czech lifestyle blog

čtvrtek 29. října 2015

Cosmetic favourites | Beautyville

DSC00400

Krásný den! Už jste si asi z některých beauty příspěvků všimli, že se poslední dobou snažím používat pokud možno přírodní kosmetiku a proto mi udělala velikou radost nabídka z internetového obchodu Beautyville. zda bych nechtěl pár produktů z jejich nabídky vyzkoušet. Samozřejmě že jsem na to kývla moc ráda a následně strávila na stránkách asi hodinu, potřebovala bych minimálně vše :D Na Beautyville najdete přírodní, organickou kosmetiku, bez škodlivých chemických látek a samozřejmě netestovanou na zvířatech. Dnes vám tedy ukáži, co jsem já vyzkoušela a jak jsem s produkty spokojená :)

One Love-Brand new day peeling a maska
Super jemňoučký peeling v prášku, který smícháte s trošičkou vody a každé ráno si s ním umyjete obličej. Já jsem z něj uplně nadšená! Pleť mám po něm krásně vypnutou, dokonale čistou a připravenou na den :)
DSC00403

Yes! Nurse-Protect your lovely hands krém na ruce
Krémy na ruce jsou mou malou úchylkou. Mám jich opravdu hodně a obzvlášť v zimě mi nesmí chybět v žádné kabelce. Teď používám nejčastěji právě tenhle a miluju jeho jemnou a čistou vůni. Rychle se vstřebá a ruce jsou pak krásně jemné, hydratované a chráněné před zimou.
DSC00404


Original Sprout-Tahitian hair oil
Tenhle produkt je úžasný! Jde o nemastný olej do vlasů (ale použít se dá i na suché lokty, ruce,..). Já si ho vždy po vyfénovaní (můžete ale i klidně do mokrých vlasů, lépe se vám budou rozčesávat) vetřu do vlasů maličkou kapku a ony se hned více lesknou, na dotek jsou příjemnější, nekrepatí se, konečky hned vypadají zdravěji a vlasy krásně voní
DSC00407

Laidbare-Clean as a whistle sprchový gel
Ke sprchovému gelu toho asi není moc co napsat. Tenhle mě baví svou hezkou vůní a samozřejmě nejvíc asi složením :)
DSC00410

Zaujal vás některý z produktů? Používáte přírodní kosmetiku?
SHARE:

7 komentářů

  1. Úžasné produkty. Zatiaľ som o nich čítala len na zahraničných blokoch. Je super si o nich prečítať aj u teba. Určite sa minimálne na peeling pozriem, veľmi ma zaujal <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Verčo, mohla bych se zeptat, jaké máš ty dlouhé kozačky z Asosu? Jsou to tyto: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-KEY-TO-MY-HEART-Lace-Up-Over-the-Knee-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5258587&cid=4172&Rf989=5073&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Black&totalstyles=392&gridsize=3 ?
    Děkuju moc a ten první produkt mě fakt dost láká :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě zaujal hlavně ten peeling, mrknu na to:)

    OdpovědětVymazat
  4. Beautyville pravidelně sleduju a zatím svou peněženku statečně chráním před obří útratou :D ten peeling/maska od One Lov mě hodně zaujal!

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že jsi vybrala super věci! Hlavně ten první produkt od OLO mám už dlouho vyhlídnutý, kréma na ruce jsou nutnost a navíc se hodí do zásoby a nějaký vlasový olej bych taky brala :-)

    Kráska dne

    OdpovědětVymazat
  6. Ten peeling je skvělý! Asi jdu brouzdat na Beautyville :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig