czech lifestyle blog

neděle 10. dubna 2016

Beautyville giveaway | Noctu nightwear

DSC05244

Krásné nedělní ráno! Dnes večer se můžete těšit na weekly snapshots, ale teď mám pro vás novou soutěž :) O co to bude? Můj oblíbený eshop Beautyville mi do soutěže poskytl dámský pyžamový set (šortky a tričko s bílými proužky) od značky Noctu. Tento rodinný podnik s kořeny ve Velké Británii vytvořil krásnou řadu nočního a domácího oblečení. Já sama mám set, který vidíte na fotografiích a nejradši bych v něm trávila celé dny :D Neskutečně příjemný materiál, elegantní a zároveň extrémně pohodlné. Všechny bavlněné výrobky jsou navíc certifikovány GOTS a fairtrade.

Jaké jsou podmínky pro zapojení se do soutěže?

-Like a sledování FB a Instagramu Beautyville
-do komentářů odpovědět na otázku, zda vlastníte/používáte oblečení z bio bavlny a pokud ano, proč?
-a samozřejmě nezapomenout připsat váš email, na který jednoho z vás budu za týden kontaktovat.
 Výherce vylosuje random.

Hodně štěstí!

DSC05574..
DSC05239

DSC05586
DSC05559.

SHARE:

38 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Vlastním, z ekologického hlediska, udržitelnosti půdy a zárověň často souvisí i s fairtrade, přesně jako tohle krásné pyžamo :)
    Beautyville sleduji!
    nikoi@seznam.cz
    Hezký den Verčo!

    OdpovědětVymazat
  3. Milujem pyžamá ☺ Z biobavlny nemám zatiaľ nič, no verím že sa to do budúcnosti zmení.
    Fb Nikolka Guzmická a insta nemám.
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Super súťaž. :) Z bio bavlny mám len pár basic vecí, keďže výber v obchodoch nie je taký, ako by som si predstavovala. :D Určite je to veľmi príjemný a kvalitný materiál a bio je teraz "in". :D viktoria.cegledyova@gmail.com

    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  5. Materiály řeším hodně, ekzémy mi nedovolují jinak. 100% bio bavlna je samozřejmě nejlepší řešení :) je to jediný materiál, který mou pokožku nedráždí. A moc se mi líbí, že všechny tyto bio, fairtrade věci jsou teď "trendy". S takovými trendy by se mělo pokračovat! Skvělé fotky, tvé pyžamo vypadá super! :)
    navratilova.terka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ten je opravdu krásný. Z bio bavlny mám pouze jedno tričko. Jinak na to nijak nehledím a nakupuji dle toho, co je mi příjemné.
    vduzi@post.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ďakujeme za super sútaž o toto perfiš pyžamo úžasnej kvalitky! :) Zatiaľ som ešte nevyskúšala žiadne oblečenie z bio bavlny (čo ma už dosť mrzí) a práve preto sa hlásim k tejto súťaži pretože si myslím, že je dôležité dbať nato, čo nielen dávame do tela ale ako sa oň staráme navonok :) Vyzerá úžasne a hneď mi to pripomenulo letá u prababky keď sme si v takýchto podobných pyžamkách behali po dvore a bláznili sa :) a môj mail: kornelia261@azet.sk <3 pekný dník prajem :))

    OdpovědětVymazat
  8. Je možný, že z biobavlny něco mám, ale nějak na to nehledím. Ty tvé fotky jsou boží a clinománii mám, ale ještě aby ne, když každý den vstávám v pět ráno :D Ještě že jsou neděle, ideální den na to zůstat v posteli celý den, vůbec když je venku tak škaredě!
    reieva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. To pyžámko vypadá dokonale! Určitě musí být příjemné a pohodlné! Upřímně já mám moc ráda bavlněné věci! Hlavně se mi líbí ta kvalita a víš, že ti takové věci vydrží spoustu let a je to skvělá investice. Alespoň nekupuješ každý rok nové a dá se říct, že ty věci rostou s tebou. Já mám moc ráda, pokud daná věc je z bavlny, ale někdy přímo tento materál nevyhledávám. Když si jdu koupit triko, které chci, ať mi vydrží dlouho a je příjemné, tak jdu za účelem bavlněného materiálu. Samozřejmě se u mě najdou stále takové ty štřeva trička, které se mi pouze líbí, ale po jedné sezoně jsou na vyhození :D

    mail: myinnercare.info@gmail.com

    my-innercare.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji na FB - Petra Brázdová a na Instagramu - petrabrazdova84.
    Z bio bavlny vlastním pár kousků spodního prádla a to proto, že je velmi příjemné, měkoučké a dobře se nosí. :-)
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Z bio bavlny zatím bohužel nic nevlastním
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Dík za soutěž! Jen z obrázků je vidět jak pyžamo musí být pohodlné! Já si biobavlnu hlídám a obecně se snažím kupovat oblečení vyrobené udržitelným stylem!:)
    m.fejerova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Oblečení z biobavlny vlastním - hlavně mě na něm dostává materiál a zpracovávání :) Jinak pyžamko vypadá přímo famózně! :)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. nemám, ale jinak na složení koukám často :)
    lindik1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ano snazim sa hlavne jednoduche topy a tricka kupovat v bio kvalite. No a toto pyzamo? Uzasne! Adika svit1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Přiznávám, že ze všeho nejradši spím v krajce a saténu, v létě příjemně chladí a hladí. Co se týká biobavlny, tak pár kousků mám, většinou pochází z HM, ale mohlo by to být u mě lepší. :) Když jde o kosmetiku a jídlo, tak si dávám větší pozor.
    leopardimlade@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. super soutěž. já si z bio bavlny kupuji hlavně basic trička různých barev. a pak pyžama :D hlavně kvůli pohodlnosti, udržitelnosti materiálu a příjemného pocitu.
    kat.safarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. To je krásné pyžamo, proužky jsou nejlepší! Z bio bavlny mám zatím jedno tričko a sukni :) pyžamo by bylo skvělé.

    OdpovědětVymazat
  19. pyžama zbožňuji :) já složení oblečení sleduji neustále, jakožto atopik si nemohu dovolit nějakou umělou látku, takže jedině přírodní materiály jsou mou volbou. Bio bavlna se tím pádem v mém šatníku rozhodně nachází. Krásný zbytek neděle
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuji za soutěž. Zatím nic z Bio bavlny nemám, ale ráda vyzkouším :) Pyžamo vypadá skvěle, fotogenicky :D
    subova.valentyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. ty fotky ♥ (chci se zahrabat v peřinách)
    Abych byla upřímná, oblečení z BIO bavlny nevlastním, bohužel -a měla bych se stydět, už jen proto, že to je samozřejmé lepší (pro lidi, kteří oblečení zpracovávali i pro přírodu)...Navíc běřím, že ta látka musí být (uvláště pro ekzematika jako jsem já:D) extra příjemná :).


    jajka.cab@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Zatím bohužel ne, ale ráda bych vyzkoušela a proto se účastním .
    Fb: Áďa Voráčová
    IG: ada.voracova
    e-mail : ada.voracova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Vsetko splneneee ...
    Jeeeee Veronika, to pyzamo musi byt prijemneee .... Ale zial, este som nic nemala :-( z bio bavlny ... Musim to napravit ... Prajem krasny den
    sylvinka@ymail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Mám pár triček z bio bavlny, dřív sem to tak neřešila, ale teď u čehokoliv koukám na složení materiálu a pokud je to moc "umělotina", nekupuju. :)
    petra.ph@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Zatím s bio bavlnou bohužel zkušenost nemám, tohle pyžamo vypadá přímo dokonale (moc ti to v něm sluší!), tak snad budu moct vyzkoušet :)
    alenasvetlikova95@gmail.com
    Děkuji a krásný týden! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji;-)

    Mám pár triček z bio bavlny, protože jsou příjemné na tělo ;-)

    crazygingersdiary(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Z bio bavlny vlastním tričko a legíny a vidím ten rozdíl, nošení je příjemnější, "vzdušnější" a ráda bych si pořídila více takových kousků! :-)
    littlesmitka@yahoo.com, insta:littlesmitka

    OdpovědětVymazat
  28. Doma zatím z bio bavlny nic nemám, ale ráda bych zkusila:)
    karolfurmankova@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Verunko děkujeme, že tak myslíš na svoje čtenářky, super soutěž. Z bio bavlny vlastním jedno tričko, tomuto trendu fandím. Čím dál víc lidí řeší svou stravu, ale původ svého oblečení už tolik ne. Taky k těmto lidem patřím a rozhodně na sobě chci zapracovat :-) Bára- barbora.lhotakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Miluju pyžamové kalhoty z bavlny. I doma mám pár Basic kousku, kt z biobavlny jsou koupila jsem je c&a. A i když je mam dlouho vypadají stále dobře a nijak se nevytahují a material je extra prijemnoucky :)
    Krisjanku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Z bio bavlny par veci mam, ale ze by bylo pro me nutnosti mit vsechno bio, tak to nastesti ne. :) Kazdopadne tohle pyzamo vypada krasne.. :)
    carolis@volny.cz

    Hezky zbytek dne. :)

    OdpovědětVymazat
  32. S bio bavlnou zkušenosti mám, například basic trička se snažím pořizovat především z bio bavlny, protože to pohodlí, které nabízí, je s jinými materiály nesrovnatelné. hra.lucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Tyj to je nadherneee! Ja zadny kousek bohuzel nemam:( ale treba v HMku se mi hrozne libi veci, co jsou Conscious a celkove ta myslenka udrzitelnosti:) to bych hrozne chtela podporovat:))) jinak vse likuju, sleduju a mail: anetaagabriela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Vzhledem k tomu, že nemám snad žádné reprezentativní pyžamo (pokud se tedy nepočítají ty vánoční :D), takže by se určitě hodilo :). Z Bio bavlny asi zatím nic nemám, ale samozřejmě se vždy na složením dívám a dávám přednost kvalitním materiálům :)
    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Verunko, nejprve moc děkujeme za soutěž. 🤗 Ja nic z biobavlny nevlastním, a abych pravdu řekla, do ted jsem ani nevěděla, ze oblečeni z biobavlny vubec existuje. 😄 kristyna.kytnarova.10@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, dakujeme, ze usporiaduvas sutaz o toto naozaj krasne pyzamko ;) z biobavlny vlastnim par basic veci, ale rada by som si rozsirila svoj satnik. ;)
    misaz@atlas.sk

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Veronika! Oblecenie z bio bavlny nemam, ale dcerke ked bola mala som par bio veci kupila. Urcte je to setrnejsie k pokozke a k zivotnemu prostrediu. Ale inak bio kozmetika, saponaty a bio jedlo je u nas na dennom poriadku. Fb: Lina Novotna, email: novotnabj@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Pyžamo je krásné! Z biobavlny mám jen basic trička a nemůžu si je vynachválit !:)

    OdpovědětVymazat
Blogger Template Created by pipdig