czech lifestyle blog

středa 23. září 2015

Foreo | event

DSC09118

Hezkou středu :) Dnes pro vás mám fotky z druhé čtvrteční akce. Jednalo se o představení švédského produktu Luna od firmy Foreo. Akce se konala v mém oblíbeném Tančícím domě, v restauraci Ginger & Fred, odkud je překrásný výhled na Prahu. Teď už ale zpět k představovanému produktu. Jde se o malý designový přístroj určený ke každodennímu čištění obličeje. Pouhé dvě minuty aplikace každé ráno a večer by prý měly zajistit zářivou, čistou a mladší pleť. Přístroj odstaňuje odumřelé kožní buňky a zbytky makeupu, stejně tak nečistoty a mastnotu. Také zlepšuje vstřebávání produktů péče o pleť, sjednocuje tón pleti a snižuje výskyt jemných linek a vrásek. Luna je vyrobena z hygienického silikonu, který odolává hromadění bakterií a je hygieničtější než štětinové kartáčky. K produktu není potřeba dokupovat žádné náhradní kartáčky, je vodotěsný a na jedno nabití by měl vydržet až několik měsíců. K dostání je také ve verzi LUNA mini a LUNA for men.

Produkt jsem dostala k vyzkoušení (Luna pro smíšenou pleť) a slibuji, že po nějakém čase používání na něj určitě napíši recenzi a můj názor. Na hodně zahraničních stránkách jsem na něj četla jen samou chválu, takže jsem opravdu zvědavá. V ČR ho zakoupíte exkluzivně v prodejnách Douglas (online ZDE).

Slyšeli jste již o tomto přístroji a máte s ním někdo zkušenosti?

DSC09096
DSC09101
DSC09103
DSC09098
DSC09099
DSC09105
DSC09107
DSC09110
SHARE:

9 komentářů

  1. Zrovna včera jsem si pročítala Cosmopolitan a myslím, že tam na něj byla reklama :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem ho viděla v Douglasu, mají krásný design a barvičky. Koupit si ho mě ale neláká. Každopádně jsem moc zvědavá na recenzi! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Divím se, že je event k němu až teď, když je u nás na trhu už nějakou dobu. :-) Já se o něj poslední dobou intenzivně zajímám, zaujal mě více než Clarisonic a mám ho v plánu, tak snad ti bude vyhovovat! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to tedy musím mít! Podle toho co píšeš, by to měl být zázrak nad zázraky! :O škoda jen té ceny nu..

    Na mém blogu právě probíhá giveaway! Budu moc ráda, když se kdokoliv zučastní!
    http://eli-rou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky. Túto značku som doteraz vôbec nepoznala, ale vyzerá super ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Já používám clarisonic a jsem s ním maximálně spokojená! Luna vypadá zajímavě, ale přijde mi, že ten tvar není zrovna ideální na držení.

    Karoline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také ho používám :) Drží se moc dobře, zatím jsem spokojená :)

      Vymazat
  7. je to zajímavé a skoro bych si to jen vystavila na poličku :) ted jsem náhodou byla v Douglasu a viděla jsem je tam ale taky mě to moc neláká... ale tak uvidíme, na spoustu věcí měním názor až časem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som ho minule videl výklade Douglasu a prezeral som ho z každej strany, kým som zistil, o čo presne ide! :D Skvelé, že bude aj pánska verzia, popozerám sa po nej :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig