czech lifestyle blog

úterý 20. října 2015

Ruce na prsa | event

DSC00370.

Krásné úterý! Dnes mám pro vás několik fotek z jedné skvělé akce, které jsem měla možnost být součástí a zároveň předat pár zajímavých a důležitých informací, které by myslím každá z nás měla znát :) 

Jednalo se akci s názvem Módní čaj o páté, společenské odpoledne spojené s módní přehlídkou, která se konala v krásném hotelu Golden Key na Malé Straně. Akci pořádala nezisková organizace Dialog Jessenius u příležitosti mezinárodního měsíce boje proti rakovině prsu (Pinktober). Organizace se zabývá tématem boje proti rakovině prsu dlouhodobě, od roku 2013 a v rámci kampaně Ruce na prsa (www.rucenaprsa.cz), prostřednictvím které se snaží popularizovat prevenci a samovyšetření prsu. Bohužel, rakovina prsu je u nás v současné době nejčastějším zhoubným onemocněním žen! V ČR žije 72 000 žen s touto diagnózou a každý rok jich přibývá skoro o 7 000. Úspěšnost léčby je přitom při včasné diagnóze daleko lepší a léčba méně zatěžující, takže, holky, RUCE NA PRSA! Že nevíte, jak na samovyšetření? Nevadí, koukněte na video na konci článku a také si můžete do mobilu stáhnout novou aplikaci (Ruce na prsa), která vám připomene, kdy je na něj ten správný čas :)

Spolu s několika dalšími blogerkami jsme dostaly růžové tenisky, vyrobené přímo pro tuto akci od značky Novesta, zbytek outfitu jsme nastylovaly z našeho šatníku a výsledný model předvedly na krátké přehlídce. Růžové tenisky jsou samy o sobě dost výrazné, takže já jsem zvolila úplně jednoduchou klasiku, černou pouzdrovku a bílé tričko :) Proběhla i krátká přehlídka krásných šperků Zorya a po akci pro nás bylo připravené skvělé občerstvení, ale to vše uvidíte na fotkách.

DSC00301
IU6A1103
IU6A1215
DSC00322
IU6A0910
IU6A0935
IMG_0695.
make up od skvělé Lucie Gibodové (Lancome)
DSC00363
DSC00346
DSC00386.
IMG_0730.
jedna z těch lepších s obličejem :D
IMG_0723.
DSC00397
DSC00395
DSC00394
DSC00392

_____________


SHARE:

19 komentářů

  1. Máš moc pěknou sukni a co říct k tématu. Víc takových akcí!

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně pořádnější fotky a i s obličejem. Třikrát hurá! :D Ivča

    OdpovědětVymazat
  3. Je super, že tyto akce existují!
    A souhlasím s komentářem výše, hurá fotky s obličejem =), není se vůbec za co stydět, právě naopak =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) nestydím se za obličej, ale na fotkách je to většinou fakt hrůza :))

      Vymazat
    2. Naprostý souhlas. Já tě sleduji už několik let, ale teprve v tomto článku jsem viděla, jak vlastně skutečně vypadáš v obličeji. :-)

      Vymazat
    3. to bych zas nepřeháněla :)) už se tu v x článcích objevil :)

      Vymazat
    4. Nepřeháním.. Nezlob se, ale selfie, kde se fotiíš tak jak víš, že vypadáš nejlépe pro mě není fotka toho, jak člověk skutečně vypadá a jindy je obličej zase moc z dálky. Pro mě je to skutečně po prvé, kdy vím, jak vypadáš. Protože změna je to oproti tvým selfie celkem znatelná.

      Vymazat
    5. Nezlobím, každý na to má jiný názor :) podle mě je zase nejlepší vidět člověka v reálu, fotky mi nic neřeknou :)

      Vymazat
    6. Mě třeba fakt jo... Kort právě takové fotky jako tyto přirozený, v pohybu.. Tak jsem ráda, že jsi sem takové dala.. Ty furt říkáš, že ti to na fotkách nesluší ale stopro kecáš :-D Taková kráska musí vypadat vždy a všude skvělě.. !!!! A ke všemu ty tvé oči- větší jsem snad ještě neviděla-fakt nádherný!! Jo a mimochodem ty tenisky jsou dokonalý.. Líbí se ti? Využiješ je, budeš je nosit? Mě se líbí moc-ta barvička k něčemu jedoduchýmu, jak jsi zvolila ty, vypadá famózně ..

      Vymazat
    7. haha nekecam :D ale jsi moc hodná, děkuju děkuju! ty tenisky jsou takový správně retro, ale nejsem si jistá že je unosím, kdybys měla vel 40, ráda ti je přenechám :) měj se krásně!

      Vymazat
  4. Jsem moc ráda, že se v Česku začínají konat i takovéhle akce! A strašně ti to na fotkách sluší! :-) Měj se krásně, Aneta. http://aonway.com/

    OdpovědětVymazat
  5. moc hezké fotky, pouzdrovky ti vážně seknou :) mohu se zeptat kolik měříš? působíš tady docela malinkatě :)

    17/10 Metropole Zličín

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som bola jedna z tych co som ti tu k minulemu postu pisala ze je skoda ze nepridavas detailnejsie fotky tak dnes je to super, pekne vynikol outfit a velmi ti to pristane, si krasna. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Sukně ti moc sluší Veru:)) Jinak skvělá akce, víc takových:)

    OdpovědětVymazat
  8. Na tenhle článek jsem se moc těšila, protože letos jsem se o #pinktober dozvěděla prvně (proč znám jen avon pochod?) a sama plánuji přispět a něco víc o tomhle tématu a akcích s ním spojených napsat. A slušelo ti to moc, jednoduchá a chic kombinace <3

    Kráska dne

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig