czech lifestyle blog

pondělí 30. listopadu 2015

Knižní tipy | #vicecasunacteni

DSC01452

Krásný den! Nedávno jsem si dala takové předsevzetí. Miluji knihy, miluji číst, miluji knihkupectví, ale bohužel čtením netrávím tolik času, kolik bych si přála a rozhodla jsem se to změnit. Místo klasického večerního prohlížení instagramu, kde jsem schopná trávit desítky minut, jsem si řekla, že telefon kolem jedenácté hodiny přepnu do letového režimu (jako vždy na noc) a čas před spaním budu trávit užitečněji, čtením. V dnešním článku bych vám tedy ráda ukázala pár knížek, do kterých bych se chtěla co nejdříve pustit nebo které mám rozečtené a baví mě. Můžete to brát jako tip na knížky, které si pořídit, nebo které darovat někomu k Vánocům. Na Martinus.cz  teď navíc ke každé objednávce dostanete pohlednice, které můžete věnovat svým blízkým společně s knihou a napsat na ně, jakým způsobem jim s něčím pomůžete a oni tak získají #vicecasunacteni. Jo a na oplátku mi můžete dát tipy na vaše oblíbené knížky nebo na ty, které se chystáte číst :)

DSC01454

How to be Parisien | Jak se stát Pařížankou 
Má oblíbená knížka, ke které se vždy ráda vracím. Je skvěle napsaná s vtipem a najdete tam spoustu tipů týkajících se nejen stylu a módy, ale i vztahů, beauty, zdraví,...

DSC01455

Lahodně s Ellou 
Ellu sleduji an IG už pěkně dlouho a vždy se mi líbila její jídla, proto jsem moc ráda, že jsem si pořídila i kuchařku, kterou sepsala. Všechna jídla vpadají chutně a jsou ze skvělých zdravých ingrediencí. U každého receptu, který mě zaujme, si přidávám lepítko a vidíte, že jich tam mám už docela dost :)

DSC01456

Audrey Hepburn životopis
Má nejmilovanější herečka, Její životopis už mám na nočním stolku takovou dobu a teď už se snad k jeho přečtení dostanu.

DSC01457

The China Study | Čínská studie 
Kniha, na kterou už se hrozně těším. Jedná se o nejobsáhlejší a nejucelenější studii o zdraví a výživě, která byla v dějinách moderní medicíny provedena a sepsána. Kniha je určena jak pro zdravotníky, tak i laikům a zájemcům o opravdu zdravou výživu a já už se nemůžu dočkat, co vše se dozvím.

DSC01458

Bjukitchen
Nová a nejkrásnější kuchařka od Báry Karpíškové, jejíž manžel vlastní v Praze síť restaurací Ambiente. Kuchařka je plná krásných fotek a spousty úžasných receptů. Vypadá to, že zimu strávím v kuchyni :D

DSC01459
SHARE:

7 komentářů

  1. Docela fajn tipy, mě by zajímala ta kniha Čínské studie :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé tipy! Vážně bych si hrozně ráda přečetla všechny zmiňované knížky, hlavně životopis Audrey a Jak se stát Pařížankou, ta je na mém knižním wishlistu už pěkně dlouho :) Sama mám teď rozečtených spoustu knih k tomu se mi hromadí další a další, které čekají až si na ně udělám čas (škoda, že toho mám pořád nedostatek)

    OdpovědětVymazat
  3. Lahodne s Ellou by som si chcela určite kúpiť :) tá knižka ma veľmi zaujala.
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta poslední knížka vypadá fantasticky:) také plánuji najít si víc času na čtení, tak doufám, že se mi to podaří:)

    OdpovědětVymazat
  5. Vybrala jsi nádherné knížky jistě taky kvalitní. Bjukitchen je teda ale bomba. Jdu se poohlédnout. :)

    https://lenkastoklasova.wordpress.com/2015/12/01/lez-ma-kratke-nohy/

    OdpovědětVymazat
  6. Na Cinskou studii jsem mela spadeno, ale po tom co jsem si precetla, ze to neni tak, jak je psano, jsem koupi nakonec zavrhla.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig