czech lifestyle blog

čtvrtek 24. září 2015

Wishlist | Autumn

wishlistpodzim
Dnes mám pro vás připravený můj podzimní wishlist. Je na něm jen pár věcí a všechny by mi udělaly radost. Prvním kouskem jsou kožené biker boots, už jsem myslím na blogu psala, že na tento podzim bych si ráda pořídila ještě jedny. Líbí se mi hlavně ty se stříbrnými detaily. První jsou ze Zootu a ty druhé, vyšší, najdete tady. Jo a předevčírem jsem našla jedny perfektní od Bati, kožené, ve slevě, se stříbrnými detaily, jen už je bohužel nemají v mé velikosti. Najdete je tady .Dále se mi hrozně líbí pletené šaty. S černými silonkami, biker botami a koženou bundou podle mě budou vypadat skvěle. Spoustu hezkých mají na asosu, ale líbí se mi i tyhle šedé s rolákem (černá varianta tu). Posledním kouskem oblečení na seznamu je kabát. Už se sice těším na svůj velbloudí, ale ráda bych si pořídila i jeden kratší, například v šedé barvě. Ten na fotce je Manga a asi si ho zajdu vyzkoušet. Z kosmetiky nedám na podzim/zimu dopustit na krémy na ruce, můj oblíbený je Helping hands z Lush. Mám ho na nočním stolku a vždy před spaním si s ním mažu ruce. Je hutnější, ale rychle se vstřebá a ráno jsou ruce krásně jemné a vyživené. Dlouho už také toužím po nějaké MAC rtěnce a ta v odstínu Mehr se mi momentálně líbí nejvíc. Jo a ještě bych vám sem mohla napsat, které knížky bych si ráda na podzim přečetla a rozšířila o ně svou knihovnu. Spoustu chvály jsem slyšela na Poslední kabriolet, Vnitřní moudrost  a Muž, který chtěl být bohatý. Jestli jste některou z nich četli, budu moc ráda za názor.

Mějte se hezky a napište mi, co byste si na podzim rádi pořídili vy :)

SHARE:

11 komentářů

  1. Super věci! Taky sháním nějaké bikery a ne a ne narazit na ty správné. Nejvíce se mi asi líbí ty tvoje z asosu, ale už je máš asi déle, že? Jinak ten link na zootu mě hází na hlavní stránku :( A na vínovou rtěnku mám také zálusk a Mac mám v tomto nejraěji, i když spousta lidí tvrdí, že nejsou nic moc...

    OdpovědětVymazat
  2. Jednu z věcí, které si nutně na podzim/zimu potřebuji koupit jsou boty. Protože jsem za minulou zimu zničila hned dva páry bot...nevím, jak to dělám, ale je to tak. :-) Přemýšlím také nad koupí biker boots a hlavně si chci koupit chelsea boots v jiné barvě než černé (tu už mám), protože chci trochu oživit své outfity, jinak ty boty strašně miluji pro jejich variabilitu a taky protože jsou pohodlné na nošení. Jak zmiňuješ trend pletených šatů, také se mi toto vrstvení moc líbí a těším se, že se k němu v chladnějších dnech vrátím. A co se týká knih ty poslední dvě mám také v seznamu, že si je chci přečíst. Jinak mám také zálusk na knihu Jóga – umění pozornosti http://neoluxor.cz/popularne-naucna/joga-umeni-pozornosti-pracovni-sesit-jogy--228692/ (cvičím jógu a na tuhle knihu jsem slyšela kladné ohlasy), Projekt štěstí http://neoluxor.cz/odborne-knihy/projekt-stesti--99511/ .

    OdpovědětVymazat
  3. Sama se teď chystám hlavně pro 'All fired up' matnou rtěnku do MAC a lovím nějaký šedivý svetr, snad poruším i svoje dětské fóbie a půjdu do roláku. V Lush mě jinak úplně nadchl nový kávový peeling, dostala jsem vzoreček a při mé nejbližší cestě kolem jdu rozhodně pro plnou velikost, je to po ránu jako espresso pro pleť. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hrozně teď všude letí roláčky, tak bych si taky moc ráda nějáký pořídila a musím říct, že mě okouzlila rtenka! Jsem takový rtěnkový maniak a myslím,že se na tuhle zajdu podívat :-) Díky za tip!

    eli-rou.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Vďaka za tip s knižkami..:) Posledný kabriolet a Muž, ktorý chcel byť bohatý sú už v mojom wishliste..:)

    OdpovědětVymazat
  6. super wishlist ! :) krásne topánočky :) LUSH značku by som chcela vyskúšať aj ja ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Vybrala si super věci, nejvíce se mi líbí kabátek a rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Rtěnku, kabát a ten svetr fakt potřebuju! Miluju podzim :) krásný wishlist :))


    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  9. už som si to viackrát všimla, že topánky, ktoré sú u Baťu u nás vypredané, sú u vás na nete stále "in stock" a naopak:)

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný wishlist! Já mám bikery jen jedny a musí se nechat, že jsou to jedny nejpohodlnějších nízkých bot, co mám.
    Ty šedé šaty jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné kousky! Já bych si ráda pořídila chelsea boots,ale ještě pořád jsem nenašla ty pravé. Rtěnka od MAC je na mém wishlistu též ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig