czech lifestyle blog

středa 9. září 2015

Hair care | update

DSC08887
Protože produkty na vlasy docela často střídám a také se mě na ně hodně ptáte, bude se asi tenhle typ článku na blogu objevovat častěji :) Po těchto šesti přípravkách momentálně sahám nejčastěji a jsem s nimi moc spokojená.

DSC08896
Masky na vlasy používám tak jednou až dvakrát týdně. Když se mi zrovna nechce připravovat domácí avokádová, tak ráda sáhnu po téhle od značky Wella professionals. Je určena především pro suché a poškozené vlasy, což jsou myslím po létu skoro všechny :) Velkým plusem je i fakt, že neobsahuje parabeny!

DSC08897
Dalším produktem z řady elements od Welly je tenhle šampon, ze kterého jsem nadšená. Voní překrásně po broskvích, výborně pění, neobsahuje parabeny a sulfáty a vlasy jsou po něm opravdu viditelně v lepším stavu.

DSC08898
Druhý momentálně oblíbeným šamponem je tenhle od značky Timotei, které už jsem dlouhou dobu věrná. Mají opravdu skvělé produkty, které nijak vaši peněženku nezruinují. V DM drogerii už je ale bohužel myslím přestali prodávat, tak si je kupuji v drogerii Teta. Šampon je také bez parabenů.

DSC08899
Tohle je takový můj svatý grál produktů na vlasy. Jedná se o lehký ošetřující sprej na slabé a namáhané vlasy, který o vlasy pečuje a chrání je. Vždy po umytí si ho do vlasů nastříkám pořádnou dávku.

DSC08900
Za toto léto jsem si vlasy podle mě fénovala tak pětkrát. Snažila jsem se, aby si od věčného tepelného upravování odpočinuly a navíc, v těch vedrech, která panovala, jsem je stejně měla suché během pěti minut :) Když si vlasy nevyfénuji/nevyžehlím, tak se mi přirozeně zvlní a jsou trochu krepaté. Tohohle produktu stačí malá kapka rozetřít do vlasů a vlnky hned mají lepší strukturu, vlasy nezkrepatí a vypadají upraveněji.

DSC08901
A na závěr má druhá oblíbená maska. Vše kokosové prostě musí být moje :D Snažím se nepoužívat ji tak často, protože produkty této značky jsou pekelně drahé, ale když už ji svým vlasům dopřeji, mám je pak nádherně hebké a lesklé.

DSC08892

Skvělé tipy, jak si správně mýt vlasy, najdete v novém Cosmu. I já zjistila, že ne vše dělám uplně správně :)
Zaujal vás některý z produktů? Jaké jsou vaše oblíbené?

SHARE:

5 komentářů

  1. Docela příjemně mě zaujaly výrobky od Wella :-), s Aussie mám též dobrou zkušenost, i když záleží také o jaký výrobek se jedná, byly i takové, které mi nesedly vůbec. A nové Cosmo se vážně vyvedlo, zrovna pročítám článek právě s tipy na správné mytí vlasů.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, kde kupujes Wellu Elements? Dekuji moc, tvoje clanky o vlasech mam moc rada. Bara

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek..:) Aussie vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  4. Já momentálně používám šampon, kondicionér, masku, a olej z the Body shopu a občas to vystřídám s Aussie :).

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelý článok :) Ja mám veľmi rada značku Aussie :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig