi to tak 40 minut a ráno na to natáčení fakt nemám kapacitu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tipuji asi tak 15 minut? Prameny si natáčím tlustší, ale kolik, to nevím, příště ti to spočítám a napíšu :)

      Vymazat
  9. TT mi enjakú dobu vadil, ale v poslednej dobe nepoužívam inú kefu na vlasy a gumičky som si tiež obľúbila, hlavne kvôli tým prechodom. väčšinou nosím už vlasy rozpustené, ale v práci alebo v škole mám také obdobie, že mi vadia a musia rýchlo do gmčiky, ale nechcem si pokaziť to ako ich mám vyhladené a pod. :) takže na to sú fakt super.

    OdpovědětVymazat
  10. Ty gumičky jsou pro mě jedny z nejhorších věcí co mám doma, vždy když jsem si dala tuto gumičku do vlasů měla jsem po tom zcela vlnité vlasy! Nechápu, že ostatní lidé vychvalují a říkají, že nemají otlačky.

    OdpovědětVymazat
  11. vlny s touto kulmou mě u Tebe fakt baví a vypadají skvěle! přesně nějakou takovou bych si chtěla pořídit. na TT také nedám dopustit, už nechci žádný jiný kartáč!

    OdpovědětVymazat
  12. Nad touto kulmou uvazujem, ako dlho ti vydrzia vlasy nakulmovane bez laku???

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig