czech lifestyle blog

středa 21. října 2015

Cosmetic favourites | Lush

DSC09197

Hezkou středu! Dnes mám pro vás po delší době kosmetický článek a celý o mé oblíbené značce Lush. Jejich produkty si kupuji snad už od té doby, co se začala prodávat i v čr, a tak jich už mám vyzkoušené obrovské množství a mám své favority, které bych vám ráda doporučila.

  • Silky Underwear - Ten nejpříjemnější a nejjemnější tělový pudr. Obsahuje kakaové máslo a pokožka je po něm krásně jemná a hebká! Když někam pospícháte a nemáte čas se mazat krémem a být celá ulepená, tak je k nezaplacení! Plus krásně voní :)
  • Salted coconut - Tenhle scrub na ruce je super vychytávka! Obsahuje jemnou mořskou sůl a kokos a ruce jsou po něm tak krásně zjemněné, že se za ně budete chytat sami.
  • Ultrabland - Čistič na obličej, který jsem si naprosto zamilovala a už mám druhé balení. Stačí ho malé množství vmasírovat do pleti nalíčeného obličeje, chvilku počkat a pak jen umýt vodou nebo setřít žínkou namočenou v teplé vodě. V něm obsažený mandlový olej odstraní všechnu špínu a rozpustí makeup a pleť je pak dokonale hebká a čistá.
  • Santas lip scrub - Můj oblíbený zimní produkt je rozhodně scrub na rty. Je jemný, ale rty jsou po něm krásně obroušené od všech suchých šupinek a lépe na nich drží (a vypadá) rtěnka :)
  • Eau roma water - Pleťová voda, kterou používám každé ráno k vyčištění pleti. Je jemná a vhodná i na citlivou pleť. Její základ tvoří růže a levandule, které jsou při péči o pleť úplným zázrakem.
  • Karma kream - Krém na ruce, který má čestné místo na mém nočním stolku a nikdy ho nezapomenu použít před spaním. Vstřebává se rychle, takže žádné ulepené mastné ruce a ráno jsou krásně vyživené. nejlepší je použít ho po scrubu :)
  • Jasmine and henna fluff eaze - Ta nejvoňavější maska na vlasy, které jsou po ní  jako znovuzrozené :D Lesklé a zkrocené a jasmín z nich ještě pár dní budete cítit!
  • Aqua marina - Jemná čistící roláda na pleť, kterou používám tak dvakrát do týdne. Obličej je po ní hladší a rozjasněný a mně přijde že i redukuje produkci mazu. Takže super pro nás s lesklejší T-zónou :)
Máte nějaké oblíbené Lush produkty, za které byste dali ruku do ohně?

SHARE:

11 komentářů

  1. Ahoj Veru, Aqua Marina se prodává i u nás v ČR v kelímku? Myslela jsem, že jen jako ta "roláda". O víkendu jedu do Prahy, tak já jen jestli pro to mám běžet nebo ne :)) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to bohužel nevím, já ji kupovala v Londýně :/

      Vymazat
  2. Ahoj, Aqua Marina je roláda na váhu, ale dají ti ji normálně do kelímku :) A je k dostání jak na eshopu, tak i v Palladiu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, děkuju oběma za info, to jsem vůbec nevěděla, mrknu na to, případně objedám přes net :)

      Vymazat
  3. Salted Coconut je boží věc!! Ono vůbec cokoliv z Lushe mi vždycky perfektně sedlo, jsou to profíci =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  4. ''ruce jsou po něm tak krásně zjemněné, že se za ně budete chytat sami.'' - Miluju ten popisek! :D Já nedám dopustit na tělový peeling/masážítko Buffy, roládu Angels on bare skin a Popcorn lipscrub :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dlouho chci něco dalšího od Lush vyzkoušet (zatím jsem měla jen jednu masku), takže díky za inspiraci .)

    OdpovědětVymazat
  6. lipscruby od lush zbožňuju :) i když je to celkem zbytečnost, prostě to potřebuješ! :DD

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  7. Velice jsem si oblíbila Mask of Magnaminty a kondicionér American Cream. http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/search/label/Lush

    OdpovědětVymazat
  8. Salted coconut jsem posledně zkoušela v obchodě a asi to bude můj příští nákup :) já si teď v LUSH zamilovala BIG šampon, jsou v něm kousky soli, krásně voní a mám tak lesklé a čisté vlasy jako dlouho ne :)

    OdpovědětVymazat
  9. mě lush prostě nevyhovuje a to je škoda, měla jsem pelling proti celulutide to nebylo zas tak špatné, ale ultrabland mi zhoršoval plet / což mě se stává u kosmetiky poměrně často i u zcela biopřírodní/ bohužel mám na tohle až moc vybírají ksichtík a šampon BIG mi dělal lupy přitom dělá tak krásný objem :/ jsem zklamaná no, že mě lush nevyhovuje
    kris

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig