czech lifestyle blog

sobota 12. září 2015

Puppy

DSC08971

Protože se s vámi ráda o své radosti dělím, dnes vám ukáži tu největší a nejroztomilejší! Tohle je ten nový člen domácnosti, o kterém jsem psala v minulém week in pictures :) Jmenuje se Coffey a je to štěňátko bloodhounda. Pořídil si ji můj bratr s přítelkyní, ale milujeme ji všichni! Více fotek přidávám na snap (Veronikamrl) a občas se objeví i na instagramu :) Co vy a pejsci? Které rasy se vám líbí nejvíce? Kdybych si měla vybrat, kterého bych chtěla já, asi by vyhrál Výmarský ohař nebo Irský setr :)

DSC08936
DSC08938
DSC08939
DSC08943
DSC08956
DSC08961
DSC08965
DSC08973
DSC08975
SHARE:

20 komentářů

  1. Tak ten je krááásny ! ♥ hneď som sa do neho zamilovala :) My sme si ešte vo februári zaobstarali psíka - Nemeckú dogu a kým nevyrástol aspoň trošku (teraz má 8 mesiacov) robil poriadne zle :D ale ono to pomaly prestalo :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Bože ta je krásná! :) My máme už po generace nazpět německé ovčáky.

    OdpovědětVymazat
  3. S tím psem to máme stejně, výmarský a maďarský ohař a v poslední době se mi líbí i 'Dášenka' :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych chtěla kóču - nějakou zajímavě zbarvenou, klidně pouliční směs... bude se jmenovat "Voldemort"!

    OdpovědětVymazat
  5. Bože, ty pacenky! ♥♥♥ Úplně na pomačkání, je nádherný! :) Já obecně miluji všechny psy, ale můj vysněný je určitě Husky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten je krásny *_* Ja momentálne žijem na Mallorke a tááák už mi chýba ten môj :( Ale v decembri budem na chvíľku opäť s ním ♥
    www.lindatayllor.com

    OdpovědětVymazat
  7. ten je krásný :)

    my máme doma jorkšíra a neměnili byme :)

    Puntíkatý blog - dnes nosím

    OdpovědětVymazat
  8. ÁÁÁÁÁchh.. Ten je úúžaasnýý <3 .. Přeju mu ať má dlouhý a krásný život plný zdraví, hraček, mazlení a srandy :)) Roztomilouš..

    OdpovědětVymazat
  9. To je ťuťan :)) Já už si několik let přeji mopsíka, ale doma mi pejska nedovolí a když teď bydlím na koleji, tak bych si ho stejně nemohla pořídit, ale už se těším, až se přestěhuji do vlastního :) A taky se mi moc líbí staffíci, jako má Domča z Dblogu.

    OdpovědětVymazat
  10. Je krásný, jako všichni pejsci...ale nejraději mám voříšky, ti jsou nejhezčí a jsou jich plné útulky, čekajících na domov :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten je rozkošný! A výmarský ohař je taky můj oblíbenec. Nebo třeba kolie. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  12. ten je dokonaly<3 libi se mi vsechny rasy (ale treba ustekanou civavu nebo yorksira bych doma nechtela), ale cela nase rodina je vysazena na buldocky, takze ti sou pro nas n°1 :) clovek si je bud zamiluje, nebo se mu nelibi)

    OdpovědětVymazat
  13. Já zastavám názor,že když pes, tak pořádný, proto bych rozhodně nešla do nějakých čivav,jezevčíků apod. Vcelku mi nevadí žádný pejsek (ikdyž se samozřejmě najdou rasy,které se mi nelíbí včetně již zmíněných),ale nejvíc bych chtěla huskyho. Jediné co je,že si ho vzhledem k jeho náročnosti při cvičení apod. nemůžu dovolit jak kvůli financím,tak i časové náročnosti své školy. Ale sním o něm a snad jednou to vyjde a bude můj parťák při sportu :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig