czech lifestyle blog

pondělí 29. června 2015

OOTD

DSC05143

Hezké pondělí! Minulý týden jsem byla na obědě se sestřenicí a poté mi vyfotila outfit. Na sobě jsem měla samé jednoduché kusky a oživila to trochou leopardího potisku. Triko ze Zary jsem vpředu zastrčila do kalhot, které už mám nějakou dobu, také ze Zary. Jen mě mrzí, že jsem si je nekoupila o číslo menší a asi si do nich budu muset pořídit nějaký pásek, například tenhle vypadá skvěle! Balerínky jsou z Asosu, od značky Warehouse a i když nejsou zrovna extra pohodlné, nosím je moc ráda. Můj hon na pěkné leopardí lodičky však stále pokračuje.

DSC05150
veronikadoutfit
zveronikad
DSC05122
DSC05124

SHARE:

16 komentářů

  1. Tebe to tak sluší! Jeansy sú skvelé, najmä tie detaily :) ja mam podobné, len som teraz trochu pribrala, takze sa v nich necítim dobre, ale dufam ze mi coskoro budu sediet tak ako chcem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá A., moc děkuju a držím palce, ať jsi zase spokojená :)

      Vymazat
  2. Obecně sehnat vůbec nějaký kousek s leopardím vzorem, který vypadá i přes "divočinu" na úrovni, není snadný úkol. Na druhou stranu tuhle sezonu mi to bylo trochu ulehčeno panujícím boomem...

    OdpovědětVymazat
  3. Prostředí vypadá moc krásně :) Líbí se mi tvé botky :)
    Pink Student

    OdpovědětVymazat
  4. ❤️ nejnejnej! Miluju tvůj styl.

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, nádherný outfit!! Krásné jeany, halenka, kabelka a hlavně boty! :) A parádní nehty <3 A ještě něco... Úžasná postava a nohy :)

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Cely outfit je naprosto bozi ❤. Mas luxusni postavu a az na me budou dziny vypadat tak bozsky jako na tobe, tak budu nejvic happy!

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je moc hezký outfit :) Hezčí než celý černý, i když Tobě sluší všechno :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super džíny a nádherná kabelka :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig