czech lifestyle blog

úterý 21. července 2015

Moje ráno s Garnier BB cream + giveaway

DSC05488

Hezké úterý! V dnešním článku bych vám chtěla trochu ukázat, jak vypadají má letní rána. Já sama mám tyhle články ráda, tak snad se bude líbit i vám.

DSC05482

Po ranní hygieně přichází na řadu má nejoblíbenější část dne, snídaně! V létě mi úplně stačí talíř ovoce a když si chci extra dopřát, přidám i čerstvý croissant ;) Také si ráda dělám smoothies, ale to už víte :)

DSC05493
DSC05497

Spokojená (rozuměj najedená) otevírám notebook, diář a blok a plánuji články a aktivity na daný den. Další má oblíbená část rána.

DSC05519
DSC05518
DSC05514
DSC05515
DSC05513

Když mám vše naplánované a sepsané, odcházím do koupelny, udělat ze sebe trochu víc člověka :D V létě chci s malováním se strávit co nejméně času (a ušetřených deset minut třeba prospat nebo si zacvičit pozdrav slunci. A hned mám to ráno hezčí ), takže ráda používám Garnier BB , který mám nanesený během půl minutky. Kryje tak akorát, pleť po něm vypadá hezky svěže a do letního horka je naprosto ideální.

DSC05503
DSC05504
(kraťasy Answear, tričko Lindex, brýle Ray Ban, kabelka Shopbop )
Protože malováním strávím opravdu jen chvilku, mám pak také čas na klidné vybírání outfitu, což je něco, k čemu se nikdy večer nemůžu donutit. V létě většinou vítězí klasická kombinace kraťasy / sukně a nějaké pohodlné tričko / top, conversky / balerínky a jsem ready to go!
DSC05455

A teď už k soutěži :)
Pojďte také šetřit čas s Garnier BB a do komentářů pod článkem mi popište, jak vypadaá vaše ráno a kolik času vám zabere make-up. Já za 14 dní vyberu tři vítězky, které budou odměněny balíčkem od Garnier!
   
SHARE:

44 komentářů

  1. Ahoj Veru, máme to podobně:-) jenom já mám doma malého prcka, takže ráno, když ještě spí, musím stihnout vše :-D poklidit, přichystat snídani pro sebe i pro malou, obě máme rády ovoce, a obě mixované - já jako smoothie, Emis jako přesnídávku :-) makeup pouze BB cream a rozjasňovač, trochu upravit obočí, když zbyde čas, tak řasenka. Potom kafíčko a hurá na net, kde hned ráno zkouknu tvůj nový článek a čekám, až se mi vzbudí ten malý satan :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Veru:) Moc rada bych si zasoutezila, takze tady je me rano:
    Rana miluju a navic je podle me hodne dulezite je zacit pekne, kdyz to je start do noveho dne. Takze ja zacinam s obrovskou snidani (kase, opravdu hodne ovoce, nekdy nejaky kolacek, nebo chia pudink). Tu si vychnutnavam klidne i 45 minut a jsem schopna sinkvuli tomu i privstat, abych vse stihla. U snidane koukam na sve oblibene youtubery (Claudia Sulewski, Essie Button, Fleur de Foce, In the Frow) a pak je cas na liceni. V lete se taky maluju uplne minimalne, zabere mi to asi 10 minut. Stiny si nedelam vubec, pouze bb cream, pudr, tvarenku a rasenku, maximalne pro vyraznost pridam nejakou ruzovou nebo cervenou rtenku. Outfit na dany den si casto pripravuji v hlave pri usinani, takze mam rano snazsi vyber:). A jsem pripravena na novy den:)

    OdpovědětVymazat
  3. Keďže u mňa vyhráva na plnej čiare spánok, tak vstávam, čo najneskôr sa dá :-)
    Oblečenie vyberám v zhone, za jazdy zo skrine. Ak sa mi podarí vstať skôr a trochu sa vyšantiť aj pri obliekaní, gratulujem si! Inak vždy víťazia rifle a tričko. Keď je dielo dokonané, letím do kúpeľne. Vlasy skončia v cope (tož aké originálne!) a môžem sa vrhnúť na rannú hygienu. V makeupe to hlavne teraz v lete vyhráva BB krém, korektor, riasenka a svetlá ceruzka, ktorou nahradím aj očný tieň aj ceruzku. Očká svietia, no ceruzka je nenápadná, celý makeup zvládnem za 3 minútky, čo je pre mňa nenahraditeľné! Pery namaľujem obvykle až cestou na vlak, doma už naozaj nestíham. Rovnako je to s obľúbenou vôňou. Raňajky spojené s desiatou si ma počkajú potom v práci :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Momentálně moje rána vypadají tak, že jdu do kuchyně, vypiju skleničku vody, udělám si smoothie (nejlepší kombinace - červená řepa, banán a jablko), to si vypiju u diáře, kde si naplánuju co budu ten den dělat. Pak si většinou chvíli čtu a pak se nalíčím a obléknu. Teď v létě mi líčení zabere podle mě tak 5 až 10 minut, protože jednak jsem opálená a mám pocit, že se nepotřebuju tolik líčit, protože mám prostě zdravější barvu než v zimě, a navíc protože se nepatlám sto let s linkami, protože v tomhle vedru mi je nepříjemné je mít na sobě. Takže moje líčení spočívá v úpravě obočí, řasence a korektoru :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek :) Tvoje ráno zní děsně skvěle, taková rána bych přesně chtěla mít. Ale je to jak na těch na těch fotkách: "jak si myslím, že strávím ráno" a "realita". Ta moje realita je, že mi v 8 hodin zazvoní budík, spím do 10, pak vstanu, udělám si čaj a šla bych si akorát zas tak lehnout :D Líčením trávím také méně času, přes léto používám BB krém, ale se svým moc spokojená nejsem, takže asi ozkouším tenhle od Garnier :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  6. Mé ráno začíná ve všední dny ve 4:30 hodin, vypiju si černou kávu, provedu nezbytnou hygienu, vyčistím obličej, napatám právě BB od Garnier (uhozené, ale je to tak), řasenku, tvářenku, učešu se, jdu nakojit svoji desetiměsíční dceru, aby "vydržela", než přijedu z práce, obléknu se, pohladím psa, dám mu pamlsek a vyrážím :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mé ráno vypadá hodně podobně :) hned po probuzení projíždím nejnovější příspěvky na instagramu a bloglovinu (hrozný to zlozvyk!), následuje vaření čaje, ranní hygiena, žehlení vlasů.. líčím se hodně lehce a jednoduše, do 5minut mám často hotovo - primer, minerální makeup, bronzer a rozjasňovač, nikdy bych nevyšla ven bez upraveného obočí a balzámu na rtech, řasenky - ikdyž tu poslední dobou často vynechávám :) po snídani dochází na výběr outfitu a šupajdí se ven :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mou nejoblíbenější fází je snídaně, makeup zvládám do 10 minut.

    OdpovědětVymazat
  9. rano je pre mna zaklad dna .. vstavam aj o hodinu skor ako potrebujem, len aby som sa v kľude naranajkovala a nachystala :) teraz v lete su ranajky na terase top! a make-up minimalne 15minut, popri tom pozeranie youtuberov :) /katka.zuchova@gmail.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Já vstávám kolem sedmé hodiny (bohužel i o víkendech, tělo si už navyklo) a snažím se zvládnout vše do cca 15-20 minut, tedy umýt obličej a pak klasicky krém, báze, make up, pudr, řasenka, linka a bronzer. :) Snídám většinou až v práci, takže se tím doma nemusím zdržovat. :)

    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. ráno začíná ranní hygienou, následuje snídaně. Pak obléknout a něco udělat s obličejem. Většinou aplikuji právě jen bb krém (momentálně používám od astoru), na rty pak máslíčko nebo rtěnka, obout se a hurá na fakultu. Moje téměř žádné malování mi zabere opravdu pár minut, nějak ráno nemám náladu a ani potřebu se více malovat.
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :) u mě záleží, jestli jdu na brigádu nebo ne. Pokud ano tak vstanu, postavím vodu na čaj/kávu, jdu si umýt obličej do koupelny. Zaliju čaj, vybírám si oblečení a potom se jdu namalovat. Makeup mi netrvá déle než 15 minut. Jako poslední snídám. Potřebuji se trochu před snídaní probrat :). Pokud nejdu na brigádu tak nespěchám a snídani si vychutnávám u článků oblíbených blogerek, u vlogů nebo u seriálu. :)
    elkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Moje ráno začíná ve chvíli, kdy si naše kočíčí princezna usmyslí, že chce dostat najíst a zároveň probudí naše štěně, která se dožaduje mazlení a venčení. Potom do sebe hodím nějakou rychlou snídani a jelikož jsem opálená a MU mi tak odstínově nesedí (a jiný na pár použití kupovat nechci:)), nanesu jen tvářenku, lesk a řasenku. Díky opálení vypadá moje pleť i tak moc hezky a navíc jí zdobí spousta pih. :)
    highheelsandthecity@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Kromě hygieny se namaluju (v létě používám jen opalovák a pudr a na řasenu, stíny jen když se mi chce), oblíknu si něco náhodně (neplánuju den předem ani ráno, prostě vemu co se k sobě hodí a co bude adekvátní danýmu počasí) a letím do práce. Snídám až v práci, protože mi ráno bývá nevolno (od od malička, takže těhotenství to není :)) ) a můžu snídat až tak hodinu po probuzení :) No a v práci pak pracuju.. :))
    Btw. nenapadá tě proč je mi ráno špatně?

    OdpovědětVymazat
  15. Ráno začínám čištěním zubů, vyčistěním pleti, pak se jdu nasnídat, většinou něco sladkého nebo rohlík se sýrem a nějakou zeleninou, ovocný čaj, když mám jako hoodně času, dělám si sněhový lívanečky nebo banánový lívanečky, miluju taky ovesné kaše nebo jogurty s ovocem. Pak se obleču (pokud někam vyrážím), jsem schopna zůstat v pyžamu celý den. A pak přijde na řadu jednoduché líčení, momentálně používám BB od Mixy a řasenku.
    adelinelovefashion@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. U mě je na prvním místě spánek ( i když v těhle vedrech to moc nejde!). Když vstanu, tak se umyji a pak jdu na procházku se psem, která je po ránu to nejlepší a už je to můj zvyk, bez kterého se neobejdu. Po té snídám a když mám čas, tak si k ní ráda pustím videa na youtube nebo nějaký seriál.:) No a pokud někam po snídani jdu, tak jde na řadu make up. Ten se skládá z BB také od Garnieru, balzámem na rty a řasenkou. Když mám chut, tak i stíny.:)
    misacek133@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Pěkný článek :) Já mám teď celkově denní režim úplně rozházený, jsem na brigádě, a tak se vše řídí tím, kdy pracuji. Když mám ranní, vstávám zhruba čtvrt hodinky před, abych si stihla alespoň vyčistit zuby, obléct si to první co najdu v kufru a sbalit s sebou něco k jídlu. Když jdu do práce později není to velký rozdíl, protože dlouho vyspávám, ale jednou jsem si i stihla jít zaběhat, dát si sprchu a pak si připravit dobrou snídani. To bylo hrozně super :) Už se těším, až se zase vrátím domů a moje rána budou vypadat takhle: Probudím se ,kouknu na istagram, ze všech fotek snídaní dostanu hrozný hlad, a tak vstanu, jdu se umýt, obleču si něco pohodlného a pak konečně - snídaně! A ideálně bych ještě někam přidala cvičení :) Co se líčení týče tak to je u mě v létě také jednoduché a rychlé - make-up ( který bych ale ráda vyměnila za něco lehčího), pudr, linky, řasenka a gel na obočí :)

    styleinheart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Závidím ti Tvé klidné ráno :-) moje pracovní ráno je fofr, ráda si totiž přispím, takže pak mám max 20 minut, abych vyrazila ze dveří... naházet svačinu do tašky, rychle najít něco na sebe, nakrmit hladového králíka a vzhůru do koupelny...tam po umytí použiju jelení lůj, krém, řasenku a tužku na oči. Pak podle toho, co vidím v zrcadle použiju bb nebo makeup. V létě taky nejradši používám bb a hlavně ten od Garnier mi zatím připadal nejlepší z těch čtyř, které jsem zatím vyzkoušela. No ale když mám čas a náladu, tak si s líčením dokážu hrát i hodinku a na víkendu mám nejradši snídani na balkóně, takový trošku piknik :-D Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Veru, já většinou (když je chuť a čas) po ranní hygieně vybíhám ven si trochu protáhnout tělo, takže to mi stačí na obličeji nějaký hydratační krém (nejradši mám od yves rocher s vůní pampelišek:)) následuje ranní sprcha, bez které si já ráno neumím představit, protože mě neuvěřitelně nakopne a bez ní bych spala do oběda :) pak už pěkně voňavá, čistá vybírám co k snídani, většinou je to teď v létě taky talíř ovoce + jogurt,( když spěchám na brigádu, dám si po cestě vydatné smoothie s banánem :) ). U snídaně pustím rádio pro lepší náladu a otevřu noťas, knížku, diář, časopis, leták... :D jak kdy. Pak už většinou někam razím, tak nanesu buď taky jen BB cream, nebo mi v létě bohatě stačí rozjasňující pudr+tvářenka:) Co na sebe vybírám až po návštěvě balkonu :D teď to mám podobně jako ty, nejčastěji jsou to šortky, letní šatky či oblíbený kraťáskový overal. Měj se pěkně, užívej LA a neboj se víc spamovat, miluju tvoje příspěvky, já se letos nikam do ciziny nechystám, tak se ráda koukám:) makecina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Moje ráno začíná o čtvrt na šest. Zazvoní budík a napřed si řeknu "neeee, proboha neee!", ale o pár sekund později si uvědomím, že to znamená i "jídloooooo!", a nadšeně běžím do kuchyně.
    Čistím zuby a mezi tím v rendlíčku míchám ovesnou kaši nebo si dám třeba ten croissant a k tomu tvaroh s medem. Potom si to všechno vychutnávám s velkou konvicí čaje a sledováním ČT24 nebo Dobrého rána na ČT2.
    Potom následuje můj jediný ranní "kosmetický rituál", a to výměna brýlí za čočky. Občas si taky trošku přetáhnu obočí tužkou a dám řasenku, abych měla alespoň něco jako oči, obléknu se (do sportovního, a v tom jedu jak buran přes půl města:D) a vyrážím na trénink crossfitu.
    No a o čtvrt na devět už mám VŽDYCKY tu nejlepší náladu na světě, hromadu endorfinů a nadšení. Všechno mě bolí, ale už se stejně těším na další ráno.
    Takže se líčím až potom, taky jen hodně rychle a hodně jednoduše, víc toho v šatně ani nezvládám. Make-up nebo BB cream, tvářenka, tužka na obočí, bronzové stíny a řasenka, někdy i tekuté linky. Hotovo je za 3 minuty a výsledek pokaždé úplně stejný, někdy dokonce jen základ v podobě lehkého makeupu, tužky na obočí a řasenky. V tomhle mě na experimenty zaprvé neužije, a za druhé ani víc neumím :D

    OdpovědětVymazat
  21. verco, miluju tvuj blog, ale odpust si prosimte ty reklamni/sponzorovane posty -_-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, ale odpust si prosim takovehle komentare :) tohle je snad prvni sponzorovany clanek po peti letech fungovani tohoto blogu a neni nic spatneho na tom, ze chci svym ctenarum udelat radost :)

      Vymazat
  22. Záleží podle toho kam jdu.. pokud se chci pořádně vyfiknout tak ranní make up mi zabere i 20 minut, pokud chci jet přirozené líčení tak jsem hotová za 10. Samozřejmě nedám dopustit na snídani. Ale obvykle je to kolem 45 min.

    Barbora,skrenkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, mé ráno momentálně není nijak zajímavé, jelikož mám prázdniny. Ale vstávám většinou kolem 9 hodiny (záleží asi na počasí - pokud je hezky, tak i dřív). Mé první kroky vedou do koupelny, kde si umyju zuby, občas si dám i vlažnou sprchu. Potom se přemístím do kuchyně, kde si dám snídani. Teď v létě to je většinou jen ovoce nebo řecký jogurt s medem. U snídaně prolítnu mail a kouknu do diáře. Pokud mám něco v plánu, nalíčím se, oblíknu a jdu. Momentálně používám jen BB, pudr a řasenku. Pokud jsem jen doma na zahradě, ani se nelíčím.
    Kdybych měla 10 minut navíc, využila bych to na cvičení.

    Skrankova.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Veru,
    já své ráno začínám vždy velmi brzy, obvykle vstávám kolem páté. Ne, že bych musela, prostě to jinak neumím. Teď v létě hned po probuzení zamířím do kuchyně a nachystám pro sebe a mámu snídani (obvykle nějaké ovoce, oříšky či chlebík s avokádem - ach bože, sežrala bych toho kila). Vždycky jsem se hrozně ráda líčila, make-up, řasenka, černá linka, tvářenka, obočí. To je má běžná kombinace a už to mám tak v ruce, že mi líčení nikdy nezabere déle, jak 5 minut. Pak si uvařím kávu a zasednu k psaní bakalářky. Příští rok jdu do třeťáku a dala jsem si předsevzetí, že přes léto alespoň část napíšu, abych toho neměla příští rok tolik.
    Hezký den a užívej prázdniny! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ráno jdu do koupelny, kde si vyčistím zuby, umyju obličej Acne soap, jemuž vdečím za pleť bez pupínků. Každé ráno také musím mít pořádnou snídani, bez té bych nevylezla z domu. :D Ideálně nějakou pečenou dobrůtko z předcházejícího dne nebo jen tak obyčejnou ovesnou kaši či mugcake. :P Líčení mi většinou zabere max. 10 minut a vsázím na nude look, kterým nikdy nic nezkazím. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Veri,tak jak začít..?,Moje rano začiná vždy stejně.První co udělam je,že zamířim do luchyně kde si dám lehkou,ale vydatnou snídani.Pak stravím pár minut v koupelně čištěním zubu,pleti a par minut dam i těm vlasum :) Teď jen nazout tenisky,oblect se nějak sportovně,vystrojit psa a hura jdem se proběhnot :3 Když přijdu domů opět šup do koupelny.Teď už tam strávím vice času(taková ranní rutina) make-up,pudr a řasenka pak drapnout batoh a hurá na koně :3
    PS: Jestli jsi to dočetla až jsem Gratuluji a děluju :D

    OdpovědětVymazat
  27. 5:20 zvoní mi budík a vstávám. I když jsem už šest let na mateřské dovolené, tak přece musím vše připravit než ostatní vstanou. Rychle vstanu, protože jinak bych usnula znovu a jdu vařit kávu pro sebe a pro manžela, kterého následně budím, aby mohl jít do práce. V klidu si pijeme kávu a oba dva jako moderní rodiče s mobilem v ruce přejíždíme na internetu zprávy, co se stalo zajímavého během noci. 6:00 odcházím do koupelny udělat ze sebe člověka - vyčistím si zuby, pak obličej micerální vodou, nanesu pleťový krém. Podle času někdy i sérum. Pokud jdu tŕeba s dětmi do školky tak nanáším i BB krém, když jsem doma, nechám pleť jen tak a použiju jen tužku na obočí, na oči a tvářenku. Přeumývám hrnky od kafe a čekám než se vzbudí naše malá posádka. Jeden, dva, tři - už jsou vzhůru všechny děti tak mi začíná den .

    OdpovědětVymazat
  28. Moje ráno.....
    Ušetřených 10 minut denně díky Garnier BB Creamu bych investovala do své postižené dcery,s kterou by jsme prodloužily dobu ranní rehabilitace.

    OdpovědětVymazat
  29. Ráno ráno raníčko,budí mě moje zlatíčko,13ti měsíční Karolínka mě skoro každý den kolem 7 hodiny budí svým MAMA MAMA,poslední dobou i MAMI MAMI :o) Vyskočím z postele,dám jí hudlana na tvář a jdu připravit mléko,to dostane ještě do postýlky a já pospíchám do koupelny vykonat ranní hygienu-zoubky a vyčištění pleti,více už nestihnu. Pak jdu berušku přebalit,obléct a vstáváme.Rychle postavit na kávu,připravit snídani sobě a dceři,mezitím co dcerka v židličce "snídá",většinou je to všude jinde než v pusince,já mám pár minutek na rychlý make-up..,mám ráda jen lehké a přirozené líčení.A pak už šup šup věnovat se mé berušce :o)

    OdpovědětVymazat
  30. Díky Bohu za uměle lepené řasy! Ušetřím tak ránu trochu času, jen pročešu. Pak BB a popřípadě natřu kolektor na problémová místa. Díky krémům jako je BB nebo tělová mléka s nádechem opálení nevypadám v létě jako "sejra", protože mám hodně světlou pleť , která se špatně opaluje. Večer natřu a ráno už jsem lehce opálená :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Moje rano je velice hekticke, casto se mi stava ze zaspim a pak ztraceny cas ubiram mymu zkraslovani v koupelne. Takze jakmile se vzbudim jdu do koupelny udelat ranni ocistu, odlicim plet, a namazu kremem. Pak jdu vytahnout pritele z postele, coz je trochu nadlidsky vykon, pak vypustim pejska na zahradu.Udelam si rychle snidani pri ktere se snazim byt v klidu, pak mi zbyva par minutek, tak jdu do koupelny dam si rasenku, obcas nejaky pudr nebo ted v lete bronzer..a je to...vic casu uz nemam, v buse nebo aute se pak dokraslim a jeste na sebe dam nejaky ten sperk :) jazzyka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ráno většinou nechám zvonit budík a nemám ani sílu jej vypnout :-). Když se rozezní znovu za deset minut, dám ho ještě o deset minut odložit. Pak, když zvoní napotřetí, vyletím, jak střela. Nejprve si nadávkuji vakcínu, kterou mám na špatnou imunitu, musím po ní čekat dvacet minut, než můžu jíst. Proto se zatím trochu nalíčím a uchystám do práce. K snídaní si většinou dávám nějaké musli s jogurtem či mlékem, ovoce, nebo třeba borůvkový koláč, který občas upeču. Pak už samozřejmě zase nestíhám a rychle letím na kole do práce, kam skoro vždy přijdu cca o deset minut pozdě :-D
    verca.cvejnova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Skvělý článek, krásně nafocené fotky teda!!! :-)

    Jak vypadá moje ráno?? No asi teda nějak takhle:
    Momentálně mám prázdniny, takže kromě týdenní praxe se zatím válím doma a užívám volna - nicméně, když jdu na brigádu či někam ráno musím vyrazit, musím si samozřejmě přivstat. Pustím si nějakou tu fajn letní muziku a pustím si jí pěkně nahlas, aby mě to po ránu příjemně naladilo! :-) Pak se vrhnu do koupelny, umeju obličej, vyčistím zuby a když je potřeba, tak umeju vlásky. Pak se přesunu do ložnice k líčení. Nejdřív si důkladně vyčistím pleť micerální vodou a pak nanáším nanáším make up a zbytek líčení.. Tenhle BB cream vypadá velice lákavě na léto. Neměla jsem tedy ještě možnost ho vyzkoušet :-) ... Jinak samozřejmě po líčení začnu přemýšlet, co na sebe - taková ta ženská ranní klasika a panika, že není, co si vzít! :-D Po nějakých tě pár (set:D) minutách konečně něco vyberu a stejně zjistím, že to je ta kombinace, po které jsem sáhla jako první a zbytečně se v tom akorát přehrabovala a utíkal mi čas :-D :-)

    pistilka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, Veru!))
    Moje ráno je velice klidné a líné, protože nemám ráda spěch a všechno dělám pomalu. Dlouho nemůžu vstát, a tak se jen převaluju v posteli, pak se doplazím do koupelny, kde s umyju obličej, vyčistím zuby, namažu si obličej krémem a tělo olejíčkem. Později si vyberu, co si vezmu na sebe a potom už jen relaxuju u snídaně a u toho si projiždím novinky na internetu, to je moje nejoblíbenější část, protože nemusím nad ničím přemýšlet a jen si uživám to klidné ráno. Kvůli tomu se většinou maluju až v metru nebo v práci, protože doma to jednoduše nestihnu! :D Naštěstí mi stačí jenom upravit obočí a nanést řasenku :))

    aleksandrayaklyushyna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Moje ráno^^
    Většinou vždy kolem 8:00 vstanu, trochu se osvěžím, obleču do sportovního a jdu si zaběhat. Je to pro mě dost důležité, protože bez pořádného nastartování jsem pak celý den jak neohrabané kotě. Po raním proběhnutí (5-10 km) se někdy ještě skočím ovlažit do bazénu, ale jinak si udělám snídani. Nejčastěji asi ovoce nebo pohanková kaše s malinami, ostružinami. Při snídani si projedu instagram, facebook, nová videa na youtube a přečtu blogy. Když dojím příjde na řadu cesta do koupelny... Kromě osobní hygieny si dám korektor a BB, popř. make-up (nějak výrazně se nemaluju). No a pak zakotvím u skříně. Často nosím šaty které jsem si toto léto opravdu zamilovala. A nebo taky ještě vysoké kraťasy do pasu a nějaké ladící triko. A jde se :)
    Děkuju, že píšeš - jseš dobrá - nepřestávej!!!
    viktorie.hanzelkova@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Moc krásný článek!:)
    Moje ráno je celkem hektické. Vstanu 6:30. 6:45 vylezu z postele. Do sedmi většinou se stihnu jen obléct a vyčistit zuby. V sedm vyrážím do školy a make-up dělám v autě. Někdy si říkám jak to dělám :D. Uvažovala jsem že bych mohla vstanout o 15 minut dříve, ale na to mám spánek až moc ráda.
    e-mail- klarusa2001@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Hezky napsané jako vždycky. ♡
    Mé ráno začíná v 6:40 kdy mi zazvoní budík, ale postele se vyhrabu až o 5 minut později. Poté se dobelhám do koupelny, vyčistím si zuby a umyju si obličej. Poté se vrátím zpátky do pokoje abych mohla strávit dalších 10 minut přemýšlením nad tím, co si dnes asi vezmu na sebe. Když už jsem oblečená, přichází čas na líčení. To už je většinou 7:15 takže rychle dodělám co potřebuju a s taškou v ruce vybíhám ven na metro. Snídani si většinou dám po cestě nebo až na místě. :)
    Namalovat mi většinou trvá různě. Když pospíchám, tak je to většinou 10-15 min. Ale když mám čas, tak si dám záležet, takže to trvá někdy až 25 minut, ve kterých polovina toho času je dělání něčeho jiného, například sociální sítě. :D
    Nevím, jestli mám připisovat mail nebo ne, protože někteří to dělají, tak ho radši napíšu taky, kdyby něco. :)
    nguyenova.luongduyen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Abych trávila ráno tak poklidně jako ty, musela bych vstávat tak ve čtyři hodiny ráno :D nicméně můj budík nastavený na šestou hodinu o ničem moc nesvědčí - většinou se vyhrabu z postele lehce před půl sedmou a už ve chvíli, kdy se vítězoslavně postavím na nohy, vím, že zase přijdu do školy pozdě, smutné :) následují ranní hody v kuchyni, ale předchází tomu přiblblé zírání do ledničky a řešení problému, na co mám vlastně chuť.. a ne, opravdu mi lednička nenahrazuje televizi :D bohužel mi všechno trvá "rychlostí světla", takže desítky minut strávené u snídaně utíkají jako Forrest Gump,. následují kosmetické rituály v koupelně včetně znechuceného výrazu nad zrcadlovým odrazem, no nedá se nic dělat, žejo.. potom se opakuje ledničkový proces, jenom místo ledničky stojím před šatníkem :P většinou zvítězí sukně, tričko a pokud se stane zázrak a najdu neděravé silonky, tak jsou také součástí outfitu.. v závěru probíhá proces zkulturnění, který leckdy trvá, ale s úsilím se vejdu do dvacetiminutového limitu.. ještě než vyrazím, probíhá mi hlavou otázka, kdo vlastně vymyslel čas, protože je to můj největší nepřítel, který jde ruku v ruce se školou.. nazuju podpatky, abych byla ještě rychlejší a směřuju na metro.. zbytek už si každý domyslí aneb úskalí věčně nestíhajících lidí :D
    dobiasovaver97@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahojky, mé ráno začíná v 6:15 kdy vstávám a mířím pro kávu při které zkontroluji maily a zprávy co se nového událo. Poté mířím do koupelny a do sprchy. Po sprše zjišťuji že nestíhám! Rozmýšlím se, zda si stihnu pohrát s líčením a sladím k němu oblečení, či vyberu jednoduchý styl oblečení a k němu sladím líčení. Ráno a hlavně v létě volím většinou druhou variantu a líčení mi trvá asi 10 minut... Bohužel většinu toho času strávím líčení pleti. BB crém by mi třeba čas ušetřil a já bych si mohla více pohrát se zbytek líčení a pořádně si zkrášlování užít. :)

    sarka.Sukopova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Typické ráno mám teď na mateřské úplně jiné, než celý život :)
    Ráno mě místo přesně nařízeného budíku budí dcerka, než jí obléknu, učešu a připravím snídani, mám pocit, že je ráno fuč :D Než se nasnídá, dám vařit vodu na kávu a běžím na ranní očistu, kolikrát jsem ráda, že se učešu a vyčistím si zuby, takže nahodit za pár vteřin ještě BB krém by mi bodlo jako sůl. Jinak se často stíhám namalovat až když dovařím oběd a malá jde chrnět "po O". Abych potěšila aspoň manželovo oko po návratu z práce :)
    Když vyrážíme hned dopoledne mezi lidi, stihnout to musím hned ráno. A to je pak boj. V ideálním případě mi dcerka asistuje a říká, jak mi to dnes sluší. Naposledy skončil jeden z mých štětců v záchodové míse - to jsou ty horší případy. Každá minuta navíc bodne.
    A já bych si tak možná stihla i v klidu vypít tu kávu, když se dcerka u snídaně zakouká do pohádky :) A navíc už mi ho chválila i kamarádka, že teď v létě na nic lepšího nenarazila..

    kristyna.gabrielova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Mé ráno se snažím začínat tak, že si přivstanu o pár minut dříve, ať se nehoním, nestresuji a v pohodě se na den připravím. Můj rituál začíná tím, že vypiji sklenici vlažné vody s vymačkaným citronem, udělám si kávu, pustím potichu písničky a jdu se malovat. Použiji make up, stíny, líčka, řasenku, rtěnku. Nelíčím se nijak zvlášť dlouho, pár minut, ale nechávám si záležet, protože, když jsem namalovaná, cítím se hezky a v pohodě. Tento ranní rituál si nenechávám vzít, je fajn začít v klidu a ne hekticky, pak je pohodový celý den. Namalování mi zabere asi 5 minut.Jen teď v létě mám problém s tím, že mám zřejmě příliš hutný make up a proto bych i ráda vyzkoušela BB krém, zkusila bych pleti odlehčit a nechala jí přirozenější. Nebráním se novinkám. S pozdravem, Markéta Bouchalová :-). (kettymarket@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  42. Moje ráno začína veľmi skoro ráno o 4tej, káva, príprava raňajok, kúpelňa, a potom mojich 40 minút vlasy, líčenie, obliecť sa a kontrola rodiny či je všetko o.k. než odídem z domu, ale teraz v tropickom období je to o niečo kratšie keďže je veľmi extra horúco tak makeup, vynechám, ale sa trochu dynamicky a prirodzene nalíčim, raňajky stíham v ľude až cez víkend, kedy si vychutnávam čas s rodinou. Mariana Paulišinová, holubica1112@gmail.com

    OdpovědětVymazat
Blogger Template Created by pipdig