czech lifestyle blog

pátek 19. června 2015

C&A podzim/zima 2015

.
Minulou středu jsem se byla podívat na prezentaci C&A na podzim a zimu 2015 a jako vždy, mám pro vás ohromné množství fotek. Na své si přijdou i milovníci umění a dobrého (skvělého!) jídla, tak čtěte dál.
Na akci jsme dorazily se Sandrou akorát včas na přivítání od PR Veroniky a pár slov o kolekci. Akce se konala v krásných prostorách Impact HUB. Po prohlédnutí kolekce, ve které najdete spoustu super kabátů, ponč, hezkých kabelek a super kotníčkové boty (ty černé vedle zelené kabelky na první fotce), si nás odchytil úžasný kuchař Filip Sajler (Kluci v akci, Pankrácký Rynek), který se svou firmou Perfect catering pro akci zajišťoval jídlo a před námi na stole přistály výborné ravioli. Hodně času (no dobře, u jídla asi nejvíc) jsme ale strávily u workshopu Pasty Onera (určitě znáte minimálně jeho dílo na Národní třídě), kde jsme si na námi vybraný backsack, který speciálně pro C&A navrhl, mohli nechat dát placku s některým z jeho dalších designů, nebo si nějakou nechat na místě vyrobit. Pak jsme ještě se Sandrou ochutnaly zbytek dobrot a hlavně ta borůvková zmrzlina byla skvělou tečkou za fajn odpolednem!

mějte se krásně!

DSC04653
.
.
.
.
DSC04667
.
.
.
.
.
DSC04686
DSC04691
.
DSC04682
.
DSC04684
.
DSC04698
DSC04692
DSC04700
DSC04740
DSC04712
DSC04720
.
DSC04711
DSC04736
DSC04728
DSC04732
.
DSC04735
.
SHARE:

10 komentářů

  1. Taky bych se někdy ráda takto podívala na představení nové kolekce, musí to být super :) Moc mě zaujal ten vínový klobouk a kožíšky, takže vím, co bude na mém seznamu. :)
    Pink Student

    OdpovědětVymazat
  2. Jak tak vidím to jídlo, tak oblečení by mě asi na této akci zajímalo až v druhé řadě =D

    Michael
    Vyhraj kšandy!

    OdpovědětVymazat
  3. Přiznávám, že když se vydávám na nákupy, do CA vůbec nechodím, snad pro to chaotické obří množství všeho, kde hledat zajímavý kousek je mnohdy ještě složitější než v secondhandu. Z fotek mě ale zaujalo pár kabátů a klobouk, tak možná udělám na podzim výjimku.

    OdpovědětVymazat
  4. Do C&A moc nechodím, ale vždycky když tam jdu, tak si odnesu nějaký super kousek. Tato značka se podle mě rok od roku zlepšuje a tahle kolekce vypadá super :)
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. wooow! tak na podzim se asi vybavím v C&A :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé tak to zavidím !! vypada to na super věci !
    dreammorebabe

    OdpovědětVymazat
  7. To se C&A teda vytáhlo! Já jsem se zamilovala do těch kabelek (černá a zelená na první fotec) hned jak jsem je zahlédla ve vlogu Lucky a Niky a nemůžu se dočkat, až budou v obchodech :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné fotky, závidím ti, že se na takové akce dostaneš, musí to být určitě skvělá atmosféra :-)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Nádhera ^^!
    http://fabstrawberry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig