czech lifestyle blog

pondělí 10. srpna 2015

Nude look | Douglas kosmetika

DSC08426
Krásné pondělí. Dnes bych vám chtěla ukázat několik produktů z nové kolekce kosmetiky Douglas, která už je k dostání v jejich parfumeriích.Já s nimi yvtvořila můj oblíbený "nude look", protože ten mě ze všech baví nejvíc. Nerada se líčím nějak extra výrazněji, jelikož už tak mám dost výrazné velké oči, takže když mám chuť na nějakou "divočinu", přidám jen výraznější rtěnku a jsem spokojená :) 

Z produktů Douglas jsem tedy vyzkoušela:
DSC08427
 Třpytky na oči Eyedrop Glitter Argent , které mi přišly na denní líčení až moc výrazné. Na party ale můžou být super!
DSC08428
 DSC08450
 Lak na nehty v jemné perleťové barvě. Z 99% mě vždy potkáte s červeným lakem na nehtech, ale musím říct, že tenhle se mi zalíbil tak, že mu občas dám před červenou přednost :)

DSC08429
DSC08431
Rtěnka colour and care je na rtech hrozně příjemná a vůbec je nevysušuje, právě naopak mi přijde, že rty hezky hydratuje. Já ji mám v odstínu 1, který je jemně růžový a na rtech vypadá krásně přirozeně.

DSC08432
Matující pudr, který jsem si ze všech produktů oblíbila nejvíce. Balení je lehounké a tak se mi skvěle hodí do kabelky. Pudr nepráší a krásně pleť zmatní. Což se v tomhle vedru obzvlášť hodí!

DSC08433
Tvářenka v jemně růžovém odstínu. Přiznávám se, že tvářenku už jsem pěkně dlouhou dobu nepoužívala a vždy si vystačím jen s bronzerem, ale občas je fajn trochu make up rutinu změnit. Tahle tvářenka dodá pleti hrozně hezký jemně narůžovělý odstín a trochu třpytu.

DSC08434
Protože já chodím na prodlužování řas, tak nemůžu říct, jak vododolná řasenka vyhovuje mně, ale dala jsem ji zkusit mamce, která má jemné a krátké řasy a je s ní hodně spokojená.

DSC08436
IMG_7113

Chtěla jsem přidat i (kvalitní) fotku výsledného líčení, ale přestala se mnou spolupracovat karta do foťáku, takže se omlouvám za tu focenou mobilem.

P.S: Jestli si chcete zkusit zasoutěžit o balíček kosmetiky Douglas, tak na douglas.jenprozeny.cz
můžete zkusit štestí. Stačí jen na stránce vyplnit soutěžní otázku, která z českých či slovenských brunet/zrzavých celebrit patří mezi vaše oblíbené :) Já bych napsala například Aňu Geislerovou, Jitku Čvančarovou nebo Hanu Vágnerovou
SHARE:

9 komentářů

  1. Tvářenku jsem viděla už na několika blogerkách a vždy se mi moc líbí. Odstín rtěnky je pěkný a myslím, že bude sedět všem typům žen. Určitě se na ni v Douglas podívám :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  2. Téééda, ten pudr vypadá parádně a odstín rtěnky se mi teda taky líbí hodně:)
    Poslední dobou jsem si taky oblíbila nude oči a občas k nim přidám výraznou rtěnku, abych nevypadala tak ,,vyblitě" :D

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka vypadá moc hezky:) A tvůj make-up je super super!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Veru :) Chtěla jsem se zeptat ohledně prodlužování řas- jak dlouho je máš? jak často chodíš na opravu? nebudeš mít svoje normální řasy poškozené? máš výraznější oči než předtím?

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíce se mi líbí odstín rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě jsem v Douglasu tuto jejich značku nezkoumala, ale budu to muset napravit. Hrozně se mi líbí ta rtěnka, tvářenka a pudra i ty třpytky na oči by mohly být super :)

    New in: July 2015 + GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Verčo, jaký typ štětce přesně máš? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  8. Dnešné ráno trávim na tvojom blogu <333 si prenádherná, prajem pekný deň:)!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig