czech lifestyle blog

pondělí 21. září 2015

OOTD

DSC09015

Krásné pondělí! Občas mi tu přistane otázka, proč v outfitových postech nemám víc fotek s obličejem a já vám to teda řeknu. Normálně tvářit se umím jen na "selfíčka" (kterými občas zásobuji Instagram a více než občas také Snapchat). Nejsem z toho nadšená, ale je to tak :D Budiž vám jedna fotka v tomto článku důkazem (a mně všechny fotky z akcí a projektů). Vypadám tam minimálně tak, jako kdybych si před focením dala jednoho, dva jointy. Sestřenice fotku okomentovala slovy "ty prostě vypadáš normálně, pak tě vyfotím a je to hrozný", načež následoval jen můj smích a pokus o tváření se na fotku jsem vzdala :D. A teď k outfitu. Přesně tohle je styl, který mě baví nejvíc. Tu koženou bundu ze Zary miluju a nosím ji tak 6 dní v týdnu. Bikery volím vždy, když vím, že budu hodně pobíhat po městě a chci pohodlné boty. Maxi šála z asosu je můj oblíbený doplněk a ke kabelce netřeba slov :) Jo a když už je řeč o bundě a šále, jsem ráda, že je ještě minimálně na týden můžu schovat. S kamarádkou jsme se totiž ještě rozhodly vyrazit za sluníčkem, našly last minute a v neděli letíme na týden do Řecka, na Rhodos. Už se nemůžu dočkat! Výlety s kamarádkami mě baví stejně nejvíce :) S kým rádi cestujete vy?
 Mějte se hezky, pusu!

DSC09017.
DSC09018
DSC09019
DSC09022
DSC09042
kožená bunda, kalhoty, cardigan Zara / boty, šála Asos / kabelka Chanel / iPhone cover Ebay

SHARE:

53 komentářů

  1. Na te první fotce jsi opravdu krásná
    Pusu
    B

    OdpovědětVymazat
  2. haha :D fotka pobavila, ale vážne ti to sluší! Outfit je super, tato kombinace je naprostá klasika a k tobě sedí:) Užijte si Rhodos, bude to určitě parádní výlet. www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  3. Na fotce dle me vypadas hrozne roztomile!

    OdpovědětVymazat
  4. Hahah.....no však není náhoda, že já jsem na většině použitelných fotek zezadu! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jee tak to si dovču moc užijte! Jinak jako kolikrát si taky říkám, jak je možný, že normálně vypadám relativně "normálně" a na fotkách pak hrozně :D no, vždycky se nezadaří..a moc Ti to slušíí!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty mas proste nejlepsi vlasy 😍

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kabelka je nádherná, určitě by si zasloužila více prostoru ;). Jinak mám tento typ outfitů moc ráda, protože vrstvení dává prostor kreativitě. Bikery si na podzim musím ještě pořídit, ty Tvoje se mi hodně líbí, mám podobnou představu :)
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
  8. Veru jsi krásná a sympatická holčina! Právě tyhle upřímný fotky, kde se směješ, jsou pro mě i lepší než strojená selfíčka. Super outfit, sekne Ti to! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. :D já se zas na každé fotce tvářím stejně, ale úplně.. Jinak jak jsem již komentovala na insta outfit je top! :) Užij si Řecko tam bych se ráda podívala na památky/umění.. Já ráda cestuji s kamarádkami, ale také někdy sama :)

    OdpovědětVymazat
  10. Velmi s tebou sucitim poznam ja sa vzdy na vsetkych fotkach tvarim ako keby mala v sebe 3 promile haha :D a ootd je velmi krasny tie boty a bunda a gate su najviac! Si kraska prostr

    OdpovědětVymazat
  11. A mě se na tý ,,nepovedený" fotce náhodou mooc líbíš:) Jsi kráska..! Užíjte si s kámoškou Řecko /trošku závidim/ :-))

    OdpovědětVymazat
  12. tak to mě pobavilo :D já se zase tvářím na všech fotkách stejně... kamarádka mi vždycky říká, že "nahodím pózu" :D ale tak... když to funguje tak proč ne? :D

    jinak se mi moc líbí ty kalhoty! brala bych je všemi deseti :)

    OdpovědětVymazat
  13. jej ja som sa z Rhodosu akurat vratila, tak prajem prijemnu dovolenku :)

    OdpovědětVymazat
  14. A už je to něco jiného! Obličej prostě na fotce musí být vidět! :D moc ti to sluší Veru!

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokusím se vás bavit svými výrazy častěji :D děkuju!

      Vymazat
  15. jéé krásny outfit ! :) a tie nohavice sú naj :) veľmi ti to pristane.
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  16. Já chci vidět, jak se směješ! Zatím na všech těchto fotkách vypadáš strašně roztomile a to se cení ;) :D. Ale jinak tě chápu, já se taky vidím v zrcadle, že jako "dneska vypadám fakt dobře" a zkusím se vyfotit, jestli bych mohla anfotit nějaké další OOTD a prd :/ :D.

    OdpovědětVymazat
  17. Verunko, naopak jsi strašně krásná! :-) na fotkách ti to moc sluší!! Jsi ohromná cestovatelka a chtěla jsem se zeptat na trochu osobní otázku. Z jednoho článku jsem pochopila, že máš přítele, ale z cestovatelských příspěvků jsem zase pochopila, že cestuješ jen s kamarádkami. Necestuješ tedy vůbec s přítelem nebo nevadí mu, že cestuješ jen s přáteli ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi moc hodná, děkuju děkuju! :) A nevadí, má hodně práce a povinností.

      Vymazat
  18. Chceme více fotek s obličejem! :) Moc ti to sluší a dovolenou si krásně užijte!

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  19. Snad nejhezčí outfit co jsi kdy měla :))

    http://dejlina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Super outfit a ta kabelka je opravdu nádherná! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Jsi krásná Verunko! všude ti to sluší ! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Mě se hrozně moc líbí ty kalhoty! A dovolenou závidím, protože já z Rhodosu přiletěla teď v sobotu a bylo tam tak krááásně, že bych se tam hned vrátila :) Moc si to užijte!
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Strašně se mi líbí ty kalhoty. Myslíš, že je v Zaře ještě mají? :)

    OdpovědětVymazat
  24. Super ! Moc ti to sluší :) tady ty obyčejné outfity jsou prostě něčím neobyčejné.
    Haha a mám stejný problém s těma fotkama, taky když mě někdo fotí, tak se tvářím fakt famózně, moje specialita jsou teda spíš vražedné pohledy a poker face :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuju :) a s těmi výrazy jsi na tom ještě dobře :D

      Vymazat
  25. Ahoj Veru, čtu tvůj blog už šíleně dlouho a tvoje podzimní outfity jsou vždycky absolutně top! A hrozně mě baví, jak kombinuješ tu Chanel kabelku s biker boots :) Užij si Rhodos!
    beachismyhappyplace.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig