czech lifestyle blog

pondělí 7. března 2016

OOTD | biker

DSC04591.

Krásný začátek týdne! V dnešním oufitu na mě po delší době vidíte mé oblíbené koženkové kalhoty ze Zary, které konečně můžu zase nosit. Byly mi větší a minulý týden jsem do nich sehnala super pásek, také ze Zary, který se do k nim podle mě skvěle hodí a přesně takový jsem doufala že objevím. K nim jsem si už klasicky vzala bikery z Bati, kabát z Manga a Brandy Melville triko.

DSC04590.
DSC04596.
DSC04616.
DSC04622.
DSC04627.
SHARE:

36 komentářů

  1. Mooc líbí! :)) Ikdyž nekomentuju moc často, sleduju Tě už strašně moc let a pořád jsi číslo jedna v inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nuda! Porad to stejny dokola - cerne boty, cerne kalhoty, sede triko a nejaky jednobarevny kabat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro někoho možná nuda, ale já se v tom cítím nejlépe :)

      Vymazat
    2. Nevidím na tom nic nudného. Ale tak chápu, že každý má jiný vkus. Mě to třeba baví, jednoduché ale pěkné, přesně podle mého gusta :))

      Vymazat
    3. Je to trochu neurazí nenadchne, každý nemá dobrý vkus, netvrdím, ale když už se tak slavně pasujete na "lajfstalové" blogerky, možná by to chtělo něco víc než vidíme každý den všude, trochu inspirace i pro nás, co nemmáme čas sledovat co je zrovna in...krom toho, jsem ráda, že jsi sehnala pásek, škoda, že ho ani neukážeš... Neber si to ve zlém, také tě ráda sleduji, ale rozhodně to svedeš lépe :)) (krom toho, kožené kalhoty podle mě vypadají dobře jen na fotkách, mám je doma, ale prostě to nejde, ten rozkrok vypadá strašně :D!)

      Vymazat
    4. Ahoj Michelle, dekuju za komentar a nazor :) Ja si ale nemyslim ze by lifestyle bloggerky musely nutne ctenarum ukazovat co se zrovna nosi a je trendy, ani ja se trendy moc neridim a uprimne hlavne ted v zime neni moc nalada na vymysleni nejakych ultra zajimavych inspiracnich outfitu :) Pasek na prvnich fotkach trochu videt je, ale priste na to budu pamatovat a ukazi ho vic :)

      Vymazat
    5. Cítím to úplně naopak - pro mě je právě v tý jednoduchosti hrozně moc inspirace. Protože přeplácanej outfit dokáže stvořit kdekdo.. Ale opravdu jednoduchej a na oko takovej jakoby čistej málokdo.. :-) Asi jsem se blbě vyjádřila, snad to půjde pochopit :-))

      Vymazat
    6. Díky za odpověď Verčo, beru to, taky jsem ráda, že může ta výměna názorů probíhat normálně! :)) na některých stránkách, to se fakt nedá číst ...

      Vymazat
    7. Není zač, jsem za vaše komentáře/názory/připomínky moc ráda :)

      Vymazat
  3. nádherné fotky, moc ti to sluší!!! řekneš prosím jakou používáš rtěnku? má krásnou barvičku :)
    Anastazie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anastazie, moc dekuju! Ja ty rtenky vzdycky nejak namixuju, takze mam na rtech tak 3 :D Tipuji MAC mehr,russian red a nightingale lip pencil :)

      Vymazat
  4. Ty koženkové kalhoty se mi moc líbí, stejně tak kabátek! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký Veru, ty nezklameš! Outfity na jedničku!
    Hezký pondělí!

    Lucka www.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný outfit Verun! :) Sice koženkové legíny moc nemusím, ale na tobě vypadají moc hezky! :) A ten kabát je moc hezký! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty kalhoty jsou skvělé, mám téměř identické, taky ze Zary:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám hrozně ráda a teď je konečně unosím :)

      Vymazat
  8. Mix rtěnek je super a outfit nádherný! Já osobně si myslím, že blogerka by měla být hlavně sama sebou než aby se snažila za každou cenu někomu zavděčit, ať už outfity nebo články:) A to se mi na Verči líbí, že je sama sebou a nosí jednoduché, ale krásné a hlavně nositelné outfity! Je svá! To je pro mě důležité:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten kabátek je prostě dokonalý! Moc se mi líbí, jak je všechno černé, trochu drsnácké a do toho kontrast toho jednoduchého, milého, světlého kabátku, který to celé podtrhne! :-)

    my-innercare.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. tak hezky sladěný outfit jsem dlouho neviděla. to je moje gusto! :)

    OdpovědětVymazat
  11. miluju tvůj výtečný styl <3

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig