czech lifestyle blog

čtvrtek 6. srpna 2015

New In | London

DSC06437
Ahoj :) Další fotky z LA (tentokrát z krásné Venice) budou na blogu zítra a dnes bych vám chtěla ukázat článek, o který jste si dost psali :) Co jsem si pořídila během týdne v Londýně.

První věcí, ze které mám obrovskou radost, je parfém Jo Malone. Každý rok tato značka přichází s limitovanou jarní edicí a tento rok to byly tři květinové vůně. Já se už v Dubaji  naprosto zamilovala do té s vůní Sakura cherry blossom, ale měli ji tam šíleně předraženou, takže jsem si řekla, že počkám a snad ji ještě v létě v Londýně seženu. Jenže tam jsem obešla snad všechna možná prodejní místa a v každém mi řekli, že je již naprosto vyprodaná no a předposlední den jsme s kamarádkou ještě zkusily štěstí v obchodě Jo Malone v Chelsea, protože co-kdyby-náhodou tam a ono jo! Měli tam poslední tři v celém Londýně :))
DSC06435

Dalším kouskem je doplněk na kabelku, klíče,.. Hrozně se nám s kamarádkou líbí ty chlupaté Fendi příšerky a na Portobello market jsme našly o doooost levnější náhradu. Na kabelce vypadá skvěle, co myslíte?
DSC06574

Do módy se hodně vracejí boty se špičatou špičkou (?) a mě hodně baví! Třeba ty mé leopardí balerínky nosím hrozně ráda :) Co se mi také hodně líbí, je červená barva a boty na šněrování, takže v Topshopu jsem si hned zkusila tyhle krásky a na noze vypadaly tak hezky, že jsem neodolala :)
DSC06285
DSC06287

V obchodě Anthropologie (to je ten, kde mají ten nááádherný porcelán!) jsem si koupila jednu misku (zapomněla jsem ji vyfotit, tak ji možná přidám do LA new in) a tyhle dvě knížky. První je plná super snídaňových receptů (o některý se s vámi určitě podělím) a druhá zase plná užitečných španělských frází a slovíček. Dala jsem si totiž předsevzetí, že se zase začnu šj trochu více věnovat, ve škole mě totiž dost bavil a byla by škoda zlenivět a zapomenout naučené :)
DSC06816

Teď trocha kosmetiky. Rozhodla jsem se vyzkoušet nějaký nový make up a v Selfridges jsem si nechala poradit při nákupu a koupila make up Giorgio Armani luminous silk foundation a jsem z něj unešená :) Je vážně skvělý, takže pokud chcete do nějakého dražšího make upu investovat, za sebe rozhodně Armani doporučuji :)
DSC06824

A doplnila jsem zásoby oblíbených Origins produktů. Čistící gel, který používám s Clarisonicem a gel na pupínky, který je tak oblíbený, že je také skoro všude vyprodaný.
DSC06821

A teď pár kousků oblečení. Omluvte prosím, že je vše zmačkané, ale fotila jsem je po vytažení z kufru v Americe.

Podprsenka z Urban Outfitters. Už dávno jsem push upku schovala na dno skříně a tyhle krajkové mě baví mnohem mnoohem víc :) V UO mají vždy skvělý výběr.
DSC08366

Oversized košile ze slev v Zaře. Musím zkusit jak moc průsvitná je a snad ji budu moci nosit ven jako šaty. Třeba k balerínkám nebo converskám bude skvělá :)
DSC08364

A 4 kousky z Brandy Melville. Super pohodlné a jednoduché černé šaty s velkým výstřihem na zádech se hned staly mým oblíbeným kouskem a v LA jsem je nosila hodně často. (podprsenka opět z UO v Amsterdamu)
DSC06835

A topy, které jsou super ke skater skirt nebo kraťasům. Miluji Brandy Mleville materiály a nechci nosit nic jiného :D
DSC08367


Snad se vám článek líbil a určitě mi napište, který kousek se vám líbí nejvíce :)
pusu, já se běžím zchladit po ránu do fitka plaváním!
SHARE:

11 komentářů

  1. Na tento článek jsem se těšila snad ze všeho nejvíc, už o víkendu budu moct prolomit to nakupovací odříkání a dělat si jen radost. Šněrovací balerínky mám také na seznamu, možná zlomím svou "černou kletbu" a půjdu do barev, uvidíme. Tyhle chlupaté bambulky jsem nedávno viděla na nude lodičkách a v růžovém na Sandry instagramu, taky mě úplně okouzlily, takže Tvou drahou radu na levnou variantu rozhodně využiji. :)
    Sama se ve větším chystám na kosmetiku "drogerkových" značek, které u nás nejsou tak dobře dostupné, jako Soap&Glory a Makeup Revolution. Z oblečků bych ráda přivezla nějaký zajímavý klobouk na podzim a designově čistý, prostý camel kabát. Snad budu úspěšná.

    OdpovědětVymazat
  2. Super kousky! Černé šaty super!

    OdpovědětVymazat
  3. Na prafém mám také zálusk:) a ty podprsenky... krása! www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  4. super clanek Veru!
    mne se nejvic libi ty topy, balerinky a orivesek na klice, ten je fakt nejroztomilejsi!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc ti závidím parfém Jo Malone! :D
    Jinak super nákup! :)

    N.
    http://nicolsview.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. líbí se mi ty krajkové podprsenky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty krajkové podprsenky jsou tak krásné a hrozně mě štve, že krásně sedí jen na menší prsa :(. A chlupatý přívěšek jsem sháněla už loni, ale nakonec jsem na něj nějak zapomněla! :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  8. Ten parfém je úžasný a zamilovala jsem se do té podprsenky :)

    Spotřebováno: Červenec 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Ty podprsenky jsou nádherný, budu si muset taky nějakou pořídit, push upky už mě taky nelákají a jsem ráda, že je ta "móda pryč" :) No a s těma šatama s výstřihem na zádech to vypadá naprosto skvěle!

    OdpovědětVymazat
  10. Ta mála chlupatá věcička je super :D jo a lace bras jsou naprosto nejlepší a nejpohodlnější! A ty topy z Brandy ♥♥

    OdpovědětVymazat
  11. Ten parfem, balerinky a krajkova podprsenka. <3

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig