czech lifestyle blog

sobota 13. února 2016

New in | Havlíkova přírodní apotéka

DSC03834

Jestli jsem si oblíbila některou kosmetickou značku, tak určitě Havlíkovu přírodní apotéku. Dnes bych vám chtěla ukázat můj poslední nákup v jejich super milém obchůdku v pražském Palladiu. Na vaše doporučení jsem se nakonec rozhodla vyzkoušet jejich šampon a vlasový bylinný ocet.
Jo a také jsem koupila dárek pro kamarádku, ranní čistící masku, na kterou já nedám dopustit a už jsem ji tu vychvalovala v mém článku o ranní péči o pleť.

Jak jsem s produkty na vlasy spokojená? Jak už to u přírodních šamponů bývá, ani tenhle skoro vůbec nepění. Zvyknete si na to, ale chce to chvilku :) Stačí ho opravdu malé množství a jemně vmasírovat do vlasů u pokožky hlavy. Já osobně si například šampon ani na konečky nedávám, protože k těm se dostane při smývání vodou a to úplně stačí. Také jsem se konečně naučila nemýt si vlasy každý den, ale jednou za 2-3 dny. Poslední den už to většinou zachraňuji culíkem, ale všimla jsem si, že vlasy si opravdu zvyknou, méně se mastí a jsou pevnější. U vlasového octu mi trochu vadí fakt, že ho musíte ředit s vodou a až pak jím opláchnout vlasy. Funguje jako přírodní kondicionér a vlasy jsou po něm krásně lesklé, jemné a lehce voní po levanduli :)

Máte nějaké produkty od této firmy? Který byste mi doporučili?

DSC03833
DSC03835
DSC03837
SHARE:

7 komentářů

  1. Priznám sa, že s touto značkou som sa zoznámila na tvojom blogu a objednala si jeden krém, ktorý mi celkom sadol. Určite by som rada vyskúšala aj inú pleťovú kozmetiku.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám ešte vyskúšaný žiadny produkt tejto značky, ale určite by som to rada zmenila. Snažím sa čo najviac používať prírodné šampóny, keďže moje vlasy sú jedna veľká katastrofa. Bohužiaľ si nie a nie zvyknúť na to, že nepenia. Je to boj :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  3. Šampón vypadá skvěle, ale já bych ty vlasy asi nedávala, umývám si je fakt každý den, když je nějaká událost, tak to teda přežiju a umývám až druhý den, ale jinak...Mastné vlasy už mám delší dobu a to jsem si je předtím fakt umývala třeba až za tři dny, takže mi nepřijde, že když teď přestanu s dennodenním umýváním, tak se mi odmastí. Je to boj :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Též jsem si oblíbila ranní masku a vyzkoušela krém Krásná slečna.
    http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2016/01/havlikova-prirodni-apoteka-jeho-krasna.html
    Sl.Jahodová

    OdpovědětVymazat
  5. Ešte som od nich nikdy nič nemala, ale vyzerá to skvelo ! :)

    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes mi přivezou balíček z Havlíkovi přírodní apotéky, tak se moc těším a jsem zvědavá až vyzkouším masku i krásnou slečnu :)ještě bych se tě ráda zeptala, zda to pořádně hydratuje pleť, nebo jestli nevíš o nějakém kvalitním hydratačním krému na velmi suchou mladou pleť ? :)
    (pravidelně sleduji tvoje stránky a jsou nejlepší!!!)
    Anastazie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anastazie, dekuju za komentar :) ja mam smisenou/mastnejsi plet, takze s tim bohuzel neporadim, me hydratuje dostatecne

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig