czech lifestyle blog

pátek 26. června 2015

New in | Asos boots

DSC04951
Ahoj! Dnes bych vám chtěla ukázat druhý kousek, který mi přišel nedávno z asosu. Jsou to tyhle skvělé "boots", které mě poslední dobou začaly hrozně bavit. Bála jsem se, že je už teď v létě neunosím, ale zbytečně. V neděli jsem v nich vyrazila do města s kamarádkou na večeři a drink. Jsou hrozně pohodlné a budou skvěle vypadat nejen ke kalhotám :)

New Look multi strap boots

Líbí se vám tento typ bot?
SHARE:

10 komentářů

  1. Vypadají opravdu dobře! Já teď sháním už pomalu na podzim chelsea boots, promeškala jsem je, když byly ve slevě a teď se mi za ně ta plná cena nechce dávat :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  2. Hned jak jsem je uviděla na tvém instagramu, mířila jsem na Asos. Už jsem je skoro měla v košíku, ale nakonec mě do oka praštily ještě jiné, které ke mně snad sednou ještě lépe, jsem strašně maličká. Konkrétně tyhle :) http://www.asos.com/ASOS/ASOS-ROMANCE-ME-Ankle-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4677893&CTARef=Recently%20Viewed&CTARef=Recently%20Viewed Dřív mi připadalo hloupé kupovat si boty na podzim/zimu na úplném začátku léta, ale když na to pak v pravé sezoně přijde, jen vzácně narazím na to co hledám, za cenu, kterou si představuji. Takže hurá na ně!

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou skvělé ☺️ a hlavně já treba nosím takové boty i v létě, pokud nejsou vevnitř zateplené, naučilo mě to anglické počasí, občas jsou takové boty prostě nejpohodlnější:)
    K.

    OdpovědětVymazat
  4. ty jsou naprosto perfektní! líbí a moc <3

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig