czech lifestyle blog

úterý 12. května 2015

NTC+ Prague

IMG_1634
 IMG_1639

Na Pražskou náplavku na celý měsíc květen připlulo skvělé Nike studio, ve kterém se každý den pořádají lekce zadarmo a to jen s těmi nejlepšími Nike trenéry. V sobotu jsme se tedy s mou nejlepší kamarádkou v 8:30 dostavily ke studiu a před sebou měly tří hodinovou lekci "get lean", kterou vedli skvělí maďarští trenéři, Miki Molnar&Szilvi Pulai.

IMG_1640

Lekce byla rozdělená na tři části, první byla hodina s lektorkou Szilvi, při které jsme se pořádně rozehřály, posilovaly na ruce a břicho.

IMG_1648

Druhá hodina probíhala pod vedením Mikiho a to už byl dost hardcore :D Rozdělily jsme se do dvojic a dělaly dřepy s medicimbalem, wall sits, házení s medicimbalem, angličáky, výpady, kliky, sprinty,"frogers", planky,..

IMG_1660
IMG_1650
IMG_1669

A třetí hodina, kterou také vedl Miki, už byla protahovací, formou jógy a pilates.

IMG_1644
IMG_1659
IMG_1662
IMG_1664

Sice jsem si párkrát několikrát během cvičení zanadávala a měla pocit, že to vzdám, o pauze se mi klepaly ruce i nohy, ale když se překonáte a vydržíte to, slibuji, že po cvičení ze sebe budete mít NEJLEPŠÍ pocit!
Tak sledujte stránky (ZDE) , kde se stále vypisují nové lekce, domluvte se třeba s kamarádkou a vyražte si to vyzkoušet na vlastní kůži! Já jdu zase zítra ;)

IMG_1667
SHARE:

13 komentářů

  1. to vyzerá super ! :) škoda, že tu kde ja bývam nič také nie je, ale konečne som sa odhodlala k behu tak dúfam, že mi to vydrží čo najdlhšie. Lebo keď vidím tieto príspevky tak som si povedala, že musím zo sebou niečo robiť :D takže vďaka za inšpiráciu Veronika :)

    OdpovědětVymazat
  2. Achjo, zase Praha -_- Já bych tak strašně ráda něco takového zažila, ale při mém trvalém bydlišti je to vskutku nemožné :D Ale určitě je to skvělá příležitost, ty tři hodiny bych proklínala pravděpodobně jako ďas :D

    Hezké úterý! :)

    Lu

    OdpovědětVymazat
  3. Je to jen pro holky nebo i pro kluky?

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  4. Jdu v pátek a už se moc těším! :)

    OdpovědětVymazat
  5. to je super :) zaujímalo by ma ako je to s tými lekciami zadarmo, je to len obmedzené na určitý čas/dobu? :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je totálně skvělý, škoda, že to mám do Prahy tak daleko. Veru, moc děkujem za info, jsi nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, prosím tě, ty prostory jsou klimatizovaný nebo jak to tam je? Trochu mě "děsí" ta prosklená střecha - aby se tam nechalo během těch 3 hod. dýchat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to si nejsem jistá, ale dýchat se tam dalo v pohodě :)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig