czech lifestyle blog

pondělí 2. března 2015

New in | cosmetics

DSC01020

Ahoj! Dnes bych vám ráda ukázala několik nových kosmetických produktů za posledních pár týdnů.

Na vyzkoušení jsem dostala několik produktů od značky -417, kterou nabízí stránka www.nuspring.cz. Nejvíce se mi líbí fakt, že kosmetika je přírodní, bez parabenů a bez minerálních olejů (o jejich škodlivosti, zde), produkty také nejsou testované na zvířatech. Já zkouším bahenní šampon, kondicionér, masku a sprchový olej. Po čase vám určitě napíši, jak jsem s nimi spokojená.

.
.

Z Feeliunique jsem si objednala tři věci. První z nich je Spot lighter ("effectively targets unwanted discoloration") od značky Sampar. Používám ho zatím pár dní, vždy na noc na tmavé flíčky po nedokonalostech a jsem zvědavá, zda místečka opravdu zesvětlí a vyrovná barvu pleti.
DSC01022
DSC01023

K svátku jsem dostala můj asi nejoblíbenější krém na tělo od značky Rituals, který má tu nejkrásnější vůni!
.

Dalším produktem z Feelunique jsou organické tabletky na pleť, Pukka glow. V balení jich je 30 a slibují jasnější a rozzářenější pleť. Tabletky obsahují samé super zdravé a pleti prospěšné ingredience jako například kopřivu, kořen kukrumy, chlorellu, aloe vera,..
.
DSC01041

Třetím objednaným produktem je Móa The green balm. Měl by to být podobný zázrak jako například Egyptian Magic. Balzám má hrozně pěkné balení a můžete ho použít asi na milion věcí. například na suchou pleť, na štípance od hmyzu, na zklidnění pokožky po holení, na suché rty, na spálenou pokožku, na puchýře, jizvy, na odstranění makeupu, na suché vlasové konečky a tak dále. Já ho používám hlavně na suché rty, stroupky a kůžičku kolem nehtů.

Móa do NOT test their ingredients on our furry little friends.
- 100% natural product
- 100% organic herbs
- No chemicals
- No artificial preservatives
- No perfume
- No alcohol
- No parabens 
- No lanolin

DSC01031
DSC01032
DSC01033

Mým momentálně nejoblíbenějším kosmetickým kouskem jsou jednoznačně tužky na rty. Rtěnky teď používám opravdu zřídkakdy. Nejvíce mi vyhovují tužky na rty MAC a Alverde. Na rtech vydrží neskutečně dlouho a mají krásně syté barvy.
DSC01034
DSC01036
DSC01037

A to je vše. Který produkt vás zaujal nejvíce? Co nějaké vaše nové oblíbené produkty v oblasti kosmetiky, doporučíte mi něco?

SHARE:

9 komentářů

  1. To Moa má vážně vtipné balení =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Veronika! Takze namiesto ruzu si komplet vypnis pery konturkou? Das balzam a konturku? Tak?
    Dakujem za radu Sylvia

    OdpovědětVymazat
  3. Mac tužky na rty mám taky hodně ráda. Nejčastěji používám Whirl, a myslím, že ji brzo vypotřebuji celou :D Jinak já si v poslední době dost oblíbila kosmetiku Manufaktura, je fakt super :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne a zaujímavé produkty. Vďaka tebe som neraz objavila kozmetiku o ktorej som nikdy nepočula, ale teraz ju už nedám z ruky :))

    OdpovědětVymazat
  5. O kosmetice -417 už jsem něco slyšela, tak jsem zvědavá na tvoji recenzi :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Veru, díky za tip na ty tužky na rty! ty rozhodně musím vyzkoušet! měj krásný týden, Aneta.

    http://aonway.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Moa, the green balm mám také moc oblíbený, zprvu mne zarazila vůně tea tree oilu, který moc nemusím, ale opravdu je všestranný, momentálně doufám, že zabere na šupinky a stroupky. Jinak tužky na rty, červenou krásku Dr. Hauschka taky momentálně nedám z ruky! A těším se na recenzi -417 :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké nákupy. Moa je hrozně zajímavá značka, mám zálusk na odličovací balzám, má super složení. Akorat -417 mě teda moc přírodní není. Parabeny sice neobsahuje, ale zato spoustu jiné chemie ano. Ale zas mě přišla super a funkční. Doma mám peeling s lufou a je bezva a maminka si nemůže vynachválit jejich krém. Je fajn, že se dá koupit už i u nás, dřív jsem jí vozila z Izraele...

    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig