czech lifestyle blog

neděle 20. prosince 2015

Week in pictures

DSC01892

Krásnou neděli! Já se dnes chystám na Lemarket, kde vyzvedávám jednu super věc, o kterou si budete na blogu moci zasoutěžit a pak jdeme s mou nejlepší kamarádkou na oběd. Už teď přemýšlím, co si dám, klasik, haha :D

Jinak můj týden byl docela hektický. Snažím se co nejvíce věnovat blogu a vymýšlet článek na každý den není tak jednoduché, jak se možná někomu může zdát :) Sháněla jsem poslední dárky, do toho se asi dva dny léčila s rýmou a bolestí v krku (musím to zaklepat, ale díky všem vitamínům, které jím, jsem vždy naštěstí během pár dní fit), měla pár "blogo-schůzek" ohledně spoluprací, byla s kamarádkou v kině na Love the Coopers (doporučuji, fajn oddychovka)  a také jsem stihla se sestřičkou upéct cukroví a užívám si předvánoční víkend. Doufám, že vy také :) Pondělí a úterý mám super hektické a ve středu odjíždím na hory, fingers crossed ať napadne aspoň trochu sněhu, prosííím!

mějte se krásně, pusu!

DSC02486
DSC02488
nejoblíbenější nicoise salát
DSC02489
DSC02495
pro sestřičku
DSC02502
DSC02516
udělala jsem si radost nejlepším vlněným svetrem od holek z winwin
IMG_3339
IMG_3369
na liči jsem se těšila celý rok!
IMG_3376
IMG_3386
IMG_3387
IMG_3388
IMG_3427

SHARE:

15 komentářů

  1. Opět moc hezké fotky! A chápu, stíhat články je fakt někdy doost těžký :D a jestli napadne sníh...tak to bude fakt zázrak...!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, jako vždy!

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, už ti došel balíček z ASOSU, z nákupů na black friday?

    OdpovědětVymazat
  4. Na tvoje fotky sa vždy rada pozriem :)) tak ma napadlo,keď si písala o tom filme..určite si pozri ak budeš mať čas a nevidela si ho ešte The age of Adaline..veľmi pekný romantický film :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Kristin :) Adaline jsem viděla, Blake je skvělá!

      Vymazat
  5. Jako vždy skvělé fotky Veru:)) ta výloha v Moncler je geniální :D

    OdpovědětVymazat
  6. také jsem se konečně dostala k pečení perníčků a hodlám si teď aspoň pár dní užívat tu vánoční pohodu :) pěkné snímky!

    OdpovědětVymazat
  7. Já vlogmas strašně obdivuji! Sama mám problém vymyslet občas dva články za týden, natož keždý den. Možná můj život není tak zajímavý, abych každý den něco vymyslela :D
    držím palce, aby vám napadl nějaký sníh, a užij si hory!
    Kačka :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig