czech lifestyle blog

středa 3. února 2016

Monthly picks | january

wish january

Tento typ článku se vám minulý měsíc líbil, tak snad vás potěší i dnes :) Na lednovém wishlistu je méně věcí, ale všechny z nich bych si ráda co nejdříve pořídila.

Sportovních podprsenek není/nemám nikdy dost. Nejradši mám ty z Forever21, ale Lindex teď přišel se skvělou kolekcí na sport, kde taky mají několik vážně pěkných, tak se na ni určitě zajděte podívat.

Rozjasňovač The multiple od NARSu v odstínu Copacabana mě láká už dlouho.



Benefit brow zings set na obočí používám několik let a jsem s ním nejspokojenější. Už mi v něm ale zbývá stínu jen trošičku, takže si určitě pořídím nové balení.

Černé boty z asosu. Několik párů bot budu prodávat na blogerském výprodeji, takže jsem si řekla, že jedny nové si pořídit můžu :D Našla jsem je ve slevě a díky širokému podpatku a platformě budou jistě pohodlné a do města ideální :)

All khaki everything :D Červený lak na nehty asi na chvíli vyměním za tenhle krásný khaki od OPI! 

Zrovna mi došly všechny šampony a  já uvažuji, jaký koupit. Určitě bych ráda nějaký bio/přírodní. Přemýšlím nad tím od Havlíkovy apotéky, ale velký výběr mají i na ladybio nebo beautyville. Máte s nějakým dobrým přírodním šamponem zkušenost a můžete mi ho doporučit? 

A poslední položkou je kniha. Khloe je má nejoblíbenější Kardashianka a je skvělou inspirací, hlavně co se cvičení týče. Maká na sobě neskutečně a já bych si ráda pořídila knihu Strong looks better naked, kterou nedávno vydala. Navíc na Martinus.cz teď probíhají slevy 20% na všechny knihy, tak toho určitě využiji.
SHARE:

19 komentářů

  1. Skvělý šampon je od John Masters Organics :) Můžu vřele doporučit, dělá krásné lesklé a hebké vlasy

    OdpovědětVymazat
  2. Boty mi připomínají miu miu a ta podprsenka je super :)
    VERONIKA CHVATALOVA

    OdpovědětVymazat
  3. všechno schvaluji :)) přírodní šampon používám ten základní zelený y.rocher a super ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som momentalne nadsena z kozieho samponu od naturinky. Prijemnym bonusom je, ze je zabaleny iba v kusku recyklovatelneho papiera, takze ti po nom v kupelni nezostane zbytocna kopa plastu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já přemýšlím nad gelem na obočí od benefitu nebo macu, tak uvidíme.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten z Havlíkovy apotéky teď mám a je super! Akorát si to chce zvyknout na to, že vůbec nepění. Jinak z těch přírodnějších jsem byla moc spokojená s těmi z Body Shopu, který navíc krásně voněj

    OdpovědětVymazat
  7. Jaký je prosím odstín toho laku Verunko?

    OdpovědětVymazat
  8. Veru, ten lak vypadá božsky! Netušíš, jaký odstín to je? Chtěla bych se zeptat i na odstín toho tvého OPI nude laku, mají jich hrozně moc a ten tvůj je super, ráda bych ho pořídila. Jinak na tvé doporučení jsem do Apotéky zašla taky a pořídila rovnou tři věci (velká spokojenost), šampony jsem sice nezkoušela, podle mě ale určitě nešlápneš vedle. Jsem zvědavá, co nakonec pořídíš :) krásný den!

    OdpovědětVymazat
  9. Mně vyhovoval zatím jen jediný přírodní šampon a to byl myslím nějaký s Aloe Vera od Auroville. :-)

    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  10. No tak ty boty jsou naprosto skvělé!

    OdpovědětVymazat
  11. Podprsenka vyzerá na športovú veľmi pekne a kniha od Khloe ma takisto zaujala :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  12. Ta podprsenka je krásna. Tiež potrebujem, takže sa nechám inšpirovať.

    www.danielainthelibrary.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ta podrpsenka je parádní, tu bych viděla i pod nějakým poloprůhledným řerným trikem, ne jen na sport :) To mi i připomíná, že nemám žádný khaki lak na nehty ! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Nééé Veru, neměň ten lak (sranda) :D! Já ty tvoje krásný dlouhý červený nehty přímo zbožňuju! ;) A bio šampón schvaluju, taky se na nějaký chystám! Velký výběr mají na biooo.cz, tak tam jukni! :)

    Lucka www.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ta podprsenka a boty jsou nejvíc! <3 Jinak opi lak plánuju už delší dobu a šampony mám ráda od weledy, taková oranžová edice (tuším s ovsem nebo tak..) a nebo korres (ty ráda beru na asosu když je nějaká akce)

    Kráska dne

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Veru, moc krásný, blog, určitě se stanu pravidelnou čtenářkou. Jinak knížku Strong looks better naked zrovna čtu a je opravdu super, mám taky Kardashianky ráda, a byla jsem na tu knihu hodně zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jee, ta khaki je ted fakt všude a prostě dokonala barva! :D Jinak knížka je už přeložena do češtiny? no to jdu asi objednávat taky! sportovní podprsenka vypadá fakt skvěle a funkčně a ve fitku opravdu sexy! :D

    my.innercare.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terez myslím že není. Já ji mám v angličtině.

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig