czech lifestyle blog

sobota 12. března 2016

5

DSC04216

Další pětka radostí :) Jako první určitě musím zmínit tulipány. Kvůli nim si vždy v sobotu jsem ochotná přivstat a sjet si pro pořádnou kytici na farmářské trhy na Náplavce.Ve váze na nočním stolku mi pak celý týden dělají hned po ránu radost. A mám pro vás tip, pokud chcete, aby vám vydržely déle čerstvé, tak k nim do vody každý den přihoďte pár kostek ledu.

DSC04694

Druhou radostí je nový oversized vlněný svetr z win-win, o kterém už jsem tu jednou na blogu psala, mrkněte sem a třeba se potkáme na jejich dalším pop-upu.

DSC04715

Jídlo je bezesporu další věcí, která mi dělá radost :D Tohle výborné rizoto jsem měla na oběd v Home Kitchen. Bylo se sušenými rajčaty, kterých bych se poslední dobou mohla ujíst, s prosciuttem a pecorino sýrem. Recept prosím!

DSC04765

Další dobrota, peanut butter smoothie v oblíbeném Herbivore, kam konečně musím brzy zajít na oběd nebo acai bowl na snídani!

DSC04707

 A jeden new in. Kožené bikery a kalhoty, obojí ze Zary a spolu dokonalé kombo. Boty jste viděli na Zara wishlistu a mám z nich obrovskou radost, ale...Tenhle článek momentálně píšu z kavárny a dost se děsím toho až se budu muset zvednout a jet domu, protože mi tak příšerně sedřely paty, že sotva chodím :D Snad povolí/snad je to jen ponožkami/snad pomůžou náplasti.

Napište mi do komentářů pár vašich radostí, ráda si je přečtu :)

SHARE:

21 komentářů

  1. Kvietky, čokoláda, horúci čaj a poobede s priateľmi (: moje radosti tohto týždňa (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Win-win má krásné věci a boty ze Zary jsou super. Snad budou pohodlnější časem. Občas řeším podobné problémy - super boty, ale šíleně neohodlné a nebo mi rozedřou paty :D. A Herbivore musím brzy vyzkoušet :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doufám :D A Herbivore určitě, je to skvělé místo!

      Vymazat
  3. tip s tulipány a ledem určitě vyzkouším a ty boty jsou super, tak snad budou pohodlnější :)

    Soutěž: Krásné nehty s Crystales.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to PB smoothie bych chtěla taky vyzkoušet ♥ zní to dost dobře!

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujem za skvelý tip ohľadom kvetín. Už dlhšie som si chcela začať pravidelne kupovať kvetiny do bytu, ale radšej som to nechala tak, keďže mi vždy vydržali len chvíľu. Určite ľad vyskúšam :)
    Dôverne poznám problém s novými topánkami. Konečne som sa dostala k obnove botníka a teraz nerobím nič iné, len si oblepujem päty :D

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně tak tulipány vydrží týden :) co my jsme ochotné pro krásu vytrpět, že? :D

      Vymazat
  6. Hrozně mě štve, že nejsem z Prahy a ráno si nemůžu pro Tulipány zajít! :( a než bych se ráno do Prahy dostala, už by byly fuč :(

    OdpovědětVymazat
  7. Tulipány jsou nádherné a to jídlo... ! Boty se mi moc líbí, podobné také sháním :)

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za skvělé tipy :) Já se do Herbivore chystám už delší dobu na mladý kokos. A ohledně těch bot, taky se mi to často stává, proto mám problém nosit nové boty, přijde mi, že mám na nohou extrémně citlivou kůži. Když vidím, co nosí některé holky naboso a ještě k tomu mají boty z umělé kůže, tak si říkám, že dělám něco špatně.

    OdpovědětVymazat
  9. Tip s ledem vyzkouším, právě mi v pokoji schne růže z MDŽ :D.

    OdpovědětVymazat
  10. Tulipány jsou nádherné a bikery taky! Já si většinou všechny kožené boty musím roztáhnout mokrou ponožkou, je ale fakt, že pak povolí a vubec nedřou:) mezi mé radosti patří určitě nová košile, maminky výborný tvarohový koláč a taky fakt, že uvidím po třech dnech svou malou britskou princeznu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Týnko, zkusím to :) a miluju tvarohové koláče!! :D

      Vymazat
  11. Samé krásné radosti :) Ty boty vypadají božsky, podobné sháním :)

    OdpovědětVymazat
  12. V Praze máte Náplavku vážně úžasnou, taky bych chtěla něco takového v Ostravě! Tulipány jsou nádherné =) a žluté jsou mé úplně nejoblíbenější ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, rozhodně je to mé oblíbené místo :) také mám nejradši žluté!

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig