czech lifestyle blog

středa 9. března 2016

WIshlist | ZARA

zara

Před několika dny jsem se zašla s kamarádkou podívat do Zary na novou kolekci a byla jsem dost překvapená! Minimálně půlku bych totiž ráda viděla i ve svém šatníku :D Snažím se trochu udělat pořádek ve svém stylu a udělat si jasno hlavně v tom, které kousky opravdu unosím. Zara spouští dnes online nakupování pro čr, takže kromě Asosu se budu asi muset vyhýbat i jejím stránkám. Kousky, které se mi líbily nejvíce, jsem dala do dnešní koláže a budu ráda, když mi napíšete, které se líbí vám? Já asi nejvíce toužím po těch kožených bikerech a parce s nášivkami!

SHARE:

10 komentářů

  1. Mně se zase nejvíc líbí ty podpadky nahoře a šaty s výkrojem na zádech :) Ale do těch bikerů jdi, jsou skvělý! Chtěla bych si po létě nějaké pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem tam našla až moc super věcí a budu se jí muset vyhýbat obloukem :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já byla dneska na Chodově a líbily se mi tam jedny lace up mid heel lodičky, ale za tu cenu jsem je tam raději nechala :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja určite tú blúzku a nohavice...


    Daniela

    OdpovědětVymazat
  5. Online shopping by měli zakázat! :D Jsem ráda, ale moje peněženka ráda nebude :D Super wishlist, nádherné kousky!

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasné! Moc se mi líbí ty barvy a i střihy ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Zara je můj nej obchod, takže jsem z online shoppingu úplně nadšená, nemusím už jezdit kvůli nákupu přes celou ČR :D Udělala jsem jim včera dokonce hned dva kšefty, protože ke konci dne naskladnili ještě bomber, který jsem chtěla, ale při mé první objednávce ještě nebyl k mání :D Z tvého wishlistu bych brala vše, skvělý výběr, nejvíce se mi líbí horní část, koresponduje i s mým wishlistem <3 Akorát ty boty nahoře by se mi ještě více líbily v hnědé, měli je i v některé z předchozích kolekcí, ty by byly úplně top :) Katka

    OdpovědětVymazat
  8. Ta první řada je nejlepší,nejvíc se mi líbí ty první saty

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbí ty šaty a boty na podpatku nahoře vlevo!

    OdpovědětVymazat
  10. Taky bych si přála khaki bundičku nebo kabát:)
    Simply Adele

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig