czech lifestyle blog

pondělí 24. srpna 2015

Foodie tip | Modrý Zub Anděl

.

Dnešní foodie tip bude na jednu z mých nejoblíbenějších restaurací v Praze a já nechápu, že jsem vám o ní nenapsala už dříve. Thajské jídlo patří jednoznačně mezi mé nejoblíbenější a v restauraci Modrý zub ho vaří naprosto skvěle! Modrý zub najdete v centru v ulicích Jindřišská a Spálená a není to tak dávno, co otevřeli další pobočku na Andělu. Ta se od těch ostatních liší hlavně interiérem, který je zde naprosto překrásný! Stačí kouknout na první fotku a určitě mi dáte za pravdu :) Mé oblíbené jídlo je rozhodně thajská restovaná jasmínová rýže s kuřecím masem, vejcem a zeleninou, ale jsem si jistá, že vše je výborné :)

.
DSC02301
.
.
.
.

Modrý Zub Anděl
Stroupežnického 14
Praha 5
SHARE:

5 komentářů

  1. Modry zub miluju!Zatim jsem byla jen v Jindrisske,ale Andel ma teda o dost hezci interier.Ted budu nove bydlet pobliz,tak tam urcite musim zajit.Doporucuju zkusit Phad Sam Sean,coz jsou palive nudle tri chuti s kurecim masem a jsou to ty nejlepsi nudle na svete!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Interiér není úplně přesně podle mého gusta, ale to jídlo vypadá tedy velice chutně :). Mám ráda tyto tipy, kam si zajít, protože ráda poznávám nová jídla, prostředí a místa :)

    OdpovědětVymazat
  3. musím navštívit! :) thajskou rýži miluju <3

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tam si určitě zajdu :-) Připomíná mi to Neb.o, na které nedám dopustit.

    OdpovědětVymazat
  5. Great post!
    xoxo Antonella

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig