czech lifestyle blog

sobota 17. října 2015

OOTD | Greece

DSC09918.

V dnešním článku se ještě na chvilku přeneseme do teplého Řecka :) Tyhle fotky jsme s kamarádkou nafotily před večeří, slunce už zapadalo a na fotkách to vypadalo hrozně hezky. Na sobě jsem měla mé oblíbené šaty z Asosu, které jsem v létě nosila hrozně ráda. Strašně se mi líbí ten detail na zádech. Malá červená kabelka je ze Zary a jednoduché sandálky také Asos. Mějte se krásně!

DSC09903.
DSC09904.
DSC09912.
DSC09940.
DSC09942.
SHARE:

14 komentářů

  1. Líbí se mi rafinovanost šatů, hezké :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně to tam vypadá a ty též ;)

    OdpovědětVymazat
  3. tenhle outfit se mi hrozně líbil už na insta!! krásné Verčo :)

    Jak dny plynou

    OdpovědětVymazat
  4. tie šaty sú krásne :) mám veľmi rada na šatách takéto "chrbtové detaily" . :D

    OdpovědětVymazat
  5. Promiň, ale ty fotky jsou trochu na nic. Tvůj blog mám moc ráda, ale v poslední době mám pocit, že už to není to, co bývalo. Pořád se schováváš, málokdy je tady pořádná fotka jak na ostatních blozích (co se týče outfitu). Samotnou mě to velmi mrzí, vždy jsi byla má nejoblíbenější blogerka... Ivča

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý Veru, první fotka je nej a ten detail na zádech vypadá dobře!!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Šaty vypadají skvěle, sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi to líbí fotky mají skvělou atmosféru ale musím bohužel souhlasit s výše uvedeným komentářem od Ivči, jsi celá taková schovaná, není vidět žádná pořádná fotka outfitu zepředu a to mi přijde hrozná škoda :( Neboj se, vždyť jsi krásná! :)
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  9. Ja sa tiez pridam k niektorym z nazorov vyssie, tie saty vyzeraju krasne, ja sama mam napriklad omnoho radsej vystrihy na chrbte ako vpredu na dekolte, kazdopadne skoda ze nie je ani jedna fotka viac zblizka. Jasne, chapem ak tu nechces prilis casto ukazovat tvar, respektive mas pocit ze vyzeras zvlastne na fotkach ako si nedavno pisala, ale z mojho pohladu by bolo dobre ak by si odfotila aspon nejaky ten detail. ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Soryy, ale to je ootd? Vzdyt tam nejsou videt poradne ani saty ani kabelka ani boty..

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle krásné šaty a boty ti vyloženě sednou ! :) Je to skvělá kombinace a kabelka to celé hezky ozvláštnila. Líbí se mi i tvoje ostatní outfity, ale tenhle mě na tobě okouzlil :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig