czech lifestyle blog

pondělí 15. února 2016

OOTD | maxi

DSC03693.

Krásné pondělí! Hned na úvod bych vám strašně MOC chtěla poděkovat za tolik úžasných komentářů u minulého OOTD článku. Každého vašeho komentáře a každé pochvaly si neskutečně vážím a číst si tak krásná slova je opravdu skvělý pocit! 

A teď pár slov k dnešnímu outfitu :) Na sobě mám maxi khaki kardigan a šálu z asosu, bomber ze zary, topshop šedé kalhoty, mé nejoblíbenější thigh high kozačky, také asos a kabelku Rebecca Minkoff (link). Na fotkách tenhle outfit podle mě vůbec není tak pěkný jako ve skutečnosti, ale nevadí, pár fotek jsem vám sem i tak chtěla dát :D Vypadá to, že teď bych pro vás mohla mít outfitový článek každý týden, takže potrénuju výrazy a snad vás neunudím :)) 

Jo a hrozně mě teď baví tenhle účes :) Trochu jsem se inspirovala u Khloe.

Mějte se krásně, pusu!

DSC03692.
DSC03702.
DSC03757.
DSC03740
DSC03742
SHARE:

27 komentářů

  1. Naprosto bozi! Fakt me bavis :) Dlouho uz koukam po nejakem maxi cardiganu, ale mam pocit, ze to ke mne vubec nejde :D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý outfit Verun! :) Nejvíc asi se mi teda líbí boty, ale musím říct,že to k sobě moc hezky jde. :) Vlasy vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super! Mně se tyhle maxi kardigany strašně líbí, ale sama nikdy nevím, jak je kombinovat, aby to vypadalo hezky :D ale tobě to vždycky moc sluší:))
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Boží! Hlavně ten bomber. Podobný jsem viděla v H&M a vidím to tak, že tento týden pro něj jdu. :D Účes se mi také hrozně líbí, čím natáčíš vlasy? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuju! Natáčím kulmou, koukni sem http://www.veronikad.com/2015/03/hair-tools.html :)

      Vymazat
  5. Fakt se mi líbí tvé kombinování barev. A vlsy taky super, líbí se mi na tobě víc, než na Khloe ;).

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Veru, sluší ti to, ikdyž si nejsem jistá, jestli mi ty kozačky k té bomber sedí, ale tak proč ne...vlasy jsou super, tak to takhle ráda nosím, ale bohužel nemám tak dlouhé vlasy jako ty.. Outfity mě rozhodně nenudíš, ale přiznávám se, že mám raději články typu week in pictures, food, new in.. jsem ráda, jak jsi postupem času ukázala obličej a je to takhle mnohem víc osobnější, jestli s tím nemáš problém, tak je to super a já bych ocenila i víc osobnější článek ( to je ale samozřejmě jen tvoje věc, jen píši že by mě to zajímalo:))např. o škole, jak to vše stíháš, plány do budoucna... měj se hezky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju za komentář! :) Něco osobnějšího možná časem napíšu, ještě uvidím :)

      Vymazat
  7. Zase skvělej outfit, khaki ti moc sluší!:))

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé, moc ti to sluší :). Asos kozačky mám taky, a jsou super. Jen by mohly být trochu více upnuté, a užší v oblasti lýtek :/. A bomber jsou nejlepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych je potřebovala upnutější kolem stehen, ale jinak jsou vážně skvělé :) děkuju!

      Vymazat
  9. Skvělá kombinace Verunko !♥ Mas skvely styl

    OdpovědětVymazat
  10. Bozi, bozi, bozii <3 a asi se mi postestilo a sehnala jsem si ten ruzovy bomber ze stradivarius, tak uz jen cekam, kdy mi prijde postou, dekuji za inspiraci :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig