czech lifestyle blog

sobota 26. března 2016

Onest care

DSC04896

Krásnou sobotu :) Dnes bych vám ráda ukázala jednu kosmetickou novinku, ze které jsem naprosto nadšená! Spolu s pár dalšími cosmobloggers jsem dostala možnost vyzkoušet tři balzámy na rty od nové české značky, a to ještě před jejich uvedením do prodeje.

DSC05065

Čím vším je mi Onest sympatický? Na prvním místě určitě tím, že produkty mají zcela přírodní složení a jsou cruelty free. Pokud také máte rádi minimalistické, ale zároveň zajímavé balení, tak vás také určitě hned zaujme design produktů. Pomalu, jako origami, otevřete papírovou krabičku a uvnitř najdete krásný elegantní kelímek s balzámem.

DSC05088

Značka je úžasnou ukázkou spojení tradičního a moderního. Ve složení balzámů najdete mimo jiné za studena lisovaný ricínový olej, olej z meruňkových jader, látku squalen ze zelených oliv, vitamin E. Všechny složky jsou schválené organizací Ecocert a produkty jsou tedy zcela přírodní a neobsahují žádné toxické konzervanty a stabilizátory, parabeny, parafíny, minerální éleje, vazelínu ani jiné ropné deriváty.

DSC04901

Jak už jsem psala, balzámy jsou tři. Propolis lip balm je bezbarvý a díky obsaženému českému včelímu medu a organickému propolisu skvěle hydratuje, zjemňuje a regeneruje rty a je prý perfektním pomocníkem i v boji s opary! Já ho používám hlavně na noc.

Druhým je Pink rose lip balm a třetím Bronze rose lip balm. V každém z nich je olej z damašské růže, díky kterému jsou rty opravdu luxusně vyživené a rtům navíc dodává jemnou růžovou barvu.

 DSC05080
DSC05075

Prodejní cena každého z nich je 310 Kč, což mi vzhledem k jejich kvalitě, designu a funkčnosti přijde naprosto adekvátní.

DSC05072

Prodej se spouští začátkem dubna a pokud nechcete, aby vám něco uniklo, doporučuji sledovat Onest Fb stánky.

Jak vás balzámky zaujaly? Já jsem opravdu pyšná, že u nás vznikla takováhle značka a že se stále najdou lidé, kteří do své práce dávají naprosto vše a na výsledku je to poznat.

DSC05068
DSC04905
SHARE:

7 komentářů

  1. Tohle vypadá dokonale a moc se těším, až se spustí prodej. Je skvělé, že i u nás v ČR vzniká něco tak luxusního co se týče složení a designu. A cena je tedy super, čekala jsem i o něco dražší.

    OdpovědětVymazat
  2. Má nádherné balenie a páči sa mi, že je prírodný (: možno v budúcnosti vyskúšam.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Krasa :) jeste by me zajimalo jak moc je ten ruzovy a cerveny pigmentovany?

    OdpovědětVymazat
  4. vypadají krásně, ale já nemám moc ráda tyhle kelímky, do kterých musím sahat prsty :(

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají skvěle, asi se nechám zlákat:)

    OdpovědětVymazat
  6. Jee, vzhled je naprosto dokonalý a věřím, že i ta textura a výživnost. Také se mi líbí, když někdo dostane myšlenku a věnuje ji úplně vše. Jde to potom opravdu vidět a stojí to za to! :-) Určitě, pokud někdy bude příležitost, by ch ráda vyzkoušela! :-) Takové věci ráda podpořím.

    my-innercare.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. O tejto značke som nevidela, ale vyzerá krásne :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig