czech lifestyle blog

pondělí 18. května 2015

Foodie tip | Bruxx

.

V rámci nekonečných dubnových oslav narozenin (tentokrát mé nejlepší kamarádky) jsme s holkami zašly na večeři do belgické restaurace Bruxx sídlící v krásném Národním domě na náměstí Míru.
.

Hlavními lákadly restaurace jsou pivo, mušle, hanolky a čokoláda. My pivo moc nemusíme, takže jsme si daly koktejly a víno. Můj malinový "Redberry smash" neměl chybu!
.
.

 Teď už k jídlu. Každá z nás si dala něco jiného, abychom od sebe mohly ochutnávat :D Já jsem si vybrala těstoviny casarecce se šunkou a čekankou, které byly výborné. Holky si daly mořské potvůrky, S. smažené krevety a druhá kamarádka linguine s mušlemi a rozdělily jsme se o jedny hranolky. Všechny jsme byly se svým výběrem spokojené a rozhodně všechna tři jídla doporučuji. Hranolky byly také povedené, správně křupavé a se skvělou majonézou (no co, jednou za čas :D) !

.
^trpělivě čekají až vše vyfotím :D
.
.

A jako dezert jsme si daly domácí vanilkovou a čkoládovou zmrzlinu a kokosový sorbet. 
.

Pokud máte belgickou kuchyni rádi nebo ji právě chcete poznat, pak Bruxx doporučuji, ale nezapomeňte na rezervaci, bývá dost plno:)

Náměstí Míru 9
Praha 2
www.bruxx.cz

SHARE:

2 komentáře

  1. tam chci zajít už tak dlouho a vždycky, když pak vybírám restauraci na nějakou událost, tak na to zapomenu :D Jídla i drinky vypadají úžasně.

    OdpovědětVymazat
  2. Pořád kolem toho chodím, ale ještě jsem tam nebyl..dík za tip =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig