czech lifestyle blog

pondělí 12. října 2015

OOTD | layers

DSC00141

Dnes bych hned na úvod chtěla o něco poprosit :) Jak asi někteří z vás zaregistrovali, už třetím rokem v říjnu probíhá soutěž o blogerku roku a já bych byla hrozně moc ráda, kdybyste pro můj blog v kategorii LIFE hlasovali. Tedy v případě, že vás baví a chcete mě podpořit :) Odkaz najdete TADY a já za každý hlas neskutečně děkuji!
___

Jak já jsem se těšila na teplý a slunečný podzim a místo toho tu máme jen ten upršený a chladný. Dnes pro vás mám tedy outfit ze čtvrtka. Na sobě jsem měla novou oversized košili, kterou jsem si koupila v Londýně ve slevách. Už jí sice upadly asi tři knoflíčky, ale je extrémně pohodlná a hrozně se mi líbí. K ní už jsem pak jen přidala mé oblíbené a nejnošenější kousky. Koženou bundu, kožešinovou vestu, černé Topshop jeansy, biker boty z asosu a kabelku Rebecca Minkoff :) Tento týden pro vás mám připravených spoustu článků, tak snad se vám budou líbit. Mějte se hezky :) 

DSC00127.
DSC00165.
DSC00168.
DSC00169.
DSC00174
SHARE:

24 komentářů

  1. miluju vrstvení a tobě se moc povedlo!:) protředí je taky moc super:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  2. Super outfit :) a máš tam ode mě hlas, v téhle kategorii nemáš konkurenci, doufám, že vyhraješ :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Môj hlas máš:) dúfam že vyhráš, naozaj si to zaslúžiš, si jednoducho skvelá!
    a outfit je ako vždy dokonalýý, teším sa na články:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Biker shoes a kožešina pecka!:)

    OdpovědětVymazat
  5. ty tvoje outfit fotky jsou vždycky příšerný, proč nemůžeš udělat hezký normální outfitový fotky? hrozně pózuješ, celý je to takový vyjukaný, no hrůza.. chápu, že ne každý den je posvícení, ale u tebe to tak je vždycky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to mě fakt zajímá, jak podle tebe vypadají " normální outfitový fotky" a hlavně takový u kterých blogerka nepózuje :)) pošli odkaz

      Vymazat
    2. Prave naopak :-) to, ze Verca nema nejake fotky s umelymi pozickami a tip-top nastajlovane, tak prave to je jej plus, bavi ma to tak, ako to je nafotene a myslim, ze viac citateliek mi da za pravdu :-)

      Vymazat
    3. Já bych řekla, že je to přesně naopak. Nic proti Hance z CC, ale třeba její fotky jsou strašně nastajlovaný, přepózovaný až přeumělkovaný a fotky Verči-mrl jsou spíš takový uvolněný, normální..

      Vymazat
  6. Kožešinku na kožené bundě jsem viděla už na více blogerkách, ty jsi ale první u který to fakt funguje. Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to tak nosím každý podzim/zimu a hrozně mě to baví :) děkuju!

      Vymazat
  7. Je to takové spíš by-the-way ale.....co jsem zabrousila do těch nominací blogerek, tak si nemohu pomoct, ale aspoň podle těch náhledů ty layouty blogů drtivé většiny jsou téměř identické. Já chápu,že bílý minimalismus letí a vždy vypadá pěkně,ale nechtělo by to něco....čím to víc vypadne z davu, na první pohled zaujme? Fakt podle náhledů ty blogy naprosto splývají v jedno velké bílé cosi a tím pádem absolutně ztrácí na poutavosti někoho, kdo to nezná. Škoda.

    OdpovědětVymazat
  8. jee ty děláš pro HaHo? :D :)) Ráda pro tebe budu hlasovat! :) ale outfit pro mě dneska nic moc, promiiň :) Bára

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tento outfit je nejlepší! Do těchto upršených dnů největší pecka!

    my-innercare.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig