czech lifestyle blog

úterý 21. dubna 2015

Mexican lunch

.

Má nejlepší kamarádka i já slavíme narozeniny v dubnu a letos jsme se rozhodly zajít na narozeninový oběd (a drinky) do naší oblíbené restaurace Las Adelitas, o které jsem už na blogu psala foodie tip, ZDE. Tentokrát jsme jako předkrm opět zvolily skvělé totopos s guacamole, kterých bych se mohla doslova ujíst!! Z drinků už tradičně vyhrály mangové margarity, které zde mají prostě bezkonkurenční a k jídlu burritos del tinga, plněné fazolemi, sýrem, salátem a trhaným marinovaným kuřecím masem. Mňam, dlouho jsem takovou dobrotu nejedla!

.
DSC02593
.
.

Pokud máte rádi mexická jídla, tak Las Adelitas rozhodně navštívit musíte! A pak mi napište, jak vám chutnalo ;)

SHARE:

6 komentářů

  1. vyzerá to riadne dobre, mňam! keď pôjdem opäť do prahy viem, že tvoj blog mám navšítviť, aby som vedela kde jesť, ale asi by mi nestačil ani mesiac v prahe, aby som to obehala :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. Las Adelitas miluju!! Chodíme tam hodně často..někdy na jídlo, někdy jen na margarity..no nikdy nezklamala!! Kdysi tam vařil mexický kamarád, vlastně díky němu ji znám =) a navíc máme ji kousek od domu..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  3. miluju mexická jídla:) díky bohu že host dad, rád vaří tyhle pochoutky. takže jednou týdně máme nějakou mexickou dobrotu na večeři:)

    OdpovědětVymazat
  4. Práve som vyhladla. Vyzerá to úžasne a ak by som niekedy mala cestu okolo, tak sa rozhodne zastavím vyskúšať :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za tip, už se mi seznam restaurací, které jsou must go, celkem rozšiřuje :D ale vše vypadá perfektně! Jinak vše nejlepší! :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig