czech lifestyle blog

úterý 9. června 2015

Summer essentials | cosmetics

DSC04636

Léto se velmi rychle blíží a já bych vám dnes chtěla ukázat několik produktů, které v létě ráda používám. Spoustu dalších tipů také najdete v nejnovějším Cosmopolitanu, tak to omrkněte :)

DSC04638
DSC04640
Na vlasy
Musím se přiznat, že mě nikdy nenapadlo v létě použít nějakou speciální vlasovou péči, ale nedávno jsem dostala k vyzkoušení dva Wella  produkty z řady After sun. Tělo si mažeme všemi možnými poopalovacími krémy, oleji a balzámy, ale na vlasy určitě většina z nás zapomíná. After sun šampon by měl z vlasů odstanit zbytky soli, chlóru a opalovacích přípravků a Sun UV sprej zase vlasy chrání už během opalování před UV paprsky. Složení není nijak mastné a sprej je voděodolný! Podle mě super vychytávka :) No a slaný sprej z Freshlabels patří mezi mé oblíbené stylingové příravky. Stačí ho nastříkat buď do vlhkých vlasů nebo do lehce navlněných, trochu vlasy prohrábnout prsty a super ležérní "plážový" účes je na světě.

DSC04644
Na tělo
Miluju všechny možné pečující krémy, spreje, oleje na tělo a produkty od značky Sol de Janeiro obzvlášť. Nejenže mají opravdu krásné obaly, ale opravdu jsou super! Coconut water cooling mist je osvěžující sprej s chladivými účinky, který po dni na sluníčku skvěle přijde vhod a Acai sun protection oil je lehký lehký ochranný samoopalovací olej, který se hodí spíše pro tmavší pokožku, která se lehce opaluje. Olej obsahuje spoustu přírodních rostlinných olejů, takže zároveň o pokožku pečuje. Suchý olej na tělo Honey Bronze z The body Shop nepochybně patří k mým nejoblíbenějším produktům. Stačí pár kapek rozetřít na těle a máte krásně na slunci se lesknoucí bronzovou pleť.
.
Na parfémy se mě často ptáte, Daisy je má oblíbená letní vůně. Je krásně lehká, květinová a opravdu fresh :) Plus ten úžasný flakonek, že? Termální voda ve spreji asi žádné popisky a představování nepotřebuje, já se bez ní už v teple neobejdu!

.
Na obličej
Produktů bych asi dala dohromady více, ale ukáži vám dva. Prvním je The body shop máslíčko na rty s vůní manga, které miluji a úžasné MAC Lustre drops. Stačí rozetřít malou kapku tohoto zázraku na lícní kosti a hned je máte krásně rozzářené a vypadáte jak po dovolené u moře.

Bez jakých kosmetických prodůktů se v létě neobejdete? Budu ráda za každý tip :)
SHARE:

18 komentářů

  1. ahoj, neber to prosim ako rypanie, ale paci sa mi ako sportujes a zdravo sa stravujes a urcite to stoji nemale peniaze ale stoji to zato, viem to... ale vyzera to ze to povazujes len za modny trend kedze pouzivas tolko zbytocnej kozmetiky a skodlivej - opalovaky ved namiesto toho pohode posluzi olej z malinovych semienok alebo na miernejsie slnko kokosovy... hmm? kozmetikou sa nam cez kozu dostava riadny chemicky koktejl :/ nehovorim ze vsetko obmedzit ale ja som si vybrala zaklad a aj to ekologickejsiu variantu a nevyzeram ako z lesa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, oleje mají hrozně malé SPF a já svou pokožku na slunci chci opravdu chránit ;) něco málo o opalovacích krémech které používám : "všechna složení jsou vytvořena exkluzivně z přírodních brazilských rostlin a minerálních extraktů.Sol de Janeiro používá pouze nejlepší ingredience, aby vytvořila produkty, které vypadají a voní skvěle a jsou dobré pro naše tělo. Bezparabenové, bezbarvé složení neobsahuje sulfáty a další phtaláty. " a když koukneš na několik posledních kosmetických článků zde na blogu, tak uvidíš, že skoro vše už jsem těmi ekologičtějšími variantami nahradila ;)

      Vymazat
    2. ďakujem za odpoveď, budem čítať pozornejšie :)

      Vymazat
  2. Veru to Honey Bronze z BS barvi jako napr. samoopalovak? Vypada krasne, ale bojim se, ze se mi bude otirat o svetle obleceni:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, pokožka je po něm jen takový hezky projasněná a lehce třpytivá, v obchodě určitě budou mít tester k vyzkoušení :)

      Vymazat
  3. Ja rozhodne používam cez leto značku La Roche-Posay, z radu ANTHELIOS. Pre mňa je ako stvorený tento výrobok: http://www.laroche-posay.cz/lecebne-pripravky/Anthelios/Anthelios-XL-Zabarven%C3%BD-fluid-SPF-50-PPD-34-ULTRA-LEHK%C3%9D-p11341.aspx , nakoľko sa rýchlo spálim a mám problém pekne do hneda sa opáliť.

    Vďaka Tebe používam čistiace výrobky na pleť značky NEUTROGENA, tak by som sa chcela spýtať, či máš nejaké skúsenosti ohľadom ich rady Pure & Free, zaujal ma tento výrobok na leto: http://www.neutrogena.com/product/pure+-+free-+liquid+sunscreen+broad+spectrum+spf+50.do?sortby=ourPicks&from=Search

    Po opaľovaní používam jedine kokosový olej :)

    Ďakujem za tip na značku Sol de Janeiro, vyzerá to úžasne. Z kadiaľ to prosím Ťa objednávaš?

    Dúfam, že si nájdeš čas a odpíšeš mi :) (aj na mail ;))

    S pozdravom

    B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj milá B., email mám rozepsaný, tak prosím ještě počkej až budu mít po zkouškách a odepíšu! Děkuju za trpělivost se mnou :))
      O té řadě pure&free jsem ještě neslyšela, ale vypadá to dobře! Sol de janeiro je u nás k sehnání v Sephoře, online jsem jejich produkty nenašla :/

      Vymazat
    2. Jasné, len som zvedavá, držím palce pri skúškach, nech už máš aj Ty čo najskôr prázdniny :)

      U nás Sephora není, tak budem musieť naďalej prehľadávať net :(

      B.

      Vymazat
  4. To máš pravdu, že tělo mažu různými poopalovacími přípravky a na vlasy zapomínám, takže díky za tip Veru :)

    OdpovědětVymazat
  5. Termální vodu v létě používám také :). Já se neobejdu bez nějakého rozjasnovače, Clarins balzámku na rty a nějakého parfému.

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna na dnešek mám taky předpřipravenej článek Summer essentials, akorát je to spíš zaměřené na oblečení :))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek, Honey Bronze mě zaujal celkem nedávno a vážně uvažuju o jeho pořízení. O značce Sol de Janeiro slyším poprvé a líbí se mi, tak se po ní určitě poohlédnu. Jinak parfém Daisy je božský :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat
  8. Bez termálky v létě ani ránu! :)

    http://www.curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  9. Termální vody asi mnoha lidem přijdou zbytečné, ale vždy jednu musím mít v tašce pro osvěžení během parného dne. Nejvíce mi také vyhovuje Avene.

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek. Miluju termální vodu od Avene, doma mám 3 :)

    veronikaisa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj :) mna by zaujimalo ci pouzivas parfem aj pocas horucich dni, ak vies ze budes na slnku.. a ak ano na ktore casti tela striekas, bojim sa pigmentovych skvrn od parfemu na krku :(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig